C0lumb0

Regisztráció: 2022-07-11 18:17:25

Hozzászólások száma: 332

Utolsó hozzászólás: 2024-04-08 08:59


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

69 770
szombat, 17:36

utolsó 20 hozzászólás

EUR/HUF hétfő, 08:59
Hát nem egészen szerintem.. Ugyanis béke akkor lesz ha megoldás is lesz.. az hogy ezt skandáljuk az nem megoldás.. És amiket leírtam, nem szeretném látni viszont ha az lesz akkor itt nem hogy béke nem lesz, hanem kő kövön nem marad. 
EUR/HUF szombat, 22:09
Akkor leszünk bajba ha eszkalálódik a háború, a Nátó meg az Oroszok közé, és Putler majd bizonyítékot kér a köpcösünktől nem igéretet... Ha majd ide hozza a katonáit meg a fegyvereit a "szövetségeséhez, azt innen próbál a Nátóval szembeszállni.. És a köpcösnek meg nyalni kell ha békét szeretne . Ide is meg oda is.. csak nehogy a két szék között a földre üljön.. Mert ugyebár akkor ha innen lőnek támadnak kifelé, akkor ide fognak visszalőni is ám.. még az ukránok is megszeretgetnek minket közbe, meg esetleg előtte ide menekülnek letarolva a nulla hadseregünket revansot véve.... Szép szavak azok, hogy béke kellene ám azt bárki tudja mondogatni .. és mindenki azt szeretne.. Csak azt el is kellene érni valahogy, hogy Putler tárgyalóasztalhoz üljön.. Erről kellene valamit beszélni már hogy hogy is kellene mindezt elérni.. Ha nem szállitnak fegyvert Ukrajna Elesik.. Ám Putkó nem biztos hogy meg fog állni.. Európának nem lett volna szabad beleavatkozni dolgokba talán, de az sem biztos egy ilyen Orosz vezérrel szemben.. Illetve ezekután már azokkal a lapokkal kell játszani amink van amerre elindultunk.. nem biztos hogy van visszaút, de megoldás kell így is úgy is.. Illetve a nagy semlegeskedés közbe szembe kerülünk a szövetségeseinkkel.. Nem hiszem hogy ez jaj de jó lesz nekünk így. De remélem hogy amit írok az nem lesz több holmi vízionálásnál..
EUR/HUF szombat, 01:03
Na jah.. Vagy ha mondjuk kiderülne hogy a legutóbbi Spar megvásárláshoz Tiborcunk tisztességes úton kereste meg a pénzt.... Itt má jogállam van gyerekek . Ilyeneket simán meg lehet ám tenni..  teljesen elfelejtve a mérföldkövek, meg a brüsszeli huzavona, a pereskedés.. sokéves hazudozás EU pénzek körül áh mit nekünk az.. Jön a választás hallgatni kell róla..  Minden is szép.. 350.. Aztán majd hirtelen benyögik hogy hoppáré, hoppácska ja mégsincs kolbászból a kerítés .
EUR/HUF 2024. 03. 14. 00:34
Nekem jó a 420-430 mert akkor ráöntöm a halálvárókra. És ott kiszállhatnának a korábbi 420-nál vásárlók, de nem fognak mert mi van ha öccáz... akkó most 380 vagy 430? Azért nem Mind1😄
EUR/HUF 2024. 03. 14. 00:13
Hát nem vagy ügyes már csak azért sem mert 5 ször is kitiltattad magad, illetve ugye jelszót elveszteni vicc kategória.. Alap dolgokról az ovodába beszélgetnek nem itt, nem érdekel senkit.. kár azzal próbálkozni hogy majd ezzel lejáratsz.. Van egy pont amikor elkezdenek menni a külföldiek ha a jelenlegi gazdaságpolitikát folytatjuk, majd ha 420 után jön a 430 vagy 440 akkor mit fogsz csinálni? Vagy akkor ezer százalék hogy olyan nem lesz szerinted? Mikor lesz 380 és miért? Amikor tuti egy irány? Akkor ellenkező irányba megy.. 🙄Akkor mégse? Mikor tuti egy irány? Hát én akkor gondolom tutinak, amikor egyértelmű merre megy és arra is megy... Már nemazért.. Az hogy mit hazudnak, hogy hogy nézzen ki merre megy, meg hogy mit gondolok az nem egyenlő... Jó esetben.. Nincsenek tuti dolgok tuti varázsgömbök... hát akkor rád sem kellene hallgassunk ha jól értelmezem..😵‍💫🥴 illetve mit gondolsz az államadósság alakulásáról és az uniós pénzek körüli sokéves hazudozásról?
