Ahh, én már nem bízom benne. Tavaly szűk 1 milla veszteséggel eladtam belőle. Még van egy kevés, de lehet hirtelen haragomban dobom a francba azt is. Ugyanígy a maradék őrmester szart is. Egy kutya mindkettő!!!!
Amixa meg a jól teljesítés??🤣.Egyelőre az egyik legszemetebb részvèny a Béten!Mindenesetre a 360 napos átlagárat szépen lehozták 440ft alá 2 hónap alatt.
Reméljük hogy lesz majd valami pozitív elmozdulás. Nekem már van
ilyenem elég, többet egyelőre nem veszek. Más aduászom is van, hasonló
jól teljesít mint eddig ez. Az elmúlt napok forgalmáról nincs
részletes adatom, de múlthét előtti hét csütörtökön 16235, múlt hét
pénteken, 12893 és ma egy tételben 16746 db gazdát cserélt, az összesen
45874 db. Ha hozzáadom a köztük lévő aprólékot is, akkor 50102 db. Ennyi
talán már elég lehetne ahhoz, hogy felfigyeljenek rá és hisztérikusan
venni kezdjék :D Remélem idővel majd legalább hozzáárazzák a blue chipek
és mid capek év eleji ralijához.
Úgy látszik versenyzik a másik szarral, őrmesterrel a 400 alatti szintekért. Még két ilyen mocskos papír nincs a tőzsdén ,ezek magasan viszik a prímet!!
Tisztelt vezetőség! 447 alatt vagyunk egy ideje... Idézet: Nem javasolja a 447 forintos kötelező nyilvános vételi ajánlat elfogadását a részvényeseknek az Amixa Holding igazgatótanácsa – tette közzé a társaság csütörtökön kereskedési időben a BÉT honlapján. Az ajánlatot még május végén tette a társaság 16,04 százalékos nagytulajdonosa, az E-Milorg Kereskedelmi Kft.,
800 vagy 1200 is siralmas azoknak,akik ehep óta itt vannak. Talán P úr pakkja ígéretes. Bármikor elszállhat ha a 90% klub úgy akarja és magasabban lehetne akvizíció és részvény kibocsátás. Reméljük nem tökölnek évekig. Bikapiac van és kispapír rally jöhet a végén Akko, Wallis önéletrajzok az Amixa.hu Oldalon. Türelem Talán nem dísz lesz ez a tőzsdén
Nyilván a remény hal meg utoljára, de addig is ventillálok, és nem fogok jó pofát vágni ahhoz, ami itt folyik... Volt már itt ezer konteó milyen csoda jön, aztán a 400as árfolyam letörésén lehet izgulni. 😮💨
Ákos is reménykedik, ha már itt van napi szinten és van is neki, hiába is fejti ki pesszimista nézeteit az előremutató kommentek után. Bár lehet hogy csak nem akar elkiabálgatni, meg biztos reményeket kelteni magában. Ilyen a jó tőzsdés: kivár, és nem ámítja magát.
Amixa Aranyásók Nyrt.