Sony123

Regisztráció: 2019-03-25 19:36:07

Hozzászólások száma: 1 262

Utolsó hozzászólás: 2017-04-24 10:26


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik 2017. 04. 24. 10:26
Köszönöm a tanácsot!:-) Igazából azért kérdeztem, mivel konkrétan tudom, hogy Kőbánya központban, 4 évvel ezelőtt egy 51nm-es lakás 6 milláért árultak most ugyanezt 14-t adják. Nem tudom, hogy vevő is van rá, de ezt látom a hirdetésekben! XI. kert azért ismerem, mert ott lakik az unokatesóm, panelban, és tényleg horrora emelkedtek az árak mostanra! 4-es metrótól 300 méterre, előtte egy park, park előtt lehet parkolni is, tehát csak nézek kifelé a fejemből, de én is panelben gondolkodom, és kimondottan bérbeadás céljából.
Lakás/Ingatlan árak topik 2017. 04. 23. 21:54
Én egész Budapesten nézegetek!:-) Lehet hogy rosszul ítélem meg, de tényleg csak az érdekel, hogy mennyire jövedelmező lehet ..na ennyi a történet! Van pénzem amit befektetnék, és úgy gondolom, hogy most éppen a bérbeadás a legjövedelmezőbb. Ezért kérdezem! ..és nagyon szívesen várom a hozzászólásokat
Lakás/Ingatlan árak topik 2017. 04. 23. 21:10
Nekem csak egy egyszerű kérdésem lenne! Budapesten most hol érdemes lakást venni kimondottan bérbeadás céljából? Köszönöm!:-)
Tízezrek tüntetnek a CEU-törvény ellen a Parlamentnél 2017. 04. 16. 21:52
Nem az emberek degradálásával kéne foglalkozni, hanem kérdésre koncentrálni: Mely pártra kéne szavazni, hogy Fideszt le lehessen váltani? Egyébként meg meg ma érkeztem egy olyan országból, ahol, azt gondolom hogy működik a demokrácia!.-) Emberek nyugodtak, segítenek mindenkinek, mindenki beszél angolul és német nyelven, amikor pedig látják, hogy teljesen homály vagy ... megfogják a kezed és megmutatják, hogy ezt tedd!:-)))) ..és ez a púnióban van!:-)
Tízezrek tüntetnek a CEU-törvény ellen a Parlamentnél 2017. 04. 16. 21:34
Én úgy emlékszem, hogy a szavazók 40%-val nyert 2/3-os többséget! Na ez sem normális, de beszélgetve az emberekkel most tényleg: mely pártra kéne szavazni?
Tízezrek tüntetnek a CEU-törvény ellen a Parlamentnél 2017. 04. 16. 21:07
Igen, ez volt az első lépése, hogy választása törvényt módosítsa. Mivel ha lenne ellenzék legalább tudnák, hogy mely körzetben merre hány méter! Szerintem sajnos nincs még meg az ellenzék, legalábbis nem látom, hogy megérett volna erre, na ennyit a politikáról! Fidesz pedig röhög mindenkin, és minden újgazdag, hogy mennyire birka ez a nép. Sajnos nekem is rossz leírni ezt, de Kínában egyszerűen főbelőttek a politikusokat, máshol, mint Európában, inkább lemondtak önkéntesen! Nálunk ilyen nem lesz, és ez gyalázat. Emberek éheznek, és politikusok milliárdokat lopnak, és itt nálunk ez teljesen normális. Remélem, hogy nem vagyok egyedül, de itt valami nagyon nincs rendben!
Tízezrek tüntetnek a CEU-törvény ellen a Parlamentnél 2017. 04. 16. 20:23
Nem konkrétan ehhez hozzászólva, de én tényleg azt remélem, hogy ellenzéknek már tényleg, megjön az agya! Nem kell itt már sok, csak ezeket kell összefognia valakinek. Van épp elég tüntetés, az nem árt ha van még több, hátha az alvó emberek is felébrednek. Most sajnos az zajlik, hogy szalámizzák az ellenzéket, és közben röhögnek a markukban! De ha közös nevezőre jutnának, hogy leváltsák a mostani hatalmat, simán meg lenne a többség. Azonban azt látom, hogy ma ez nem lehetséges, mivel minden ellenzék, maga szeretné a kizárólagos hatalmat. Azt sem tartom kizártnak, hogy ezt a Fidesz pénzeli, nincs ennél jobb politika, demokrácia, mindenki megmondhatja a véleményét, közben pedig röhög mindenkin, mivel jövőre, ugyanúgy megkapja a 2/3-t a mai választási törvények szerint, amit szintén ők módosítottak. Tehát ameddig a pártok nem egyeznek meg, addig nincs miről beszélni sajnos!
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre! 2017. 03. 30. 01:38
Ez az ár kb 180-200eFt. Ez azért nem mindegy. Ezt nem én mondom, hanem egy vállalkozó, aki napi szinten építi a házakat, tehát már neki is megéri. Tehát pofátlanul drágák a lakások, és ehhez hozzáigazítanak mindent. ..ja és Csepelen és Budai dombokon ugyanannyiba kerül az ablak a tégla és beton, csak ezt kevesen tudják.
MOLly tulajok topikja 2017. 03. 24. 10:08
Ennek én nem tulajdonítok jelentőséget, mivel az utóbbi 3-4 hónapban, úgy viselkedik, mint aki füvet szívott volna. Fogalma sincs, hogy merre menjen. Majd ha legalább egy hónapig tartósan megmutatja magát, akkor fogok elgondolkodni, hogy igaz vagy sem!:-)
MOLly tulajok topikja 2017. 03. 23. 22:51
Szerintem ezen nem kell lamentálni. Nézd a Ricsit, tiszta tömeg pszichózis. Tizedelték, és 6500 fölé ment az ára. Részvények értéke változatlan, mivel egy helyett kaptál 10-t, azonban az emberek másképp gondolkodnak! ..jé milyen olcsó, akkor ebből veszünk. Én nem gondoltam volna, hogy régi árfolyamon számolva 65eFt fölé mehet a ricsi ára, sőt 50-t se mertem volna megkockáztatni, de szerintem a MOL-nál is ugyanez lesz. Most éppen magasnak látom, de csak osztalékig! Általában osztalék után visszaesik, na akkor tervezek belevenni .. és remélve azt, hogy valóban nyolcadolni fogják szeptemberben. Utána csak várni kell, és nem idegeskedni.
MOLly tulajok topikja 2017. 02. 03. 11:30
A torna legnagyobb esélyese a magyar együttes volt, akik a vb-t megelőző években látványos támadójátékkal nyűgözte le a világot. A magyarok igazolták is a hozzájuk fűzött reményeket, és két sima győzelemmel kezdtek a csoportban. NSZK ellen 8:3, Dél-Korea ellen 9:0-ra nyertek.
A negyeddöntőben minden idők leggólgazdagabb mérkőzését vívta egymással Ausztria és Svájc csapata, amelyen végül Ausztria diadalmaskodott 7:5-re. A magyarok a kieséses szakaszban is folytatták a győzelmi sorozatukat, a negyeddöntőben 4:2-re múlták felül az akkor is erős brazil válogatottat. Az elődöntőben a magyar csapat az addig veretlen címvédővel, Uruguay-jal találkozott, ahol végül óriási csatában, hosszabbítás után 4:2 arányban a magyarok bizonyultak jobbnak. A másik ágon az időközben formába lendülő NSZK Ausztria gárdáját győzte le meglepően simán, 6:1-re. Így a döntőbe a küzdelmeket azonos csoportban kezdő Magyarország és az NSZK jutott.

