peter_s

Regisztráció:
2010-08-03 14:22:02
Hozzászólások száma:
2 365
Utolsó hozzászólás:
2019-03-31 00:49
Pontok:
Tapasztalati: 3
Aktivitási: 4
Népszerűségi: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2017-12-02 00:42-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Köszönjük, a politikai dühöngő ürügyén bemutatott személyeskedéssel ugyanúgy el lehet húzni máshová
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-05-14 09:50-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-12-15 13:02-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
A fizikai fenyegetéssel szemben továbbra is zéró tolerancia érvényes

utolsó 20 hozzászólása

Dátum
2019-03-31 00:49:00
mutat
Brexit: az összes javaslatot leszavazták, fokozódik a káosz #81
Az EU, ezzel a bazi lassú, bürokratikus döntéshozatali struktúrával és a puhapöcs vezetőivel? Ne viccelj! Az EU-ban 27-en 27 felé húznak, mire egy döntés megszületik, hónapokat kell várni, míg egy USA vagy egy Kína viszonylag gyorsan letudják a fontosabb kérdéseket. Másrészt az EU-ban hatalmas gazdasági és társadalmi különbségek vannak egyes tagállamok között, néhány tagállam csak az ECB lélegeztetőgépén képes életben maradni az euróval, és ebben a környezetben ez soha az életben nem fog változni. Életszínvonal tekintetében meg totál szét van szakadva az egész.
.
A szabadkereskedelmiről csak annyit, hogy USA csak a briteknek ajánlott fel szabadkereskedelmi megállapodást, az EU-t, Kínát meg szívatták, és kétség sem férhet hozzá, hogy a Nemzetközösség tagállamai, benne Kanadával, Ausztráliával, Indiával nem haboznának aláírni UK-val ha az kiválik az EU-ból. Ha az Izlandiak meg tudták oldani EU nélkül, akkor UK is megoldja. Tudjátok ezt ti is csak az a helyzet, hogy nem mondjátok ki: az EU-nak szüksége van UK-ra, mert az egyik legnagyobb befizető, az ENSZ állandó biztonsági tanácsának tagja, és az EU legfegyelmezettebb tagállama a mai napig, és az EU nagyon meggyengül a kiválásával, mivel 2 húzó tagállama marad csak: Németország és nagy jóindulattal Franciaország. Az meg csak zárójel, hogy amikor Trump közel-keleti kérdésekről döntött, akkor Theresa May-t hívta fel először és nem Junckert vagy Tuskot, és a brit miniszterelnököt előbb fogadta, mint bármelyik EU tagállam vezetőjét. Ennyit arról, hogy UK mennyire gyenge és az EU mennyire erős.
.
A briteknek fáj a brexit, de közel sem annyira, mint amennyire  a portfolió hisztizik és az euronáci kommentelők itt telesírják a fórumot. Van némi bizonytalanság, a gazdasági szereplők pedig próbálnak alkalmazkodni, átmeneti időszak zajlik, az autógyártás kifekszik ez szinte teljesen biztos, de majd jönnek olyan szereplők, amelyek betöltik a helyüket. Elárulom, hogy a görögöknek, olaszoknak meg pár déli állam polgárainak sokkal jobban fáj az erős euró, mint a briteknek a brexit. Végy egy pillantást a munkanélküliségi adatokra: déli államok vezetnek (ilyen 10% feletti rártákkal), UK alacsony munkanélküliséggel hátul van. De részemről oké, menjen a hiszti ezerrel, ilyenkor zsákolni kell a brit osztalékpapírokat, ETF-eket, meg a fontot is mert minél nagyobb a para, annál nagyobban lehet majd kaszálni. A font ebben az évben hasítani fog, ezt most mondom, belengetnek egy kisebb kamatemelést, és ki fogja ütni a monitor tetejét, ez lesz :-)
2019-02-26 20:44:08
mutat
Hatalmas fordulat Maytõl: elhalaszthatják a Brexitet! #30
Nem léptek le, de az a kormány amelyik megpróbálja nem sokáig marad a helyén, ezt ők is tudják. George Papandreau, aki volt olyan bátor, hogy belengette az EUR-ról szóló népszavazást a választás idején, 24 órán belül lemondatták. Az EU így intézi a dolgokat. Verhofstadt mondta még a brexit után közvetlenül az EP-ben, hogy az EU mindent meg fog tenni a szigetországban, hogy UK a közösségen belül maradjon, a népszvazás eredményének ellenére is. Ennyit a demokráciáról. Most még ezt meg lehet csinálni, de hosszútávon ez azt jelenti, hogy a tagállamok polgárai nem dönthetnek saját jövőjükről és már a parlamenti választások sem érnek semmit, idő kérdése és tombolni fog a nacionalizmus és az erőszak az EU-n belül. Most még csak pislákol a láng (sárgamellényesek Párizsban, majd Brüsszelben, brexit, növekvő euroszkepticizmus), de ha így meg tovább lesz olyan is, hogy lángba borul majd minden Európában. Hosszútávon a népakarattal szemben politizálni nem lehet, az EU vezetői meg pont ezt csináják.
