Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Az ezüst ára a 30 dolláros unciánkénti határ alá esett, visszaállva a május 28-án megérintett 11 éves 32 dolláros csúcsról, miközben a piacok továbbra is értékelték a főbb központi bankok kamatkilátásait, és a kulcsfontosságú ezüstfogyasztók ipari hátterét.Az Egyesült Államok 50%-os vámot vetett ki a kínai napelem-importra, amely az egyik legnagyobb ezüstipar az ipari szempontból, hogy megállítsa a kínai vállalati bázisokkal gyártott panelek iránti keresletet Délkelet-Ázsia kulcsfontosságú gyáraiban.
A nagy zakó elött adtam be short megbízást 50 körül az sem teljesült pedig bőven fölé tettem a limit árat nehogy a gyors esés miatt ne teljesüljön. Hát nem teljesült .......
Külföldön egyik fórumon idézem: “Mi történt ,meghalt Putyin?” Már a shortosok is meglepődtek mert nem gondolták ekkorát zuhan mérgesek, hogy korán zártak. Ez óriási, váratlan és gyors esés fémes szemszögből is. Biztos lesznek erről hírek amiből kiderül mi történt. Napos duplacsúcs, magyarázat lehet ezüstre de nem az egész iparági omlásra.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)