Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
opcioguru első körben a 30 napos ingyenes bevezető utána megéri a fizetős blokkok, ha úgy érzed a te világod mint egy egyetem, nem 1-2 hetes sztori... inkább 1-2 év. De utána azt mondod eddig vak voltam, de most már látok. Vagy valami hasonló... Igazából tradelni sem kell, meg összetett pozikkal pörögni, csak érteni, mert opciók kiírásából is szép nyugisan lehet 20-30%/év összerakni, minimális munkával. Ha meg jó a megérzésed, lehet ez sokkal több... Gondolj bele, van 100M tőkéd, csinálsz rá mondjuk 25%-ot...
Nice! Valiz is biztos örül most. Nekem csak 2500 van de megpróbálok ráülni most egy ideig. Persze 32-nél nagy figyelem kell majd. Azon kívül szerintem túl lett húzva most, lehet Ázsia beadja reggelre. Majd meglátjuk.
Azt néztem, hogy legutóbb mikor 32,5-ig mentünk, azt előző napon egy kb. ugyanilyen gyertya előzte meg, csak ott 79 volt RSI és 83-ról csapták fejbe. Most RSI 59 :)))) 4000 db TL 29-em van, a legolcsóbb 1000-es pakk 586-ról. Ha eléri a 32-t, 150%-os haszon :))) Nem mondom, hogy nem izgulok!
Most tudtam újra ránézni ezüstre - pedig nem akartam, de a kíváncsiság, na :o))) - 4 órán is kezdünk igen konstruktívnak tűnni, de szerintem a holnapi napot már csak oldalazni fogja a döntésig, enyhe esés, valami mini zászló formában. Addig indikátorok pont úgy fognak állni, ahogy kell és árfolyamot is beállítják. A döntéskor vagy beszakadunk vagy 🚀🚀🚀. Persze a rakéta sem azt jelenti, hogy két nap múlva 50, de azért 10% plusz relatív rövid távon benne van és akkor ott is vagyunk, hogy 35. Persze szép lenne elszaladni akár 40ig, de azért azt se felejtsük, hogy honnan is jött már fel ezüst idén csupán :) inkább szerényebb elképzelés es pozitív meglepetés, mint bődületes elvárás és aztán nagy beégés :)
A mostani taktikám már kiforrottabb. Ha közeledik egy KO felé a certi, akkor elkezdek venni egy másikból, lehetőleg ugyanannyit, vagy esetleg többet mint amit készülök eladni. A szitu úgy nézett ki hogy vettem 1500 db-ot a tl28-ból, és közben eldobtam ezret a 29-ből. És ezzel kivédek minden KO-t úgy hogy a veszteség minimalizálva van.
1000db/ 938-on belevettem.Én most láttam megérkezni a bikát. A kurva Opusz, tele vagyok certivel és mint egy pótos IFA! deltát még mindig gyűjtöm! Érdemes lehet rá odafigyelni én már mentem egy nagy kört benn./lehet csak nekem nagy + 14m/. nem tudom hogy leengedik még lejjebb de nem 200-nál kéne ébredni. Akkor most hajrá ezüst!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)