Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Jaj ezt csak most olvastam. Kabaré:DDD De nem is a jól kell nősülni félművelt ingatlanátbaszó, hanem a táskahordó nullagyuri jellem, aki próbál létezni és helyezkedik- jópofizik. Kellemetlen ezt látni.
Erről most csúnyán lemaradtál, csütörtök éjjel indult a buli országosan, egészen ma kora délutánig. Nem csak autópályák mellett és nem csak sétáló emberek, hanem főutakon és mellékutakon, kamionosok, mávosok, személyautósok. Európai szintű buli volt. Hóbuli, egyfajta habparty.
Mi itt várjuk a 100k-t, ami valahol megvolt, de a legtöbb helyen még nem. Ezek meg etetik a retailt https://finance.yahoo.com/news/bitcoin-hit-2-00-000-190000497.html M. Saylor már a 13m árcetlit lebegteti, és hogy BTC még csak 0.1M dodó + nyomatja az újabb kötvénykibocsátást 0% mellett. Nagyon meglepődnék, ha ez jól végződne. Na de meglátjuk a FOMO meddig viszi majd a ciklust. Kár is ezen bosszankodni. Inkább várom a scale out szintemet...ha sikerül, akkor majd kigondolom a hogyan továbbat pontosan. Ötleteim vannak :)
Rend lett téve a szomszédban! Aztán valahogy a házmester is rendre lett utasítva, pedig nekifutásból igyekezett csontig beny…, khm, gusztustalanul kedvesnek lenni. Isten tudja, valahogy mindig valaki háta mögül szeret csaholni, aztán mégse szimpi senkinek. Azért vannak pillanatok amikor pozitívan csalódom az emberekben.
Latom szépen játszottatok, amíg sorozatnéztem az euro maradt 412 alatt, dollar nincs 396 se, bitkony sincs száz. Látszik csendes nap volt nem döntöttétek be a világgazdaságot az üzelmeitekkel, dicséretes. Azért reggel 100+ra kelljek, szóljatok az ázsiai spanoknak.
Viszonylag logikus hogy ha egy fizetőeszköz 350 - 430 - 370 - 4xx pályát ír le akkor az emberek valamiért úgy ézik hogy az értékmérő és értékmegőrző funkcióját nem tölti be. Miközben a fizuk évente változnak, a bolti árak meg gyorsabban mint a kamion.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)