Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én a 38-akat adogattam ma 100 darabjával, és viszont beálltam venni a 42-ből lefelé rám önthetik... 9200-ig nem para ha visszajön a 3szög aljáig, én azt mondom. De lehet csak megpihen most, és délután új lendületet vesz.
Sokszor nem értem, hogyha az egyik oldalon változik az ár 2FT -ot a másikon miért nem? Jelen esetben 134FT -on vettem EURHUF Short -ot most 136FT de a másik oldal továbbra is 130FT. Nagy darabszám esetén azért ez meggondolandó mennyire érdemes belevenni.
megmondom én őszinten gyakorlatilag nem éri meg az erste szart venni...Mert akkora az rrés hogy szinte abnormlis emelkedés csokkenés kell hozz hogy normlisan eladd
Pont OTP topikban értekeztünk erről. A lényeg, hogy az árjegyző alapból 40-es vételi - eladási sávot tart. Viszont számolnia kell azzal is, ha egyszerre 2000-es pakkokat ad-vesz valaki. Így a vételi és eladási könyvben a 2000db legalsó és legfelső árát veszi figyelembe és ez alapján akár 100 fölé is mehet a range, ha valamelyik oldal tök üres.
Egy kis off, de inkább ide írom, sorry... Beze! Tünde szemed mit lát?! Én látok egy kis kimerülést Ricsiben. Ahhoz, hogy 10k körülre tudjunk menni, szerintem most újra meg kellene látogatni a 9100 körüli szintet... Eladtam még 1000db TL42-t, 100%-os haszonnal az imént. Van még 3000db, 110%-os átlaggal... Lehet el kellene adjam, csak nincs most vételi erő a könyvben. Ha ráöntöm nem tudom meddig megyünk le...
Köszönjük! Alapvetően egyetértek, törékeny ez még itt, viszont egy-egy jó hír segíthet megtartani a long scenariot! Ma jön is egy (remélhetőleg). M30-on 30,2 alá nem kéne menni. Onnan jöhetne egy erősebb fel kör az első 31,2-es ellenállásig. Ha azt átvisszük tehetünk egy nagyobb lépést fel. Mai árfolyamcélom: 31,9
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: A momentum kimerülése meg is állította és korrekcióra ítélte a nemesfém mozgását. A 29,69-es szint is, ha megtörne, akkor további teret nyitna lefele a 26,56 környékére. Az emelkedő trend is törhet, így érdemes áttérni a piros ideális vastag csökkenő trendvonal figyelésére, amíg alatta van, addig nem érdemes a long oldalon szerepelni. Ellenállások: 31,25; 32,86. Támaszok: 25,78; 25.
A kamatdöntés (ha csökkentenek), gyengíti az eurót. Azt, hogy a forint ki tudja-e használni, ebből még nehéz megmondani. Valamiért ütik, most is... Lehet, hogy pont a kamatcsökkentés miatt. Nem akarják 390 alá engedni, így délelőtt megütik...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)