siemens

Regisztráció: 2019-04-29 08:28:41

Hozzászólások száma: 2 976

Utolsó hozzászólás: 2020-10-27 12:17


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

Saját használatra ingatlant vásárlók topicja kedd, 12:17
Igaz. De, ehhez nem kell diploma. Diplomás, értelmiségi ember (ha jól tudom, vagy lesz?), és óvodás szinten gondolkodik. Tudom, hogy bántó, amit írok, de nem a gúnyolódás a szándékom.
NUTEX részvényesek topikja kedd, 12:10
Még mindig itt tartunk? Már megvásárolták a nagytulajdonostól........
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja kedd, 12:00
Nem, nem akarom megnézni, nem érdekel. Nem azért dolgozunk, mint egy hülye, hogy lepusztult iparterületeken sétáljunk. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy jó környéken éljünk, és neveljük a gyermekeinket. Hogy jó iskolába járjanak, hogy nagyobb eséllyel induljanak az életben. Ez ösztönöz engem.
Pont ezt akarom megértetni fórumtársunkkal, hogy milyen visszahúzóerő ilyen helyen élni. A teljes kilátástalanság, elveszíti az ember önbecsülését, motivációját, és csak a nihil marad. Tartsuk már meg az emberi méltóságunkat........... Elnézést.
BUX index, BUX határidő, BÉT! kedd, 11:30
És ez egy gazdasági hírportál. Szörnyű! Mi lehet mögötte, hogy ilyen bámulatosan szerepel nemzeti valutánk? Már a török lírához meg az orosz rubelhez hasonlítjuk. Miért nem a visegrádi négyekhez mérjük? Ja, mert ahhoz képest katasztrofális a helyzet?
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja kedd, 08:35
Ember! Tárna utca? Gettó, ahonnan nincs tovább! Régi gyár-, iparterület. Téglagyárak! 
Vannak, akik menthetetlenek. Miért nem tájékozódsz? Miért nem kérsz segítséget? Ha vidéki vagy, a google a barátod! 15 Millió Forintért nem tudsz lakást vásárolni. El kell fogadni! Pusztul a Hős utca vár a Tárna - újságcikk! Egyetlen lakóház van a Tárna utcában! - Innen mindenki menekül. Éretlen (naiv) még a gondolkodásmódod, hogy saját lakásról reálisan, felelősségteljesen dönthessél. Mérd fel a lehetőségeidet, és próbálj racionális döntést hozni.
Nehogy elmenj megnézni!
Miskolc - Lyukóvölgy
Pécs - Györgytelep
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 17:22
Ajánlott tájékozódni, mert a környéken sok hasonló árfekvésű lakás található. Teszem hozzá, nem véletlenül. Egyáltalán nem kiugróan alacsony az ára. Ráadásul felújítandó, + a komplett fűtési rendszer kiépítése rád vár. Érdemes teljes egészében vizsgálni...........
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja hétfő, 11:23
Kivételesen ismerem ezt a "lakást". Nem ma kezdték el hirdetni, lényegesen magasabb árról indult. A probléma, hogy az épület tervezői a földszinten és az első emeleten is irodákat alakítottak ki..........
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja vasárnap, 11:40
Nem értem a tulajdonos mit gondol ilyenkor? Beleszámítja a lakás alapterületébe a lépcsőházat???? Miért kell pazarolni egymás idejét, teljesen feleslegesen? Valójában így már az árazás egyáltalán nem lóg ki az átlagból (ne felejtsük el, hogy gyakorlatilag nincs konyha)
Ezért van szükség a gyengébbeknek egy jó ingatlanközvetítőre, aki finoman megemlíti, hogy ez erősen problémás. A hirdető valótlan adatokat közöl.........
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja vasárnap, 11:19
valójában 68 nm...........
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 10:35
"Nemzeti" kormányunk egyértelmű célja volt/van/lesz a forint gyengítése. 
HUNMINING -- a magyar bányászatért vasárnap, 10:30
2019-ben megbízást kapott a Ferrobeton Zrt. a Mirrotron Kft.-től, hogy a svédországi Lundban épülő ESS projekt protongyorsító proton-forrás bunker részéhez gyártson speciális nehézbetonelemeket. 
