Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Pont ezért hoztam fel a cseh és lengyel példát,ők nem vitték a béka s.egge alá és emeltek is. Mi pedig továbbra is tátott szájjal rohanunk a f@szerdőbe,ebben maximálisan egyetértünk.
Sajnos személyesen nem ismerem virág úrat,de látszik hogy keni vágja,vérprofi. Én most dőltem hátra,bár a sok rosszindulatú komment majdnem kizökkentett.
szerintem azert varnak arra mert amint indul az emeles kezd majd borulni a kartyavar is, az arfolyam valoszinuleg kevesbe faj mint a felismeres , hogy ami mukodott 0.9%nal az nem fog 4nel .
Ezek szerint nem értesz...,már rég emelni kellett volna,vagy legalábbis belengetni az emelést,egy közeli időpontra...,de nem a piac kényszerítő ereje hatására, hanem az MNB önszántából.
A forint árfolyama ugyan része az inflációs alakulását vizsgáló egyenletnek, azonban sok más változót is számításba kell venni - jelentette ki ma Virág Barnabás, az MNB ügyvezető igazgatója. A kijelentés megegyezik az inflációs jelentés egyik alapgondolatával, miszerint a forintgyengülés miatt - egyelőre - nem érzi veszélyben a jegybank az inflációs cél teljesülését. A tegnapi nap után ma is folytatja gyengülését a forint az euróval szemben, miután a piaci szereplők számára egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a Magyar Nemzeti Bank továbbra sem nagyon tágít laza monetáris politikája mellől, amelynek hitelességét az inflációs kilátásokkal igyekszik igazolni. Az euró-forint jegyzés 326,4-es szintél is járt ma, ami karnyújtásnyira van a 327,7-es történelmi mélyponttól.
Megszólalt Varga, akinek minden szava kincs...a helyzet megnyugvásával a forint árfolyama visszakorrigál. Okos meglátás,tapsot neki... Holnap utalok a számlámra, 330 körül megy a következő short. Úgy néz ki máris kifulladt az erősödés..
Már csak természetes, hogy ezzel a "válság van" riogatással próbálják a saját feneküket menteni. Egyébként valamikor, valaki(Orbán Viktor) valami olyasmit mondott amikor éppen nem volt kormányon, hogy nincs válság csak tehetetlenség! Speciel akkor tényleg válság volt.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)