Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ma nagyon fontos nap lesz! Reméljük nem mond csütörtököt a reggeli ázsiai emelkedés! Egész nap fontos adatok jönnek. . Európa: Még mindig PMI. Most inkább az építőipari. Majd: 14:15 EKB kamatdöntés -feltétlen csökkenteni kell 14:45 EKB sajtótájékoztató . USA 14:30 Állásnélküli követelések -növekedést lenne jó látni. Brutális lesz mert csak 15 percre lesz az EKB döntés idejétől! . Bármilyen rossz adat elronthatja a kedvet. Nagyon törékeny még az árfolyam, de reméljük megerősödik. Stopokat én tágabbra állítanám mára. Új pozíciót még nem nyitnék nagy a bizonytalanság még és holnap is lesz fontos adat.
Kezd az ezüst chart újra konstruktívabbnak tűnni nálam. 2 órás mar egész jó, de 4es is lassan fordulatot jelez. Péntekig pontosan olyan állásba tudják hozni, hogy adatra vagy kilő, vagy szakad. Tudom, erre most lehet mondani, hogy na, 50:50, ezt bárki "megjósolja"... én nem is akarok senkivel versenybe szállni, csak ötletet írok le, ennyi. Akinek eddig nem ütötték ki az ezüst poziját, az szerintem most már péntekig "fellélegezhet", aztán pénteken adat előtt indulhat a para... :) én ma még vettem egy kis bányász pozit, innentől már péntekig nem is nézegetem. Mindenkinek sok sikert! ;)
Másik OFF: Így tudom én is, a vitamin is segíti őket. Múltkor olvastam egy zsidó auschwitz-i orvos könyvét, külön megemlítette, hogy ott szinte senkinél nem találtak daganatos betegséget. Egyszerűen nem jutott kaja a kifejlődéshez. A hosszú élet titka is a szikár, sovány testalkat.
Reuters, XM, MarketScreener elemzői a kötvények felfutását látják. Nem láttam erre bizonyítékot! De fontos lenne erről valami adat. Tudtok erre valami adatforrást? -ha a kötvény vásárlás bővül az nem jó a tőzsdének....
OFF: ONKIN a kezelő orvosom azt mondta, hogy ne egyek vitamint! Ugyanis a legfrisseb kutatás azt mutatja, hogy a vitamin nem csak az egészséges sejteknek fontos, hanem sajnos a daganatos sejteknek is. Sőt! Ásványi anyagot pl. fémeket egyek de a vitaminokat mellőzzem. Orvosom Dr.Bíró Krisztina főorvos asszony volt. megemlítem nevét, mert sok elérhető tanulmánya van a neten is.
Gratulálok! Ennél jobbat nem is tehetsz. Az új kutatások már nem a pihenést és táplálkozást, hanem az aktív mozgást, a nem túl sok evést javasolják a betegeknek. Éheztetni kell a mocsok sejteket, akkor elpusztulnak.
Mai futásteljesítményem mint kezelt rákbeteg! . https://ibb.co/XVPbhWt . - büszke vagyok eredményemre és kívánom mindenkinek ezt a sikert! Mindig van némi remény! .De most a medvéket kell szétmarcangolni....
Érzem a piacot! Kész. Sok évem és veszteségem van ám benne! Most is tévedhetek, sőt, de alázatos vagyok az ezzel az eszközzel!!! Mire leírtam korábbi bejegyzésem feljöttünk 30-ra!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)