EUR/HUF 2024. 03. 13. 23:19
Hát eddig csak ötször voltál kitiltva személyeskedés miatt, áh az semmit nem jelent.. Biztosan nem vagy troll, előjössz a semmiből és osztod az észt, megpróbálsz másokból, hülyét csinálni akkor minek vagy itt? Az árfolyamról valamit benyöghetnél szerinted mi várható? Miért néz ki úgy a chart mint az exponenciális függvény hosszú távon? Mit gondolsz az államadósság emelkedéséről, az uniós pénzek körüli hazudozásról balf*szoskodásról? Na necsak másokat fikázz haljuk mit gondolsz? Szerinted mikor lesz öccá? És miért?
EUR/HUF 2024. 03. 12. 11:35
 Jönnek és jönnek a pénzek.... Mint ha egy másik galaxisból jönnének..... Nem kell meglepődni, szerintem most is csak simán lehazudták a csillagokat az égről.. Még a végén kiderül, hogy az is lehet, hogy az egész 10 milliárd is csak szinjáték volt, EU részéről is meg/vagy a kormány részéről is. Hogy megtévesszék a csutiékat, illetve hogy a bárányokat a csutiék itthon betereljék az alomba továbbra is vagy benntartsák.. És ugye csak az apróról van szó, mekkora vita lenne az EU parlament meg az EU bizottság között, ha a teljes buktát akarnánk megkapni vajon? Az már tényleg narancsos bukta lenne, és atomvillanással érne fel a politico szerint nem sima robbanással.  
"A Politico "történelmi" jelzője csak a harmadik esetben állja meg a helyét (nem volt még olyan, hogy az EP perre ment a Bizottág ellen egy tagállamot érintő ügyben), de egyelőre korai kijelenteni, hogy biztosan ezen az úton haladunk tovább. Könnyen lehet, hogy a fejleménynek nagyobb a füstje, mint a lángja, azaz elsőre negatívnak néz ki, de inkább politikai manőverezés kategóriába tartozik az EP-választásokhoz közeledve, és egyelőre olyasmi hatása lesz, mint a 7-es cikk szerinti jogállamisági eljárásnak, ami bár már hatodik éve zajlik Magyarországgal szemben, de egyelőre nem volt igazi jelentősége a pénzek folyósítására.."
 - Röhög a vakbelem... "olyasmi hatása lesz" -hát akkor kösd fel a gatyót lesz.. ki tud ekkora badarságot összehordani már nemazért..? Hát hány milliárd eurót blokkolnak hány éve? Hol vannak a kamatai, mi lesz az inflálódásával..? Akkó nem jönnek azok a brutális pénzek mégsem? A végén már majd azt mondják, hogy nyertünk is az ügyön? Hát ez már kicsit sok... Jó sokáig elhúzódhat a per.. Jam, akkor lesz érdekes ha blokkolják a forrásokat már addig is megint. Sebaj jön majd a nagy magyar pénzrevárunk eztán méginkább.. a kamatcsökkentés dob egy hátast, ja vagy is hát... az is lehet hogy mégse, az államháztartási hiányt elnézegetve, mert ugye azt ki is kő ám fizetni.. no de nem tudni, hogy a nyomda mit lép ezután.. hogy hazudnak e továbbra is vagy bevallják hogy csőd van.. nyomtatnak ezek kamatot ha kő bármennyit.. Az inflát meg a ksh majd lehazudja nullára, a boltba meg kapunk 10 grammot majd 100 helyett.... 
