Nekem régebben volt ilyen esetem, mikor lekötöttem a pénzem és ehhez kellett nyitni ingyenes számlát. Mikor lejárt, kivettem a pénzt, de a számlát nem szüntettem meg. Három év múlva már egy pénzbehajtó cégtől kaptam felszólítást, hogy ha nem fizetem meg a kezelési költséget, jön a végrehajtó. Azt sem tudtam, miről van szó, mivel a banktól semmilyen felszólítást nem kaptam. Kiderült, csak addig volt ingyenes a számlavezetés, míg le volt kötve a pénz. Reklamáltam, hogy nem kaptam felszólítást, annak ellenére, hogy nem volt megengedve a számla mínuszos egyenlege. Miért húzták 3 évig? Nem kaptam választ, csak annyit, hogyha nem fizetem meg a tartozást, a büntetést és a végrehajtó költségeit, kijönnek valamit lefoglalni. Negyvenezer forintról volt szó, amiből a számlavezetés ennek a negyede.
Volt sajnos ilyen esetem. Nem értesített senki, itt a fórumon tudtam meg, illetve érdeklődtem a számlavezető banknál. Az egyik 3, masik 5 év múlva zárul le 😲😲 Mocskos trógerek, addig szedték a tartási díjat 🤮🤮
nem kizárt hogy értesitik-de amilen mocskok csak akkor ha minuszban van az ember-számlája-vagy akkor sem -engem sem értesitettek hogy van egy ingatlanom jelzáloggal-csak mikor már 35 millio jelzálog volt-most sikerült 60 ért adni és lezárni 40 millio jelzálog kifizetésével.ja és ha nem értesitenek pár év és 80millo?-a devizásokrol nem is beszélve-ja és sokan tartoznak jelzálogra-de mégtöbben másra és nem is tudják.
Sziasztok Hogy lehet megszüntetni a set részvenyeket? A bróker cégem (erste) azt mondja nem lehet. Megszüntetném a számlám de emiatt nem tudom, es csak ketyeg rá a szamlavezetési díj. Barmi infot köszönök.
Igen.. Én is így hallotatm meg még cifrábbakat is! Nagyon kemén dolgokat tett! Pénzügyileg.. Majd a híres Ügyvédje kihozza! Ha tudja.. Gondolom.. Ha idáig nem csukták le annak oka volt.. aztán hipp ott a Budapest egyik útján ...hipp hopp. tették a dolgukat akik már követték ezügyben... Ilyennek nincs lelke se lelki ismerete.. szemrebbenés nélkül hazudik. és alá ír bármit.... Sajnos..
Remélem ott rohad meg a rácsok mögött!!! Állítólag nagyreményű üzleteivel, és nyájas meggyőző modorával beültetett hozzá közel álló embereket , akik több százmilliót is buktak. Holott már előre tudta hogy soha, semmi nem fog megvalósulni.
Szét lopott mindent is állítólag! Saját hozzá közel álló emberektől is lopott ejjel nappal. Veletlenül tudtam meg. Volt néhány dolgozótól miket mesterkedett tüntetett el dolgokat… sajnos sokáig hagytàk kevés volt a 8 év … sosem kellett volna kiengedni akkor sokak penze ma is meg lehetne. Családok mentek tönkre. Nyomorult stróman !
Az ebben a legszomorúbb, hogy ezt engedték neki. A Set-es produkciója előtt is volt bent bőven, kb 8 évet. Aztán kiadta magát dr. OÁ-nak, pedig semmiféle egyetemre soha nem járt, eljátszotta a nagy gazdasági szakembert és megvezetett itt sok embert. De nyugi neki ebből pénze nem lett, csak egy ócska stróman volt, az MNB mint piacfelügyelet pedig engedte, pedig egy erkölcsi bizonyítvány lekérése nem lett volna nehéz, már abból kiderült volna a múltja, de senkit nem érdekelt. Vajon miért......
Sajnos bele kell törődni hogy semmiképpen nem lehet leírni veszteségként!! Nem te adtad el a papírt tőzsdei tranzakción belül, hanem csődbe vitték a céget, kivezették tőzsdéről ,lehetőség sem volt eladni főleg ott1 esetében!!! Sajnos felbontani sem lehet az értékpapír számlát míg a jogi hercehurca le nem zajlik, az évekig is eltarthat 😠😠
Lehet hogy igazad van,sajnos,én azért mondom ezeket,mert már jártam igy máskor is,és akkor ezt mondták az okosok!Igaz,hogy azokat a papirokat se sikerült a mai napig se veszteségként leirni!Sőt,még a számlát sem tudtam megszüntetni!🫤
Ha véget ér a jogi hercehurca,csak akkor tudod/tudjuk leírni szerintem!De gondolom akkor nem is kell csinálni semmit,a bank automatice le fogja papirozni!Én igy gondolom!Akinek TBSZ-en volt,az meg nincs is mit leirjon,ha csak nem idő előtt bontja fel!De ha valaki máshogy tudja,vagy van valami konkrét infója mi van ezzel kapcsolatban,írja be legyenszives!OTT1 szintén!Köszi!
Nem is értem hogyan alapíthatatott céget ,főleg tőzsdeit , hisz már korábban is volt rács mögött. Egy tetves ,gazdasági bűnöző!! A vér nem válik vízzé!!
Választ nem kapsz sehonnan! Persze, hogy vissza jön! O Á. Vissza csinál mindent! Őt jól megvezették.. vagy Ő vezetett meg jól mindenkit! Minden ami a keze alatt volt elégette! Sajnos... Ehez nagyon értett.. Máshoz nem... Sajnos.... Ez már a múlté... MErt ő multéracionális lett..
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja