Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Árfolyam talán aljat vert 30.6-nál. Tl29 max 28.6- ig mehet le. Ez így fejben 6.5% további esés ami az eddigivel együtt 8% felett lenne napon belül. 7% napi esésre ritkán van alkalom. Marad 1% -nyi játék. De ugye hétfő nyitás messze van és reggel 8-kor london imád lehúzni. Kérdés érdemes e a nyitott certi pozíciókat átsúlyozni kisebb hozamúba? Ráadásul ez veszteség is. Az járt jól aki időben zárt várt és most esetleg belevett akár tl26-ba. Az nyugodt lehet. Gyanítom kevesen vagyunk így! Másik oldal ha bejön az emelkedés akkor jobb nem piszkálni.
egyelöre semmi nem törtent :) csinal egy korrekciot, 30 környeken (legkesöbb) szerintem megall es onnan mar valoban kezdödik a tökölödes. Arfolyamot es indikatorokat tökeletesen beallitottak, innentöl valoszinüleg delutanig mar csak kis range mozgas es aztan.... adatra vagy ugrunk vagy omlunk. hamarosan kiderül ;)
Ázsiában a brókercégek is bezártak. Fogd a pénzt és fuss, utánam az özönvíz…. Elmentek ünnepelni. Kedd hajnalig nem lesz ázsiai támogatásunk. Igaz se le se fel.
Speka alapon. Elnyertek valami útlevél bizniszt, plusz itt a választás, zsíros bevételek lesznek szerintem. Plusz oszti. Ezek miatt csíptem bele, de egyelőre keveset mertem mert zuhan mint a kő.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)