Az 1954-es vb döntőjének felállása

A németeknek ajándékozott zászló
A döntő drámai csatát hozott. Alig 10 perc alatt, a magyar csapat 2:0-s vezetésre tett szert, és minden jel arra mutatott, hogy ismét nagyarányú győzelmet láthat a közönség. Azonban a németek hamar tudtak válaszolni, sőt egyenlíteni is. Ezután kiegyenlítetté vált a mérkőzés, amelyet végül a németek nyertek meg egy, a mérkőzés vége előtt hat perccel szerzett góllal. Az utolsó percben a magyar válogatott csapatkapitánya, Puskás Ferenc megszerezte az egyenlítő találatot, de az angol játékvezető les miatt nem adta meg. A magyarok így első vereségüket könyvelhették el 1950 után, ezzel elvesztették a biztosnak hitt világbajnoki címet. A magyarok veresége az '54-es berni döntőben máig rejtély. Az angol játékvezető nem adott meg egy szabályosnak vélt magyar gólt, nem ítélt meg egy jogosnak vélt tizenegyest, a szerencse sem állt a magyarok mellé, hiszen kétszer is a kapufát találták el a mieink. Aztán az esős idő, a sáros, nehéz talaj, a sorozatmérkőzések lelki és fizikai terhe is a magyarok ellen volt. Tehát, minden bajok okozója a játékvezetői

Itt a lényeg abban van amit te írtál! Esett az eső, magyarok csúszkáltak össze-vissza, de németeknek stoplis cipővel rendelkeztek! Azonban az előmérközéseken sz@rrá vertük őket. De egy Adidas stoplis cipővel, esőben füves pályán, azért nehéz felvenni a versenyt!
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 02. 02. 16:49
Azért azt tudni lehet, hogy Te ki voltál korábban??? Ha nem akkor húzz a büdös pitscába! Ez a véleményem rólad!