EUR/HUF 2024. 02. 15. 10:54
Hát igazából ezelőtt pár évvel amikor a hitelkamatok lent voltak akkor érte meg a legjobban hitelt felvenni már a mostani infláció miatt is.. Mostanra megemelkedtek a hitel kamatai, ahhoz viszonyítva.. ezután is várhatóan tovább fognak emelkedni szerintem... ha bejárjuk a török utat vagy az argentint akkor ha van lehetőséged rá ami mostanra kevesebb embernek adatik meg, most sem késő szerintem, mert egy hiperinfla esetén a mostanitól nagyságrendekkel nagyobb pénzromlás jöhet.. ami a hitelek visszafizethetőségét nagyságrendekkel megkönnyítheti.. nem is fogják osztogatni ha úgy lesz pont ezért és már visszafogták.. A mostani hiteleknek is olyan követelménye van aminek nagyon kevesen felelnek már meg nem véletlen van így.. tőke nincs rá ellenben félnek hogy bebukják a kölcsönadott pénzt. A látszatot fönt kell tartani.. hogy ők bizony hogy mennyire is családbarátok választás előtt.. (ja ugyebár nem azok... pedofilbabusgatók közben, mint legutóbb is kiderült..) Én nem hiszek a propaganda által hirdetett aranyeső sztoriban ... Ilyen politikával csak csődbe menni lehet, sehova máshova, ahol szétlopnak, elkótyavetyélnek lélegeztetőgépekre egyméteres kilátókra lölőkékre stb. stb. mindent, ahol nincs demokrácia, van helyette diktatúra.. Az EU is megigérte nekik már hogy bedöntik rájuk a Nemzeti devizát ha nem változtatnak, ezek meg ott legfelül akkor sem mondanak le, akkor se lesz ügyészség, meg semmi, csak a hazudozás megy körülötte.. akkor is csak szembemennek az EU-val, pedig màr régen lekellett volna mondani mindnek.. egytől egyig.. mert alkalmatlanok a vezetésre és elbukták a becsületüket régen . Mostanában teljesen feledésbe merült a mérföldkőletétel is valahogy. Nagy hallgatás vihar előtti csend.. ez van most szerintem.  Ám a felelősséget mindenki vállalja a befektetési döntései után.. mert ha valami csoda folytán rendeződne az ország sorsa akkor a hitel bukta is lehetne most.. de szerintem ilyen nem lesz..
EUR/HUF 2024. 02. 15. 09:51
Hát nekem is ez a véleményem. Honnan máshonnan lenne pénz ezermilliárdos kamat kifizetésére, ahol a vezetés képes volt az utóbbi pár évben megduplázni az államadósságot.. megemelni a nyugdíjkorhatárt lezülleszteni az oktatást egészségügyet és így tovább.. Amellett hogy euró milliárdok jöttek. Amik most már nem jönnek pár éve. Vagy csak csordogálnak mint a kiszáradó félben lévő patak.. ez nemigen fogja éltetni a gazdaságunkat.. Indul a nyomda méghozzá gőzerővel.. meg a színház.. Kihuzzák a forintosok zsebéből azt az orruk előtt amit kaptak.. ingyen vacsora nem lesz.. mi másból lenne fedezet..??? ( vagy  majd visszaosztják a kamatot a befolyt alompapirpénzből pár évig azt majd mikor a tőkét kellene visszaadni akkor lesz lyukas a kassza? Hogy lesz úgy újra eladva az alomadósság?) Hát ahogy ezek szórják a pénzt talán már erre sincs lehetőség .. Nem adnak ezek semmit vissza.. Csak a látszatát szépnek.. "pénzeső" esik csak nehogy majd sepregetni kelljen utána .
EUR/HUF 2024. 02. 13. 13:07
Előbb megvárják hogy éhezhessenek, és megfagyhassanak azt csak utána lépnek fel.. Vagy is hát a 🐑 - ák megvárják.. Ott van az ingerküszöb.. A többiek már rég leléptek.. De nincs már messze az sem... 
