Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
az a baj a Daxal, hogy mindig megszivat 12600-ra raktam egy sell limit megbízást 11980-as tp- vel és 12666-os stopal, a brokidíj miatt 2 pontra gordúlt mielőtt bekötött volna, ha meg beköt ... összeszednek :)))) Van pár alkalom mikor , kifut a trade, akkor nagyon sztépeket hoz :))
Nem lesz itt semmilyen fordulat, a nagyok mennek a stopokért, az árfolyam mindig arra megy amerre jobban fáj. AZ , hogy kielemzed és folyamatosan követed a mozgását 1 dolog, egy másik meg az, mikor a piacnak akarod megmagyarázni, hogy rossz irányba megy, persze lehet még igazad, ha nem is stopolodsz, de a mostani hozzáállásod nem sok jót ígér a jövőre nézve, nem is értem Te mindig higgadt és nyugodt voltál.
Ha figyeled a híreket, akkor láthatod magad is.Naponta jelentik be őket.Hogy példát mondjak, ilyen a cafeteria is...,vagy a szocho júliusra kitolt csökkentése,stb.Az hogy ők ezt máshogy hívják,az már más kérdés.
Mit szajkózna? Most mindegyiknek ezt kell mondania mivel ez jött le a pártközpontból. Még ha esetleg lenne is önnáló gondolatuk ugye(narancsosok közül nagyon keveseknek van) akkor sem szabad mást mondani. Fejétől bűzlik a hal! Amíg le nem csapják :-)
Ha meg nem arra megy emerre előrejelezték akkor bekussolnak egy időre. A részvénynél is megy az okoskodás.Azért feljebb már nem nagyon lőhetnek a shorttal mellé..
volt rá igény, kb 100 000 szavazó az ellenzékre voksolt, de töredezettségük okán ez nem jött be köszönhető részben az új választási rendszernek és a választási körzetek átalakításának okosban
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)