2019-02-26 20:35:06
mutat
Hatalmas fordulat Maytõl: elhalaszthatják a Brexitet! #28
Te engem a múltkor elhordtál mindenféle fideszes ügynöknek, meg bérkommentelőnek, aztán most meg cifrábbakat engedsz el, mint OV pártkatonái.
1, Lehet, hogy véleménnyilvánító szavazás volt, de UK nem Magyarország, hogy ott csak úgy semmibe vesznek egy ilyen népszavazást. Ez lenne a helyes minden tagállamban, hogy népszavazásokkal döntenek el fontos ügyeket, nem pedig az emberek feje fölött. Csak mivel ez neked és pár emberkének nem tetszik megy a hőbörgés, hogy nem kötelező figyelembe venni. De ha a másik oldal nyert volna és most a brexitesek hőbörögnének az újabb kilépési népszavazásért, akkor az már nem tetszene mert megelégedéssel vetted volna tudomásul az eredményt.
2, Az 50. cikkely viszont tartalmaz határidőt, 2 év, ha addig nincs megállapodás akkor a WTO kereskedelmi szabályai lépnek életbe a felek között. Azzal, hogy tologatják a határidőket és erről egyáltalán szó van az EU-n belül azzal pontosan azt üzenik, hogy az EU a saját jogszabályait sem tartja tiszteletben, ergó minden lehet. Ha mindent lehet akkor meg az EU ne pattogjon holnaptól egyetlen tagállamnak sem, hogy nem tartja be a szabályokat, meg ne fenyegessen senkit kötelességszegési eljárással mert saját maga igazolja, hogy az EU szabályait nem kell komolyan venni.
2019-02-26 20:26:13
mutat
Hatalmas fordulat Maytõl: elhalaszthatják a Brexitet! #25
Nem verték át, ugyanis a brexitről kimerítő, mindenre kiterjedő választási viták voltak az Egyesült Királyságban. Amit az egyik fél állított, a másik megcáfolta, ahogy az NHS-be átcsatornázott pénzeket is cáfolta a maradás párti oldal. Mindkét fél kampányolt olyan elemekkel, amelyek félrevezették a közvéleményt de nem ezek döntöttek elsősorban, hanem a britek szíve mélyén szunnyadó büszkeség volt a kilépés oka. Az egyébként ugyanúgy hazugság volt, hogy a britek olyan feltételekkel irányítják országukat, szabályozzák a bevándorlást, és a brit kormánynak olyan jogosítványai vannak az EU-ban, mint az  belépés előtt voltak, csak az ilyeneket az EU tagság megmaradásáért hőbörgők nem akarták meghallani, mert akkor be kellene ismerni, hogy a maradás párti oldal is elengedett orbitális nagy hazugságokat. Én is azon a véleményen vagyok, ha már megszavazta a nép, akkor lépjenek ki, az 50. cikkelyben foglalt feltételek szerint. Az EU most a határidő tologatásával azt bizonyítja, hogy a saját maga által alkotott jogszabályt sem tartja tiszteletben, azaz 2 évig van lehetőség a megállapodásra, ezt követően megállapodás hiányában a WTO szabályrendszer lép életbe. De nem, tologatják a határidőket, semmibe veszik az 50. cikkelyt, amit saját maguk alkottak meg. Tiszta hányinger, jönnek itt azzal, hogy az EU mennyire demokratikus, aztán amikor számára kedvezőtlen helyzet áll elő, akkor semmi nem számít, még azok a szabályok sem, amelyet saját maguk szavaztak meg. Arról nem is beszélve, hogy talán fel kellene tenni a kérdést, hogy mi a fenét csinál az EU, amikor a déli államokban erősödik az euroszkepticizmus, egy meghatározó tagállam állampolgárai pedig a kilépésre szavaztak...