Macikához semmi közöm, sőt nem is ismerem, de a magad fajtáktól tele a tököm! Tehát TE ki is vagy????

Csók szívi!
MOLly tulajok topikja 2017. 01. 29. 21:16
Bocs, de erre nincs mit válaszolnom!Ez vagy TE.... és halovány lila fingod sincs arról, hogy én mit írtam. Remélem, hogy, hogy nem haragszol arra, hogy nem reagálok többet rád!
MOLly tulajok topikja 2017. 01. 29. 21:11
Dehogy akarok erre lesüllyedni,de ha valaki folyamatosan ezt hozza ki, akkor szerinted, nem kéne valakinek felhomályosítana, arról, hogy nem mindenkinek más a hülye, tálán..lehet, hogy ő megy az árral szemben? Egyébként meg teljesen igazad van. Nem is értem, hogy miért foglalkozom vele?

..de talán meg tudom fogalmazni: az erkölcsi értékrendem, emberek hitében, és az emberek önértékelésében! Ennyi volt a történet.

Tudod baromira bánt engem, ha ez sérül és mindenkitől függetlenül!:-)
MOLly tulajok topikja 2017. 01. 29. 19:45
Tudod maga ez a megnyilvánulás:

"nézze, szedje össze magát, fogalmazzon intelligensen, gondoljon eredetieket, és akkor szólhat hozzám. jó?"

Most Te ki vagy tulajdonképpen? Kikéred mindenkitől, a tiszteletet, mivel TE felsőbbrendűnek érzed magad???

..te akkor is egy kis köcsög leszel!

Mindaddig, ameddig nem tudsz normális hangnemben beszélni. Ennyi a történet!

De ez könnyen változhat. Normális stíluson beszélsz és én is úgy fogok beszélni veled!
MOLly tulajok topikja 2017. 01. 29. 19:26
Tényleg ne foglalkozz vele többet. Én leírtam ha ha bárkivel bunkó módon szólal akkor elküldöm melegebbre, és ez nicktől függetlenül teszem meg.

Van egy egy műfaj, amit emberi kommunikációnak hívnak, de ezt csak a magán szférában tanulható ért meg.Ott rengeteg kompromisszum, de az állami szférában, ott soha!

Tehát sok sikert mindenkinek!
MOLly tulajok topikja 2017. 01. 29. 18:08
..ja most látom, hogy nekem is címeztél valamit! őszinte részvétem, de nem érzed azt, hogy pszichiáterhez kéne menned?
MOLly tulajok topikja 2017. 01. 29. 18:05
"prosztókám"

Tudod ha valaki így indít, akkor a válaszom bunkókám mi a gondod? ..és húzz a jó büdösbe, tudod a tisztelet, amit korod ellenére nem tudtál soha megtanulni! Ez irritáltál engem, de minden egyes alkalommal el foglak küldeni melegebbre ha ilyen hangnemben szólalsz meg.

Ez független, hogy kinek címezted.
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 01. 29. 15:09
Nem pont az ellenkezőjét mondtam! összességében ez mindenféleképpen veszteséges lesz, azonban a legkevesebb veszteséget Budapest fogja elszenvedni...azonban!!!! Budapesten rengeteg fejleszteni való lenne, ha csak az olimpiára vetítjük ki akkor, akkor veszteséges! Azonban ha 10 éves távlatban gondolkodunk, akkor rengeteg olyan beruházás lesz, amit el kell végezni!...na most olimpia címén ezt a kölcsönt megkapjuk tíz évre, azonban tíz év múlva nem kapnánk meg!

Most nem tudom, hogy egyáltalán túléli ezt a gazdaság, de 20 éven belül megtérül szerintem.

Engem sokkal jobban aggaszt az oktatás, egészségügy,nyugdíj ....és sorolhatnám. Ezek most éppen sokkal égetőbbek, de attól félek, hogyha olimpia, akkor ezek összedőlnek! ..csak ezen gondolkodtam hangosan!
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 01. 29. 14:04
"A lakosság közel kétharmada támogatja a budapesti olimpiát "

Pontosan ez a gond! Budapestnek rengeteg fejlődést fog okozni, de nem biztos, hogy utána minden hasznosítható lesz. ..és mi újság a többi várossal? Ez kimondottan csak Budapest fejlesztéséről szól, ami nagyon jó, de veszteséges lesz, azonban a közlekedést megreforlmálja az biztos! Sőt ha épülne egy olimpia falú, amit azután , mint lakópark értékesíthető lenne az lenne hátrány!

Tehát szerintem itt van több tényező , de szerintem minden tekintetben veszteséges lesz. ...azonban lehet, hogy nincs igazam.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek