Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Akkor Orbán hazaáruló? Ő lobbizott azért, hogy a Gyurcsány alatt ne kapjunk uniós pénzeket, sőt, azt is forszírozta, hogy az EU beleszólhasson azon tagállamok belügyeibe, ahogy jogállamisági problémák vannak. Na, az definíciószerűen is hazaárulás. Most is csak Orbánékon múlik, hogy kapunk-e pénzt. Ha tehát a végén nem kapunk, akkor Orbán újra hazaárulást követ el.
Szóval akkor a 90% ellopása rendben van, mert az embereknek jut 10% :D Gondolom ahhoz sem kell sok skill hogy a 90%>10%. Tehát ha jut az embereknek 10% alamizsna akkor kötelességük kussban maradni és elnézni az Orbán bagázs további gazdagodását. Most hogy a Magyar már megvan, Mészárossal becélozzák az Európa leggazdagabbja címet, és ez így rendben van? :D
Árfolyamtól függetlenül álljon itt egy axióma: Ha valaki az ellen lobbizik EU-ban, hogy nem kapjanak a magyar emberek pénzt, az nettó hazaáruló. Ha Zorbán és bandája 90%-ot ellop eltapsol akármi, akkor is 10% az emberekhez jut. És gondolom nem kell sok skill annak belátásához, hogy 10%>0%
Ezt az M1-en mantrázzák? :D Orbánék mégcsak véletlen sem tehetnek róla hogy ilyen k*rva gyenge a forint? Amúgy a 380 egy sikertörténet lenne, azzal már lehetne mellet döngetni? :D
Meg lehet nézni a finn minelnök nyilatkozatát, könnyekben, nem bocsanatot kert, a hideg kirazott. Nekunk meg csak az a potrohos bohoc jutott, pedig micsoda tehetseg volt fiatalon.
Kikerestem: "A múlt héten itt azt ígérték, hogy a forint 400 felett lesz az euróval szemben és ennek megfelelően be is nyitottam egy giga long pozíciót 398 környékéről. "
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)