2019-02-19 19:29:10
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #17037
Hány cikket citálja ide a kormányzati médiából, vagy fideszes képviselőktől, hogy mekkora kockázatot jelentenek Magyarországra és Európára, hmm? Esetleg Bayertől hány oldalnyi szöveget linkeljek be? Hány cikket hozzak ide arról, hogy Vona G. terroristákkal parolázott és az iszlámmal ki akarja irtani a keresztény kultúrát? A saját pártod és médiája mondja ezeket, nem én. Jómagam csak azt tartom furcsának, hogy ha ilyen komoly a helyzet, hogy naponta ezerszer tolják a hírekben és a fideszes sajtótájékoztatókon és teleplakátolnak vele mindent, akkor hogy a viharba nem vonják felelősségre azokat, akik halálos fenyegetést jelentenek a kormányzat szerint?
2019-02-19 17:46:40
mutat
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország #16997
Én csak azt nem értem hogy ha ilyen komoly a dolog, akkor miért nem ítélték el Soros Györgyöt Magyarországon, miért nem vonták meg a díszpolgári címét a Fővárosi Közgyűlésben? Ha tele van az ország soros embereivel, akkor miért nem kattannak a bilincsek a kezeken, miért nem születnek ítéletek futószalagon és küldik börtönbe azokat, akiket soros embereinek bélyegez a kormányzat és a kormányzati média. Miért nem küldik börtönbe Demeter Mártát ha nemzetbiztonsági kockázat, hogy lehet olyan ember szabadlábon, ráadásul képviselő, ha kockázatot jelent Magyarországra és a magyar társadalomra, illetve Vona Gábor, akik állítólag terroristákat kísérgetett a magyar parlamentben és az iszlámot akarja Magyarországra hozni a kormány szerint, miért blogolhat szabadon és miért nincs börtönben? KGBéla, aki kirobbantotta hatalmas kémbotrányt miért van még szabadlábon?
Milyen kormány az, amelyik hagyja szabadon garázdálkodni ezeket az elemeket és nem óvja meg tőlük a nemzetet?
2019-02-18 16:07:53
mutat
Bangóné mondjon le! ELLENZÉKVÁLTÁST!!!! #441
És Kunhalmi az MSZP oktatásért felelős "szakpolitikusa"... Azt hittem némethszilárdnál, kósalalánál már nincs lejjebb, de tévedtem. És ezért kapnak kb. 1,5 misit havonta.
2019-02-17 17:13:54
mutat
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül #13717
Olyan programot nem lehet kidolgozni, amely érdekli is az embereket, mivel a választópolgárok többségét egyáltalán nem érdeklik a pártprogramok és választási döntéseik során sem játszanak szerepet az egyes pártok progjamjai. Én elolvastam annak idején azokat, amelyek érdekeltek, a legrészletesebb programot a Momentum dolgozta ki, az adórendszer átalakítását meg az LMP találta el a legjobban szerintem, tehát voltak pártprogramok. Kutyát nem érdelelte, az emberek többsége érzelmi alapon hozott döntést, mint ahogy korábban mindig. Ha Mo-ra vinnének lüktető agyú nobel-díjas szakértőket, és kidolgoznának egy olyan programot, ami Mo-t mondjuk 10 éven belül Németország szintjére repítené, akkor sem lenne semmi, megbuknának és az nyerne, akinek a neve mellett ott virít a narancs logo. Annak van esélye, aki a legnagyobbat tudja hazudni, ha jön valaki és azt mondja, hogy Mo-n mindenki német színvonalon fog élni holnap, ad némi krumplit, pénzt, tűzifát, sültkolbászt stb. a választás előtt, akkor az emberek többsége oda fog szavazni. A magyar társadalom intelligenciája olyan alacsony szinten van, hogy részletesen kidolgozott pártprogramokkal, racionális érvekkel, tisztességes, becsületes politizálással csak elbukni lehet egy választáson. Ha az ellenzéket kicserélnéd kompletten tisztességes, becsületes emberekre, akkor sem lenne semmi, megbuknának, a 2/3 kb. 5 perc alatt bedarája őket, hogy migránspártiak és a magyar átlag szavazónak ennyi elég is.
