Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha jól értem a gondolatmenetedet, arra akarsz kilyukadni, hogy a fidesz csupán kb. 100 Ft gyengülésről tehet, és annak nincs semmi jelentősége a jelenlegi helyzetben? :)
Hát hogyne. Semmilyen hatáskörük és ráhatásuk nincs a kormány és a Bizottság közötti targyalásokra. AZ Orbán-kormány dolgozik keményen azért, hogy ne kapjuk meg a pénzeket azzal, hogy nagy ívebn szarik az EU-s jogszabályokra. Csak rajta múlik, hogy hajlandó-e garantáltan betartani azokat, és akkor jöhet a lé.
A baloldal miatt gyenge a forint. Ugyanis Brüsszelben azon dolgoznak 5 milliós havi fizetéssel az ellenzéki eu-s képviselők, hogy ne kapja meg az ország az eu-s pénzt. Ez gyengíti a forintot, amúgy 380 lenne.
Törölt felhasználó2022. 08. 25. 16:57
Ha jól számolom, akkor a mai napig az átlag árfolyam EUR-ra 382 Ft, USD-ra 356 Ft.
Köcsög tróger Fidesz. Újra 410 felett. Szegény 2/3 nem bírja a kritikát. Néztem a járási viselő fb oldalát, ahol már a szabazótábor is szóvátette a 400 feletti eurót. Mi lett a reakció? Kigyomlálták az összes hozzászólást, ami ezzel volt kapcsolatos, csak a bráner fényező hozzászólások maradtak.
Igen, nekem is 75% az esélyem hogy Claudia Schiffer-t ágyba vigyem ! Én akarom az 50% ő pedig vagy igen vagy nem az 25%. De attól tartok Navracsics esélye is kb ennyi.....
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)