Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
De majd azt kommunikálják a lakosságnak, hogy külföldi spekulánsok támadása miatt van ez, és az emberek beveszik. És van még egy ellenség, akivel lehet harcolni.
szívás lesz lakossági - már most az. semmi hozam, rizikóval forint meg mindegy ezeknek multiknak pl jó, a versenyképességünknek is jót tesz - lsd elszálló bérek, amit visszakapnak a multik
Én bármit lehetségesnek tartok, de nem értek a témához. 4 éve tértem át külföldi piacokra, és életem végéig nem is szándékozom egyben visszaváltani, vagy devizanyereség céljából visszaváltani. A fejlettebb jogrend és társadalmi kultúra miatt én inkább a nyugati gazdaságokra "fogadok". Magyarországon inkább azt várom, hogy miután kitömték a lakosságot állampapírral, elinflálják az adósságot.
Nem az a kapkodós ember vagyok, az is jó ha itt marad. Legalább olcsóbban tudok venni mtelekomot. Amúgy 329 körül el lehetett adni minimum 2x. 328 körül meg vissza... 30-50k-nál már szép pénz.
"A fundamentumok nem indokolják a forint látványos, az utóbbi napokban a
török lírát is felülmúló gyengülését - az alapvetően a monetáris
politikára vezethető vissza- mondta Samu János, a Concorde elemzési
vezetője. Véleménye szerint az MNB múlt
heti kis változtatása nem győzte meg a tőkepiacokat, a monetáris
döntéshozók pedig egyelőre nem tudják, hogyan váltsanak a
kommunikációban (a korábbi ugyanis a tőkebeáramlás kezelésére volt
kitalálva) és elővezessék azt, hogy hamarosan előkerülhet a kamatemelés
témája is. Márpedig okos kommunikációval - például a kamatfolyosó
szimmetrikussá tételével - megelőzhető volna az alapkamat kényszerű
emelése." https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/nyakunkon_az_ujabb_valsag_veszjoslo_prognozis_erkezett.665182.html
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)