2019-02-17 12:50:18
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #19572
A politikusok megnyilatkozásait erős fenntartásokkal kell kezelni. Tóth Bertalannak nincs erkölcsi alapja, hogy gázár kérdésben, de akár bármilyen témában kritikát fogalmazzon meg a jelenlegi kormánnyal szemben, mivel az MSZP kormányzása sem szólt másról, mint a korrupcióról, hazugságokról, vállalhatatlan ígéretekről, ergó semmiben nem különböznek a Fidesztől.
2002 április 11-én Lendvai Ildikó egy sajtótájékoztatón azt hazudta , hogy nem lesz gázáremelés ha az MSZP kerül kormányra (majd utána az egész MSZP ezt ígérgette), majd megnyerték a választást és a 2002 - 2006 közötti ciklusban szépen megemelték a gázárakat. Podolák György (MSZP) 2006 márciusában 27,8 %-os gázáremelést ismert el. Majd 2006-ban az MSZP akkori miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc a vigyorgó Kóka Jánossal (aki mostanra Szijjártó nagy cimborája lett) az oldalán egy újságírói kérdésre adott válaszként szemrebbenés nélkül belehazudta a kamerába, hogy nem lett gázáremelés, majd az őszödi-beszéd nyilvánosságra hozatalát követő nyilatkozataiban, a még hivatalban levő Gyurcsány azzal haknizta végig a sajtót, hogy nem semmiben hazudtak. Na, egy ilyen aljas, elvtelen, hazudozó párt politikusa jobb ha nem mutogat a másik oldalra, főleg gázár kérdésben, amikor tök ugyanazt csinálta kormányon, amit a Fidesz. És hogy szemléltessük a DK ténykedését is, Molnár Csaba, aki az MSZP kormányban a miniszterelnöki hivatalt vezette és miniszter is volt, 2017 év végén DK-s színekben azt hazudta, hogy a magyar lakosság másfélszer többet fizet a gázárért, mint a nyugat-európai lakosság, amit egy egyszerű EUROSTAT statisztikai adatsorral azonnal meg lehetett cáfolni. Undorító és gusztustalan a komplett magyar politikai garnitúra, normális embert a hányinger kerülgeti ezektől az aljas, elvtelen, gerinctelen, ingyenélő senkiházi férgektől.
2019-02-15 18:38:30
mutat
Economist: Orbán Viktor családtámogatási programja valószínűleg nem fog működni #75
Normális párt Mo-n már nem lesz soha, a magyar társadalom csak ezt a hulladék, dilettáns, semmirekellő garnitúrát képes kitermelni. Aki becsületes, tisztességes, tehetséges, vannak elvei és gerince, az a magyar politikában nem rúg labdába, azonnal kicsinálják, nincs rá társadalmi igény (ha lenne, akkor ilyen politikusokat termelne ki magából a társadalom). Annak áll a zászló, aki a legmegyőzőbben tudja eladni a hazugságait a nagyközönségnek. Ha jót akarsz, akkor ne nagyon hangoztasd sehol Mo-n, hogy nem tartozol egyik oldalhoz sem, mert akkor a  fideszes és az ellenzék párti csürhe nagykoalícióban önti rád a mocskot és elhordanak mindenféle sorosbérencnek, fideszbérencnek, fasisztának stb. Nekem itt már elmagyarázták, hogy ha nem vagyok fideszes, akkor ellenzék párti vagyok, ha meg nem vagyok ellenzék párti, akkor meg fideszes, pedig az egész magyar politikai garnitúrától hánynom kell, de akkor is...
2019-01-27 22:00:29
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #18129
Dehogynem! Főleg ha a komplett ellenzék fel sem vette volna, és mondjuk alakult volna egy alternatív parlament, és esetleg egy shadow cabinet megfelelő emberekből.
De ahogy elnézem neked jó lesz Bangóné, Kunhalmi, Vadai, Szabó Tímea, Szélbetti meg a többi 1-1,5 misiért melegedő paprikajancsi, semmihez nem értenek a szájtépésen kívül, majd ők biztosan helyreteszik a fidesz hülyeségeit.