A pályázat kiírója határozta meg, hogy a nehéz­betonban magnetit­nek kell lennie, amit SVÉD BÁNYÁKBÓL nyernek ki. Ezer tonna teher­bírású ha­jó­kon érkezik az alapanyag a betont legyártó alvállalkozó, a dunaúj­városi Ferrobeton Zrt. telephelyére. A betont a Buda­pesti Műszaki és Gazdaság­tu­do­­mányi Egyetem professzora, dr. Sa­lem Georges Nehme fejlesz­tette ki többek között dr. Mezei Ferenc fizi­kus-aka­dé­mikus szabadalma alapján.
Az első darabok 2019. december­ben indultak teher­autókon Lundba, az utolsó 2022. januárjá­ban érkezik meg a svéd­országi nagyvárosba.
A lundi be­ruházás­hoz tehát SVÉD ALAPANYAGOT használnak, itthon elkészítik a beton­elemeket, majd elviszik Svéd­országba. 
Elég egyértelműnek tűnik............
HUNMINING -- a magyar bányászatért szombat, 21:19
Úgy tudtam, hogy a Hun Ásványfeldolgozó Kft. a Rudabánya HRSZ 099/1 bányaingatlan tulajdonosa. És (most jön a lényeg) a HRSZ 099/2 bányaingatlan bérlője. Tehát, ha jól értem, akkor a HRSZ 099/2 ingatlant, (ahol a nehézbeton alapanyag egy részét tárolják) a HunÁsvány BÉRLI a tulajdonosoktól. De ki a tulajdonos? A menedzsment! Érdekes, és akkor nagyon finoman fogalmaztam............
2018. Úgy tudtam a környezetvédelmi engedélyt a társaság birtokolta, ami az alapanyag tárolását, szállítását szabályozza. Júniusban meg kellett volna kezdeni a vasút építését.
2020. Úgy tudtam azóta a vasútvonal rekonstrukciós munkálatai nem kezdődtek el. A csarnok(ok) építése, a berendezések telepítése, a technológia, a szabadalom, az engedélyek együttesen több Milliárd Ft-os tétel.
HRSZ 099/1 bányaingatlan - sem úthasználati engedélye, sem kitermelési műszaki üzemi terv engedélye  nincsen az anyag mozgatására! Környezetvédelmi engedély hiányában az anyag a területről nem szállítható ki! (1.624.122 tonna + 1.500.000 tonna)
HRSZ 099/2 bányaingatlan - sem úthasználati engedélye, sem erdőirtási engedélye nincsen az anyag mozgatására! Az anyag nem szállítható ki! (250.000 tonna)
A zárolt készlet tartozás, szerződés hiányában nem szállítható ki. A készlet per alatt áll, a tartozás kifizetéséig, rosszhiszemű jogcím nélküli tárolás! Az anyagra igényt jelentettem be elmaradt terület használati díj címén............
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 19:10
CSOK + Babaváró Hitel + Otthonfelújítási Támogatás +  ami még nem ismert + járványhelyzet + recesszió = a válság melegágya. 
Az emberek többség éretlen, ha a pénz kezeléséről van szó. Nem mérlegel, számára csak egy szcenárió létezik (saját igaza), nincs felelősségtudata, nincs pénzügyi tapasztalata, és EMLÉKEZETE!
Mindenképpen az iskolai oktatás egyik alaptantárgyává kell tenni.
A Babaváró Hitel a legnagyobb csapda! Már a 30%-ot sem éri el azok aránya, akik ingatlanvásárlásra fordították az "ingyen" milliókat! 
Lesz itt kínálat...........
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 18:19
Annál mélyebb lesz a válság.......... (hitelcsapda)
NUTEX részvényesek topikja csütörtök, 09:08
Nutex...........
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja szerda, 15:36
Linkeld már be, hogy mit nézel meg a héten. Több szem többet lát alapon. Vannak itt páran, akik jártasak a szakmában, talán és is konyítok valamit hozzá. Hátha tudunk segíteni.
NUTEX részvényesek topikja 2020. 10. 19. 15:04
Mint eddig is...........
NUTEX részvényesek topikja 2020. 10. 19. 11:31
Félelmetes, hogy mindenre van rögtön magyarázat.
70-nél, 60-nál, 50-nél, 40-nél, 30-nál, és most már 20-nál is...........
Persze nyilvánvaló, hogy miért.
NUTEX részvényesek topikja 2020. 10. 19. 10:34
Ezért csökkentették a névértéket 12 Ft-ra...........
HUNMINING -- a magyar bányászatért 2020. 10. 18. 13:04
2019-ben megbízást kapott a Ferrobeton Zrt. a Mirrotron Kft.-től, hogy a svédországi Lundban épülő ESS projekt protongyorsító proton-forrás bunker részéhez gyártson speciális nehézbeton-elemeket. 
Hhhmmmm...........

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek