Sony123

Regisztráció: 2019-03-25 19:36:07

Hozzászólások száma: 1 559

Utolsó hozzászólás: 2023-09-24 19:22


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2023-09-13 19:18-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
nem bonyolult dolog átgörgetni egy hozzászólást, ami nem érdekel. sokkal egyszerűbb, mint személyeskedni.

utolsó 20 hozzászólás

OTP részvényesek ide! vasárnap, 19:22
Ezekkel az elmézesekkel mindig az a gondom, hogy hosszútávon lehet, hogy működik, de egy olyan örült belejtésnél, mint amit Varga tett, utána meg mégsem, de lehet, hogy igen. Ilyen körülmények között nem lehet semmit se rajzolni.
Nem tudom, hogy ez kinek az érdeke, de meg kell várni amíg lenyugszik a piac!
Békesség mindenkinek!
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 22:36
Számomra már az is rejtély, hogy miért van életkorhoz kötve. Aki most szül, mint édesanya, annak nőnek 30 év múlva nem ugyanannyi idős lesz a csemetéje, mint egy 25 éves nőnek vagy 50 éves nőnek. Most akkor ki is kapja a támogatást és milyen címszóval?
OTP részvényesek ide! péntek, 09:37
Azért nem erre számítottam, miután Varga felszólalása után két órával azt mondták, hogy ezt nem gondoljuk komolyan, mármint a bankadót. Ezek szerint többen úgy gondolják, hogy DE IGEN.
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 00:00
Már lassan ott tartunk, hogy a repülőgépek szárnya végén miért van piros és zöld lámpa, közepén meg fehér. Bármilyen hihetetlen, de még az űrhajók is megtartották ezt! Története roppant egyszerű és praktikus, a XIX század végére vezethető vissza, amikor a hajók este akartak kikötni. Tudni kellett, hogy melyik hajó honnan közeledik. Korábban rengeteg katastrófa volt.
Igaz OFF volt, de remélem elviseltétek!
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 23:51
Én azért kívácsi leszek, hogy ebből kornány, amit a kormány megpróbál bevezetni a közéletbe ebből mi fog kialakulni, mivel az egyik aranytehenét CSOK megszüntetnék, ami gazdaságilag teljesen logikus, de akiket érint számukra nem. Ennek hatására megszüntetik az új építésű lakásokat. Csőkken a vásárlás, csőkken az építkezés, csökken az állami bevétel.
Most ezt még szerintem csak szonda, mivel a tőzsde nagyon gyorsan reagált rá, szerintem ezt visszafogják mondani, vagy legalábbis erősen átgondolják. Tehát lesz valamilyen módosítás, amiről meggyőzik az emberet, hogy sokkal jobb, mint az előző .. kormány számára, de látszólag adnak is.
Bankadókat be fogják vezetni, mivel ezt az átlag ember nem érti, csak azt, hogy külünböző címszóval néhény száz forinttal többet fizetnek. Sőt bevezetnek újabb leleményes banki költségeket.
Összeségében CSOK-t nem szüntetik be, banki adókat megnövelik.
ITT TELJESEN MINDEGY? LÉNYEGÉBEN TÖBB ADÓT FIZETÜNK!!!!!!
Állampapír kedd, 19:28
Le vagyok döbbenve azon, hogy nincs kétépcsős azonosítás. Emberek: tényleg ez Ti érdekiet képviseli. Ez már alapvető, tényleg nem értiktek, hogy ez miért is jó?
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 18:56
Bocs!
Igazad van, túlreagáltam dolgokat!
Békesség!
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 18:07
Te tényleg szerelmes vagy a saját hangodba. Írjál nyugodtan, Te tőzsdecápa, mit mibe kell befektetni, csak aztán nehogy kiderüljön, hogy teljesen hülye vagy mindenhez. Tudod mi a gondom, hogy alapvetően útálom a magadfajta mindent megmondó barmokat. De írjál nyugodtan, mert még azt sem érted, hogy mi a bajuk másoknak veled kapcsolatban. Azonban, ha valamennyire visszafognád magad, lehet, hogy még szerethető is lennél, de így csak útálatot váltasz ki másokban ... nálam igen. Az összes többit meg másokra bízom!
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 09. 11. 15:57
