Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
..raadasul ahogy abbahagyjak mar huzzak is vissza.. semmi ertelme.. amig forditott a kamatparitas a usdhuf-nal addig ne varja senki h ez visszaerosodik.. hulyek lennenek nem szerlongolni ha meg kamatot is kapnak:)
Tiszta szanalom.. elfustolik inkabb a tartalekot mintsem kamatot emelnenek.. Annyira latszanak a beleutesek.ostoba allatok ezek... mkb-ban most is nagy porges lehet:))
Nekem is van. Hamarosan lesz az egymilliárd milforintos testvéréből is egy bőröndnyi, oszt vehetek is belőle majd egy darab rohadt krumplit ha korán kelek! A lustábbak délutánra már két bőröndnyit adnak fél rohadtért. Ne tudd meg én mit adnék a rohadtakért(nem krumplikra gondolok :-)
Tisztelt Befektetők! Az Erste EUR/HUF Turbo Short 42 (EBEURHUFTS42; ISIN: AT0000A1XK78)
warrant esetében a maradványérték 29 forint.
2018.06.29 Erste Befektetési Zrt.
amúgy nem értem, mire fel van hiszti. akinek van eurója, az örülhet. aki nem megy külföldre, annak mindegy. aki meg nyaralni akart menni külföldre, annak most ott vannak a mészi-szállodák. szóval nincs itt probléma...
Mi lesz a molinón? Soros unatkozó londoni brókerei azonnal vegyék le mocskos kezeiket a magyarok szent forintjáról! Jó lenne tudni, hogy meddig megy az a buli. Vajon nyomják-e már a milforintosokat kuszaszem képével? Itt-ott elszórva néhány Magyarország jobban teljesít felirat... Hátulra milyen kép kerüljön?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)