2019-01-27 21:50:18
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #18126
Továbbléptem euler, de ameddig még tart a magyar állampolgárságom, és a magyar állam tartja a markát -sokrszor olyan dologért is, amihez köze sincs -, és a befizetett adómból is finanszírozzák a pártokat, meg csengetik ki a képviselőknek a 1-1,5 millát addig hadd legyen véleményem... Amint megszűnik a magyar citizenship, már be is fogom.
2019-01-27 21:42:17
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #18123
Igen, meg is fogalmaztad a lényeget: 
"a megélhetésiek ugyanúgy ott vannak a fidesz soraiban is akik az ég világon semmit nem tesznek le az asztalra, mint ahogy Orbánék sem"
És attól, hogy a kormánypárt ilyen, az "ellenzéknek" nem kellene ilyennek lennie, merthát azt ígérik, hogy majd ők helyre teszik Mo-n a dolgokat, ha ők jönnek. Francokat! Ők sem lesznek különbek, és ez a baj. Az engem nem vígasztal, hogy a fidesz sz@r, és utána jön ugyanaz a sz@r pepitában. Vona, Schiffer lelépett, annyira mindenképp becsülöm őket, hogy nem adták el a lelküket havi 1-1,5 misiért, de ez sem megoldás, hogy lelépek, nincs gond ezzel, megmondták miért. De azt a bolhacirkuszt, amit az ún. ellenzék előad, az szánalmas.
2019-01-27 21:17:49
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #18121
De igen, felmerül, több gyanú is. Nekem az elvvel van problémám, hogy ha országos méretű választási csalás történt egyesek szerint, akkor miért hivatkoznak állandóan a választások eredményére, és a választások eredményeképpen szerzett mandátumukból levezethető jogaikra? Ha szerintem egy választáson csaltak, meg kell ismételni, eredményét nem fogadom el, és nem bújok képviselői jogaim mögé, nem legitimálom eskümmel és parlamenti részvétellel. Nekem az ne nevezze magát demokratának, aki választási csalást kiált, utána meg élvezi mindazokat a jogokat, amelyet a választás eredménye biztosít neki, az ilyen antidemokrata viselkedés, és még finoman fogalmaztam.
2019-01-27 21:07:05
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #18116
Aha, akkor bele kell törődni és fel kell venni a 1-1,5 millás tiszteletdíjat, villogtatni a képviselői igazolványt, és rinyálni, hogy választási csalás, értem. Bocs, de én az ilyen megélhetési köpönyegforgatókat nem tekintem demokratának. Nálam az lenne a minimum, hogy tiszteletdíjat nem venném fel, de ahhoz sem lenne pofám, hogy a mandátumot felvegyem, ha már szerintem választási csalás történt. De hát nem vagyunk egyformák.
2019-01-27 20:43:39
mutat
A Fidesz rendbeteszi az országot #18106
Ez a választási csalás dolgot nem nagyon értem az ellenzék részéről, a következők miatt:
.
1, Mi a francot keres az ún. ellenzék a parlamentben, miért tettek esküt, miért legitimálják részvételükkel a választás végeredményét ha szerintük az egész csalás? Azzal, hogy felvették a mandátumot, a nevüket adták hozzá.
.
2, Mindegyik "ellenzéki" megélhetési politikus, akik az elmúlt hetek tüntetéseinek kulcsfontosságú szereplői voltak (Kunhalmi, Bangóné, Szélbetti, Vadai, Szabótímea stb.) többször elmondták a nagyközönség előtt, hogy őket is megválasztották és nekik ehhez meg ahhoz (pl. közintézményekben megfordulni, adatokat kikérni, tiszteletdíjat felvenni) joguk van, felhatalmazást kaptak. Hogy a fenébe lehet erre hivatkozni, miközben választási csalást kiáltanak?
.
3, A tüntetések híres 5 pontjában miért nem szerepel egyáltalán a korábbi választási törvényhez való visszatérés, a parlament feloszlatása, és új választások kiírása?
.
4, Ha már bent ülnek a parlamentben 1-1,5 millióért fejenként, akkor az ellenzéki pártok miért nem nyújtják be újra, újra, és újra a régi választási törvényt, és követelik a parlament feloszlatását és új választásokat? Ők mondták, hogy amit ők tesznek a parlamentben, annak súlya van, és a parlamentben igenis lehet eredményeket elérni. Akkor, miért nem? Minden szarságot el tudnak játszani ezerszer, pedig tudják, hogy lesöpör mindent a kormánypárt, de ezt az egyet miért nem játszották ki egyszer sem?