Nem érted a lényegét! Nyíss magadnak egy külön topicot és akkor sok embert megkímélsz a saját hülyeségeidtől. Ott bármit írhatsz, ígérem én nem fogom olvasni, de ne sz@rjál tele egyébként jól működő topicot.
Hogyha hasmenésed van, akkor irány a saját vécéd, még a klotyó kulcsát se fogom eldugni.
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 09. 11. 15:36
Ekkora hülyeséggel már ne etessél!
Kérlek nyíss magadnak egy külön topicot, mivel számomra, és szerintem sok ember számára nagyon fárasztó vagy. Hülyeséged tömkelegivel, családfáddal, és úgy globálisan mindennel. Tömören fogalmazok: húzz a pitsába egy önálló topicba!!!
4IG Nyrt reszvenyesek. 2023. 09. 07. 14:12
Köszönöm!
Igen ezt tudtam, csak az nem világos, hogy miért vették meg. Szerintem önmagában ez nem fog többlet bevételt produkálni, azonban ha ezt úgy hajtják végre, hogy több állami szerződést átirányítanak úgy már igen. Ne felejtsük el, hogy nagy állami cégek is egy telfontársasággal állnak szerződésbe, tehát egyszerre, akár 50-100e előfizetője is lehet. Azonban ez is évforduló váltáskor. Másik: 4ig mélytengeri búvárkodástól kezdve napkomp projektel is foglakozik papír szerint. Tehát bármit felvásárolhatnak, éppen melyik politikusnak akarnak csorgatni néhány mrd-t. 
Összeségében ezt én úgy gondolom, hogy minden politikai döntés és mivel a következő választásig még kell 3 év addig, ki akarják csúrgatni az összes pénzt. Én erre számítok és ezért vettem részvényeket, de meglátjuk!:-)
Békesség
4IG Nyrt reszvenyesek. 2023. 09. 07. 11:40
Sziasztok!
Szerintem itt jelentős árfolyamváltozás nem lesz decemberig, mivel a szerződéseket általában teljes évre kötik. Így ha lesz bármilyen változás, például komoly szerződés állományokat fognak átvenni, az csak decemberben fog kiderülni. Amennyiben korábban van mozgás, úgy a benfektetesek valamit tudnak, ami még nem publikus, azonban decemberig még sok víz lefolyik a Dunán.
Üdv Mindenkinek
OTP részvényesek ide! 2023. 09. 01. 21:28
Mond!
Jártál már pszichiáternál? Ha még nem, akkor szerintem keresd fel!
Üdv
OTP részvényesek ide! 2023. 09. 01. 19:32
Ekkora hülyeséget még senkitől se hallottam:
"Add meg uram mielőbb, hogy bankok nélkül élhessünk!"
Azért remélem, hogy még fejlődőképes vagy!
MOLly tulajok topikja 2023. 08. 22. 23:10
Ez baromság amit feltételezel. Nézd csak BUX-t. Múlt év októbere óta folyamatos emelkedésben van, így az OTP és MOl is emelkedni fog. Ha a BUX fordul, akkor már ez nem igaz, de addig nyugalom. Én bízom ebbe a két papírban, pláne úgy, hogy én is benne vagyok!
MOLly tulajok topikja 2023. 08. 11. 20:19
Most komolyan kérdezem: Te mások beírása alapján kereskedsz? Nem mindegy, hogy mit mondanak. Az a lényeg, hogy TE mit gondolsz, nem pedig az, hogy mások mit mondanak.
Elolvasok mindenkit, de a döntést mindig én hozom meg, és senkit sem hibáztatok, ha rosszul döntöttem. Azonban én azt látom, hogy ezt felelősséget megpróbálod áthárítani másokra. Ha TE döntésképtelen vagy, akkor ne okoljál másokat se!
Békesség
MOL topik 2023. 08. 07. 19:04
Ezt most elemezni se lehet. Ha megnézed a napi forgalmat egyértelműen látszik, hogy itt csak robotok kereskedtek. Ha nőtt az árfolyam nőtt a kereskedés, ha csökkent, akkor is. Tehát itt nincs rövid, hosszútávú, középtávú megfontolás, pusztán csak napi kereskedés. Ameddig egy nagyobb befektető nem lép, addig irány sincs.
Békesség
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 07. 29. 21:18
Könyörgöm! Fejezzétek  be a farokméregetést. Mindenkinek ártatok, és a topicnak is kimondottan hátrányos.
Békesség
MOL topik 2023. 07. 27. 22:09
Azért még egy kicsit felszúrhatna kb. 2810-re!
Békesség!
EUR/HUF 2023. 07. 26. 11:43
3 ) Kitalálnak még valamilyen egzotikus adónemet, mert ugye adót nem emelünk.

friss hírek További hírek