EUR/HUF 2024. 02. 13. 12:54
Az megvárja az EU pénzeket.. majd utána.. 🫣vagyis azt várhatjuk..  Minden szava hazugság, el ne hidd hogy komolyan gondolja.. 🤥
EUR/HUF 2024. 02. 13. 12:40
"Az utolsó kapcsolja le a villanyt.." kb. Ha demokratikusan járnak el..
EUR/HUF 2024. 02. 13. 12:29
"Brutális mennyiségü pénzhez JUTHAT magyarország"... 😱😵‍💫🤔 Olyan Déjà vu érzésem van már megint még mindig és még most se.... pénz nem jön csak hitel, amit lehet nyögni vissza.. jööön??? Azt hittem má mögjöttek régen.. Úgy adják elő, mint ha már holnap megkapnánk azt a több mint 11000 milliárd forintot amit elbaxtak... Több éve.. közbe csak 900 milliárd jön talán.. csak a helyreállításra szánt pénz volt ennek a hitelnek a többszöröse ami még a fasorban sincs nem a láthatáron.... (Akkor amikor ennek a tizszeresét elbaxták akkor érdekes mód sokat használták a csak ennyit meg csak annyit zároltak, kicsinyítő jelzőt..) Mostanra már brutálisra változott a nézet.. És ennek a 900 milliárdos "brutális" pénznek a 10-12 szeresét már rég megkaphattuk volna...  Az mennyire brutális bukás akkor?  Év végére a 12-ed részét szeretnék kiosztani, az asztán a nem semmi, világmegváltó lesz tényleg.... Ja és hát az is lehet hogy csak szöveg lesz mint az elmúlt 2-3 évbe.. mert én már annyiszor olvastam itt, hogy jönnek a pénzek így meg úgy, hogy már kezd unalmas lenni, hogy megint ezt kell olvasni és még mindig csak jönnek és jönnek a pénzek.... Mint ha egy másik galaxisból jönnének... 
EUR/HUF 2024. 01. 31. 09:48
Mindezek után érdekes vissza hallgatni ilyeneket: https://infostart.hu/audio/0003d/0003d780a.mp3
EUR/HUF 2024. 01. 30. 12:22
Hát amint láthatjuk Nernia csodálkozik rajta, hogy a saját fegyverükkel, a zsarolással támadnak föntről.. Úgylátszik hogy ért ahhoz más is, nem csak a csuti, és csak védekezésre használják velük ellenben.. Egyenlőre.. És csak fenyegetés szintjén.. Várható volt, hogy a minicsuti előbb utóbb szembe találja magát ezzel is ha kilóg a sorból. "Most kezdődik a tánc"... Mondja a nóta.. Meg azt is, hogy ugye "lesz@rni lehet, de felsz@rni nem.. "  Szóval ideje lenne belátniuk végre, hogy tévúton járnak.. belépni az ügyészségbe, meghozni az elvárt döntéseket, és széllel szemben nem pisálni.. főleg így évek távlatából.. Ez persze sosem volt erősségük, pedig ez lenne egy ország érdeke.. de nem az övék mint láthatjuk.. Mert ugye a "börtön ablakába soha nem süt be a nap".. Látható is az eredménye a gazdasági helyzetünkön.. De sebaj, majd az EU belöki kettesbe a járgányt, jön a hetes cikkely, azt megvonják a szavazati jogunkat ideiglenesen, utána szépen megszavazzák a minősített többséggel való döntéshozatalt nélkülünk, és akkor lesznek csak gondok még.. Ezek azt is megvárják ám.. Nem lesz pénz semmi, a jelenlegi gazdálkodással.. Amire Nernia képességeiből futja, meg lehet nézni már most is, hogy hová vezet az út.. dupla államadósság, égbeszálló infla, stb stb.. főleg ha kiterelnének minket az eu-ból.. Akkó má jobb lenne? Lónak a micsodáját, ugyanezekkel a csuticsótányokkal meg gyucsótányokkal? Mert a mi törpikénk ugye sosem bír ám engedelmes lenni..  Ő a főni azt hiszi.. Na persze ők semmibe sem hibásak ám.. Mindig csak a Gyúcsótány, meg a gonosz Prüsszel..  ők mindent is jól csinálnak 16 éve, de eredmény az nincs semmi.. "jó van az úgy".. Rájukdöntik az árfolyamot, már azt pedzegetik ... Más kérdés, hogy ezt eddig is letojták, addig számított, amíg a nyájat beterelték az alomba.. mostmár más szelek fújnak.. lesz még sipákolás valami azt súgja.. 