.
5, Új választások kiírásáért miért nem tüntet senki? A magukat nagy magyar demokratának hazudó megmondóemberek miért a szerencsétlen britek 2. brexit népszavazását követelik, meg mindenféle értelmetlen népszavazásért gyűjtenek aláírásokat, a 2018-as OGY választást, ami szerintük csalás volt, meg nem akarják megismételni?
.
Végülis csak nem arról van szó, hogy pénzért bármit, és nagyon jól jön az a havi 1-1,5 millió ft és lényegében jó ez így ahogy van? Mert hát Bangóné, Kunhalmi meg a többi ingyenélő, mit kezdene magával ha véletlenül kipottyanna a parlamentből? Semmihez nem értenek. És mielőtt megint el lennék hordva mindenféle fidezsbérencnek, sorosbérencnek, meg be lennék sorolgatva a különböző szekértáborokba, leszögezném, hogy az egész magyar politikai osztályt egy mocsadék, csaló, népsanyargató, megélhetési csürhének tartom, a fidesztől, mszp-ig, Dk-ig, jobbikig mindenkit, pontosan azért mert mindegyik hazudik non-stop. Választási csalást emlegetnek, mandátumot felveszik, bemennek biodíszletnek a parlamentbe, utána meg jönnek a jogaikkal, meg hogy képviselők, azzal a mandátummal a zsebükben, amit olyan választáson szereztek, amely kibaszott nagy csalás volt. És ők a magyar demokratikus oldal, gratulálok.
2019-01-14 12:32:44
mutat
Orbán Viktor egy hónapon belül nagy bejelentéseket tesz #162
Az Európa Tanácsra gondolsz, ahol a tagállamok vezetői (miniszterelnök, kancellár,  vagy elnök) képviselik a tagállamokat. Igen, ez elméletben nagyszerű, a valóságban olyan dolgokat is átnyomnak a rendszeren, amelyhez nincs meg a kellő társadalmi támogatottság tagállami szinten, de megszavazzák mert Junckerék ezt akarják. Pl. a Lisszaboni szerződést simán elkaszálták volna néhány tagállamban, ha népszavazásra bocsátják, de a migránspolitikában is kudarcot vallottak, ahogy Görögország és Olaszország esetében is. De feszegették már az Európai Egyesült Államok kérdését is, EU hadsereget, közös EU adókat is, amelyek olyan horderejű kérdések, amelyekről illdomos lenne népszavazást tartani minden tagállamban, ha már annyira verik a mellüket, hogy mekkora demokraták.
Kérdés: ki a franc adott felhatalmást bárkinek is, hogy ilyen kérdésekben döntést hozzanak, akár ET hatáskörben?
Egy Emanuel Macron, aki valószínűleg megbukna egy újabb elnökválasztáson, odaül ET-be és dirigál, és ne mondd azt hogy megválasztották mert Te is új népszavazást sürgetsz Brexit ügyben (ami szerintem a demokrácia szembe köpése), mert szerinted a többség nem támogatja, meg rossz döntést hoztak a britek. Na, akkor ez ugyanez elmondható Macron esetében is, írjanak ki új elnökválasztást és ne dirigáljon az ET-ben úgy, hogy nem erősítették meg, mert úgy tűnik, hogy a társadalom elfordult tőle. Ja, ez már nem tetszik, ugye, mert nem a szájízednek kedves mivel Macron EU párti.
.
A PRIIP és Mifid szabályozókat frankón eldöntötték Brüsszelben mindenféle egyeztetés nélkül, úgy hogy kurvára fáj a retail befektetőknek. És kivel egyeztettek? Senkivel, úgy nyomták át, mint a rabszolgatörvényt Mo-n. Most meg sipákolnak az eurokraták, hogy az EUR-t váltják át tömegesen dollárra és megy offshorba a retail befektetők pénze (az enyém konkrétan USA-ba ment, meg én is) mert az idióták teljesen kinyírták a kisbefektetőket. Én részt szoktam venni európai retail investor fórumokon és szinte mindenki euroszkeptikus, köszönhetően annak, hogy lábon szúrták őket az idióta szabályozókkal.
