Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatójának
199/2018. számú határozata
A Budapesti Értéktőzsde Zrt. (továbbiakban: Tőzsde) vezérigazgatója az Erste Group Bank AG (Am
Belvedere 1., A-1010 Wien, Austria) kibocsátó (továbbiakban: Kibocsátó) Erste EUR/HUF Turbo
Short 42 Warrant elnevezésű, EBEURHUFTS42 ticker kóddal rendelkező, AT0000A1XK78 ISIN
azonosítójú értékpapírjának tőzsdei kereskedését a 2018. június 29-i tőzsdenapon 12 óra 35
perctől a Tőzsdenap hátralévő részére a kibocsátó kérésére felfüggeszti, és egyúttal az
értékpapírt a Kibocsátó kérésére a Terméklistáról törli. A fent meghatározott strukturált termék Utolsó Kereskedési Napja: 2018. július 3.
A fent meghatározott strukturált termék Terméklistáról való törlésének napja: 2018. július 3.
tegyuk hozza meg , en mar azon a velemenyen vagyok ,hogy addig nem erdemes nyitni amig nincs valami mondas kormanyzati oldalrol ha az o celjuk a 350 akkor hiaba varjuk a fordulot meg fogjak csinalni.
Köszi.Nekem forex számlám az FXCM-nél van, ott sajnos nincs HUF egy ideje, Dukascopy számlanyitáson gondolkodom a svájci háttér miatt, hogy tujdak HUF-ra is spekizni. Bár állítólag az Admiral is jó. A gyenge HUF miatt egyelőre jegelem a témát, most lenne a legrosszabb váltani, forint alapú számlát meg nem akarok.
Én még várok, míg fel nem megy 330 - 333 közé, utána beszállok certibe, az új certinél a 340 a korlát ár, addig szerintem nem megy el. A legjobb lenne közvetlenül forexen, de nincsen fölös dodóm erre, váltani ezen az árfolyamon nem éri meg, ezért certivel játszom meg, így nem futok dupla árfolyamkockázatot. Ha nem jön be, akkor így jártam, de fordulóra számítok az elkövetkezendő napokban, az egekig csak nem megy el.
Az inflakövető lakossági állampapír hogy lehet szívás? A gyenge HUF csak rövidtávon jó az exportőröknek, valójában az árfolyam ingadozás nekik sem jó, általában fedezni szokták magukat mögöttes termékkel az ingadozás ellen, tehát nagy profitjuk ebből nincsen. A multiknál annyira marginális a munkaerőköltség, hogy alig látszik meg a gyenge HUF hatása, persze örülhetnek neki de az eredményük nem ezen múlik. Hosszútávon senkinek nem jó a labilis árfolyam.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)