EUR/HUF 2024. 01. 24. 20:25
Picike versike: Úgy tűnik megszűnt a kézivezérlés, érdekmúlás és kényszer miatt...Indul a nyomda is már csak néhány pillanat..Tudtàk ők ezt már az elejétől.. mégis újabb tévutat jártunk meg magánérdekekből.. Népjólét mit nekik.. megfojtanak ezek mindenkit..Elveszik az utolsó kis bubor-ékot is.. Kissé megkésve  indul a kamattorpedó is.  Beszedték a sok zsét alomba, jó nagy halomba, mostmár csak el kell szórni mint a többit magán vagyonba. Ugyanazok az emberek, ugyanúgy fogják elqrni mint a többit anno.. Jönnek az EU-s pénzek is.. ja ja az apró..  talán.. Mi más is jöhetett volna netán? Bölcs kormányzás? Nagy lófaxt, jött helyette romlás.. Balek volt ki elhitte..  Kár hogy lyukas a pénztárca és a zseb is már helyette.. A befektetők érdekei a továbbiakban kukázásra vár..  eszi is a kecske a káposztát már....  A szégyen akkora, hogy egyeseknek már a puccs is jó volna..  Made in hungária....  Én így szeretlek.. 
EUR/HUF 2024. 01. 21. 14:14
Na ja persze.. Akinek van egy kis esze, az nem magyar bankba nyit devizaszámlát, nem bízza a kecskére a káposztát.. illetve nem köti az orrotokra, hogy abból mikor vesz, vett legálisan aranyat, hogy aztán majd beszolgáltathassa tolvajoknak azt amiért megdolgozott amiből adózott nem úgy mint a csuti a havi ötmiskájáért.. 
EUR/HUF 2023. 12. 27. 20:43
Na hát lemaradtam.. Ez a"törölt felhasználó" ez már beteges amit csinált ide.. Azt ne mondja már, hogy az a 15-20 százalék kamat az ingyen az államtól az ölébe pottyan "kockázat nélkül" bárkinek a semmire.. Minek szajkózgatják ezt a kockázat mentest annyira egyáltalán ha az? Mert senki sem hiszi el? Miért van erre szükség?  Mert micsoda rendes törvénytisztelő minisztereink vannak / voltak? Biztos azért adják, mert semmi kockázat nincs na ja.. Annyira sipákolt itt ez a nevenincs mint aki épp megfulladni készül a vízben. Na az ilyen fojtja bele maga mellé a másikat is.. Minek akar ennyire meggyőzni mindenkit hogy mindenki hülye itt fordítva ül a lovon? Ilyen rendes NERlovag lenne vagy mi van? Olyan ez mint ha előszele lenne a fo$ megrogyásának.. most kell beültetni azt aki eddig tartotta, máshonnét nem jön pénz már.. elfogyott a bizalom.. Ja de bocsánat majd az EU küldi megígérték.. két év alatt huszadjára, a csicska megmondta.. Ja az aprót küldik előre.. vagy 3 évig de még ezután bírálják el a számlák, a vétózgatások meg az ujraéledő állitsuk meg brüsszelezések alapján, hogy jön e, jó e a számla, meg hogy lehívható legyen.. csak nehogy elguruljon majd a gyógyszer.. valahova azt az apró se jöjjön.. A gazdaságpolitikájuk meg sikerrel termeli a többezer milliárdos negatív "hasznot", na ennyire képesek a nagy szakértők az Uniós források nélkül.. az EU Ügyészségbe nem lépnek be azért minek is.. miért is?  De a bizalom az kellene az emberektől.. a sok "hülye" azthitték mind benézi ezt a szinjátékot az euróárfolyam körül szerintem.. hát ezek szerint nem jött be a dolog túlzottan, ha erre van szükségük, hogy ilyen trollokat fizessenek még mindig..

friss hírek További hírek