Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
amíg ilyen feszült geopolitikai helyzet van, addig minden ilyen esés jó vásárlási lehetőség, kiválóak a grafikonok amúgy, de tényleg! csak szerintem most nem ez dönt...arany, ezüst up
Ezüst 31,3 környékére vissza kellene másszon szvsz, aztán majd ott eldől a további sorsa. Ha ez valóban "B" volt, ahogy Ff mondta, akkor megcélozhatnánk azt a 32,5-öt is sacckb. Mit gondolsz farkasfu? :)
Igen, tudom. Fárasztó olykor, mire kibogozza az ember... Én innen most emelkedést látok rövid távon. Aztán majd délután kiderül mit akarnak a nagyok! :)
Mese habbal!! Nyomják le a fizikai aranyat nem birtoklo fizikai arany nélküli ETF ekkel (papírarany), az arany árfolyamat. Ezt nézem már 2011 óta. És röhögök rajta. Dollár legnagyobb ellensege az Bretton Woods vége óta az arany!!!Aki ezt nem érti az ne játszon a tőzsden. Mert vakrepules. Az arany most is csak azért került feljebb, mert fizikait vettek a Kínai Orosz, Török, brazil etc jegybankok. Nem volt nekik elég a" zsivany" kamu ETF. Na ezért!!
Érdekes ez igen...nem nagyon értem mi történt Azt hittem folytatja szépen az emelkedést Ázsia mindig megvette amit Amerika levert a múlt héten. Erre volt egy péntek amikor nem verte le. Mi történt? Ázsia verte le , hmm
kicsit változott most, mert a B" ezzel lejjebb szállt és így a fenti szintek is! Arany túl volt húzva rövid távon, már előbb is esni kellett volna, de még megcsinálta az utolsó zászlót! Most ha minden igaz, akkor egy ABC korrekció jön, (negatív zászló) az A" már megvan, hogy a C" hol lesz, az függ a B"-től is! sacc/kb...
Jó reggelt! "investing.com-- Az arany ára meredeken esett hétfőn az ázsiai kereskedelemben, amit a biztonságos menedék iránti kereslet csökkenése nyomott ki, miután az Izrael és a Hezbollah közötti tűzszüneti tárgyalásokról szóló jelentések a Közel-Keleten lehetséges deekalációra utaltak. A dollár gyengesége segített megfékezni a fémpiaci veszteségeket, bár ez a megkönnyebbülés korlátozott volt."
M15-ön már elég túladott, + 1h-n van egy szép doji egyelőre. 1D pedig még menthető, épp nem adta be az eladásit. Farkasfu megint mérnöki pontossággal lőtte be ezt az ellenállást! :))) Nekünk kicsit korán van még a rakétához, úgyhogy oldalazhatna itt 9-ig! 😅
Jó reggelt! Hát úgy néz ki, hogy sikerült lemásznunk a támaszig… na ezt kellene most megtartani és gyengülő dxy mellett rakétázni egyet! :))) Eredményes kereskedést mindenkinek! :) Ff chartja: https://ibb.co/SPB9XYS
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)