Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Megszólalt az MNB a történelmi mélypontra zuhant forintról
2018. június 28. 17:15
Rövid közleményt adott ki a Magyar Nemzeti Bank a forint elmúlt napokban látott heves gyengülését követően. A jegybank szűkszavúan csak annyit mondott, hogy elsődleges célja az árstabilitás elérése és fenntartása, a jelenlegi helyzettel kapcsolatos álláspontját pedig már a múlt héten kiadott inflációs jelentésben ismertette. TIPIKUS olaj a tűzre nyilatkozat ,
Stockyn,ez írja TrendMan az eurhuf előrejelzések kapcsán."Érdekes visszaemlékezni az év eleji - Pf által idézett - szakértői jóslatokra a forint várható árfolyammozgása tekintetében:50 % kiicsi erősödést várt, 50 % kicsi gyengülést 1 éven belül.A valóságot 0 %-ban találták el.Ennyit érnek a Pf. által idézett szakértők.Kitörölhetik a micsodájukat a teljesítményükkel."
Lehet tele vannak shorttal,szerintük ideje fordulni. Itt már óránként írnak a forintról. Az szép lenne és kiderülne,hogy Matolcsy külföldön nyaralna valahol.
A forint folytatódó gyengülése és rekord gyenge árfolyama egyre kényelmetlenebb az MNB-nek, így küszöbön állhat az igazi monetáris politikai fordulat - olvasható a Commerzbank csütörtöki elemzésében.
eltolcsit meghallgatják jövő szerdán.. addig 334 ig elmegy szépen... sztem szerdán még belefog rugni egy utolsót a forintba az elnök úr és ott leszünk 336nál...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)