Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Nem beszélünk róla, de nincs semmi titkolni valónk" Eldobom az agyam komolyan.. Na hát magyarázzuk mostmár azt is, hogy miért nem beszélünk a levelezésről.. Azigen.. várható volt.. Teljesen egyértelmű hogy az nem beszél dolgokról akinek érdekében áll..
GG azt is nyilatkozta, hogy Szeptemberben "legalább 10" törvényt kell módosítani, hogy megfeleljünk az EUnak. Amikor ezek elkezdődnek, akkor kiderül majd, hogy komolyan gondolják-e ezt az egészet, vagy csak az alibizés megy még mindig.
Hát pontosan ugyanezt gondolom.. Eszük ágában sincs csatlakozni az ügyészséghez.. Lehet itt majmolni, hogy mindent megtesznek érte.. Lóf@**t se tesznek meg.. Csak a népet hülyítik.. Amig lehet.. Tudják jól hogy annak börtön lehet a vége a sikkasztók és egyes magasrangu vezetők részéről is akár.. Mint Romániában Szlovákiában Bulgáriában.. Illetve hogy akkor vége van az ingyen pénzeknek.. Melyik akar bekerülni.. Szerintem világos.. Egyik sem.. Ha akarnánk a pénzeket nem nyujtanánk a mellébeszélést mint a rétestésztát. Nincs ezen mit magyarázni oldalakon át.. Az olyan szöveg ami ilyen hosszú körmönfont, bujtatott mondanivalóval mind mese egyértelmű... Egyszerűen azt tennénk amire kér az EU minket ha érdekelne a pénz minket ilyen feltételekkel ami igazságosabb lenne, vagyis a képviselőinket ha érdekelné.. Nem levelezgetnénk hanem mindent ahogy kérnek ugy csinálnánk.. Ennyit kellene irni a levélbe: Fogalmazza meg az Eu Amit meg kell változtatnunk mi meg sorra megcsinálunk mindent.. Mi ezen ilyen bonyolult, hogy hónapokig vakarózgatunk rajta azt utána az utolsó pillanatba titkolózások hazudozások közepette küldünk vértizzadva valamit, ami az újabb "engedményeinket" tartalmazza mint ha mi diktálnánk ezügyben.. Ezeket csak az érdekli ami lenyulható az őket érintő következmények nélkül..
Xtb: 1 lot (100 000 eur) eladás napi kamat: 11 324 Ft. 339 720 havonta. Havi kb 0,82 évi kb 10%-os gyengülést kompenzál. A hosszútávú trend világos, de csatorna tetején a forint mellé állni pár napig/hétig szerintem elég jó üzlet.
Sziasztok! Utcai váltok általában mekkora összegig váltanak valutát forintra ill. fordítva? Tudtok javasolni az V. kerületben vagy szűk környezetében ahol általában ez kedvezően tehető?
Mit erőlködnek? Megígérték a társadalmi konzultációt, rá egy hétre egy nap alatt végig verték a rezsit és a katát. EU ügyészséghez eszük ágában nincs csatlakozni, cserébe kikezdtek egy bírót, politikai okokból szakma vezetőket menesztettek, és a strómannak vetetnek velünk egy Vodafone-n, miközben kilóg a seggünk a gatyából. Cserébe a beszédekben kimondják, h Brüsszel zsarol, a néppel meg etetik, h a csúnya Brüsszel miatt csövesek a tanáraink orvosaink. Nekem ez nem igyekezet…
De 393nal nagyon rosszul erezted Magad ezert nem ertjuk ha hosszu akkor 393nal is hosszu. En oda vissza jatszom ha lehet nekem jo ha gyorsan ide-oda megy.
Szia! Miért mondod azt, hogy lopás van? Ez így nem igaz, csak megélhetési bűnözés, ami ugye elfogadott. Habár soha nem láttam, hogy mely összegnél van ennek a felső határa, de úgy tűnik, hogy ez igen tágas. Békesség!
USD416/EUR412-n nem shortolni kellett volna? A kamat is neked dolgozna, meg a szinte biztosra vehető korrekció is. Persze, én lehet, hogy nem értek hozzá...
Igen képzeld néztem. De ez az ország akkora kamu, hogy azt sem hiszem el amit kérdeznek. Ha 450 lenne az sem zavarna csak előtte szabaduljak ettől a retektől....
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)