Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Varga 377-el számolt de sajnos a Gulyás erről semmit sem tud. :) Amúgy a Gulyás már bizonyított amikor ezt mondta. 2022.06.17. "Megkérdeztük, van-e bármi felelőssége a kormánynak abban, hogy itt tart az árfolyam. Gulyás a Bajnai-kormány globális pénzügyi válság alatti egyszeri forintmélypontját hozta fel, miszerint ahhoz képest csak 10 százalékot romlott az árfolyam." Ennyit ezekről.
"Ezért terveztünk egy olyan költségvetést ami tartható" 360-as eurón :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
EU válaszra leszek kíváncsi ott dől el a forint sorsa, Gerike mesélhet amit akar. Megfizetjük sajnos, ahogy eddig is mindig velünk fizettettek meg mindent.
Felőlem gunyolodhatsz, de a 400nal vett longok eleg jol hoznak. Ez nem zarja ki, hogy neked sem jon be a shortod,a kamat a te oldaladon van. De hallottam itt 400nal 380as predikciokat, azota azon a vonalon csend van.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)