2019-01-14 10:02:48
mutat
Orbán Viktor egy hónapon belül nagy bejelentéseket tesz #156
EU párti, de ebben a formában azt nem mondanám, hogy a többség imàdja. Az EU párti politikusok népszerűsége nem véletlenül csökken folyamatosan, ráadásul kezd az egész rendszer a SZU-ra hasonlítani. A retail investorok folyamatosan tolják kifelé a pénzt offsoreba az EU-ból, mert az EU megfojtja őket, egyeztetésre nincs lehetőség az eurobürokratákkal (NER 2.0). Ha most tartanának választásokat minden tagállamban az EUban maradásról, nem vagyok benne biztos, hogy minden tagállam átugraná a lécet. Persze a népszavazás csak akkor játszik, ha az eurokratáknak az kívánatos (pl. Brexit reelection), minden mást átnyomnak a rendszeren. Volt olyan képviselő az EPben aki azt javasolta, hogy legyen minden tagállamban népszavazás a fontosabb kérdésekről (pl. EU hadsereg, közös eu adó stb.), de az egész EP csürhe kifütyülte, ennyit az EU demokráciájáról. Az EU demokráciájának lényege, hogy ha nem az van, amit az EU bürokraták akarnak, az a  többség diktatúrája, ha meg az történik, amit akarnak, az a demokrácia.
2019-01-11 22:10:30
mutat
Gyurcsányosodó JOBBIK helyett éljen a Mi Hazánk Mozgalom!!! #44
Szokásos magyar betegség, aki nem úgy gondolkodik, ahogy ő, akkor náci, fideszes stb. aki meg a kedvenc nótáját fújja az meg cimbi, legyen az bárki. De abban igaza van, hogy Toroczkai pártjának szolgenjéből, miszerint váltsunk kormányt, váltsunk ellenzéket, az első fele totál hazugság. Egyetlen kormányellenes rendezvényt, megmozdulást, tüntetést mondjon nekem itt bárki, amit a Mi Hazánk szervezett a Fidesz éra alatt. Nincs ilyen, és nem is lesz. Amikor Toroczkaitól megkérdezik az FB oldalán, hogy mikor mozdulnak a kormány ellen, ha a többi párttal nem is, akkor külön, saját szervezésű demonstrációval, akkor rendre az a válasz, hogy a jobbikkal és gyurcsánnyal nem, szar jobbik stb. meg ködösítenek, hogy ők a Tesconál demonstráltak meg szimbolikus rabszolgapiacot tartottak a parlament előtt stb. A kérdésre nincs konkrét válasz, hogy az MH mikor szervez megmozdulást, mi a terv, időzítés stb.. Mindig az van, hogy elhordják az ellenzéket mindennek, és egy mondattal elintézik azzal a Fideszt, hogy nem értenek velük egyet. Volner betyársereges kirohanása után meg egy kívülálló számára elég egyértelmű, hogy a Mi Hazánk melyik térfelet választotta, nem akarnak ők kormányt váltani. Nincs is ezzel gond, de akkor mondják azt, hogy nekik a jelenlegi rendszer megfelel, és ne dumáljanak becsületről, tisztességről, elvekről, amikor őket is a szokásos politikai libikóka, dumálás, süketelés, saját pecsenye sütögetése, színfalak mögötti mutyi jellemzi. Amit Volner meg Dúródóra csinál az undorító, választások előtt erős, sziklaszilárd jobbikról hadováltak, most meg az ellenkezőjét állítják, és akkor odaírja az FB oldalára, hogy ők következetesek, becsületesek, elvek vezérlik őket, na persze....
2019-01-11 21:34:02
mutat
Gyurcsányosodó JOBBIK helyett éljen a Mi Hazánk Mozgalom!!! #42
Jelezném mindenkinek, hogy az Anfieldre, Liverpool meccsre senki ne menjen, aki nem bírja mert a Kop szektorban mellmagasságból indulva emelkednek a kezek a magasba több alkalommal minden meccsen, és árpádsávra emlékeztető sálak, zászlók is előfordulnak. Csak erős idegzetűeknek ajánlott :-))) Akkor most nácik a liverpool szurkolók vagy nem, vagy csak félnácik? Vagy csak egyszerűen nemzeti véglények, vagy mi van? Basszus, komolyan, ez a legnagyobb problémátok??? Ha a Pool magyar csapat lenne sztem már rég betiltottátok volna, de szerencsére nem az, de akár felsorolhatnánk az összes európai futballcsapatot. Hihetetlen, hogy mennyi náci, fasiszta van, nem?

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE