Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nyomkodtad a guglit okoskodhass. :) Lehet szandekos volt? Konnyu teged ugrasztani. 2 jeloltem volt ki ugrik ra mikozben a sulypont nem itt van. A 3. Nem mer elsore ugrani csak ha mar mindenki.. :D
Nincs is ezzel semmi gond, mindenkinek megéri a külföldieken kívül, akiknek szerintem 1. fogalmuk sincs a magyar rendszerről; 2. nem is fognak a visszaváltással bohóckodni.
Ha 2 hónap múlva kell neki az a forint, akkor bizonyára hülye lesz odaadni most 4.5% időarányos nettó kamatra, hanem okosan nulla százalékon nem kamatoztatja. Hogyne.
Uniós életszínvonalat felesleges itt kergetni. Ha fenn tud tartani egy akármilyen tragacsot, és van rántotthüs vasárnap, akkor nem érzi magát nyomorban. Nem érdekli, nem is tudja, nem is érzékeli, hogy átlagkeleteurópaihoz mérten hogy áll. Téged érdekel, neked fontos, de átlagjózsinak nem. Itt a fórum a 9-10. decilis játszótere, Orbán pedig az alsó 5 decilisre épít, akikkel az ideírók nagy többsége napi szinten (mert nem ott lakik, nem ott dolgozik, nem ott barátkozik, nem ott vannak a közeli rokonok) nem találkozik.
Az uniós életszinvonalból kiindulhstok? Vagy a volt keleti blokk országokéból? Még emlékszem hogy románok lengyelek éheztek. Szerintem nem unfair összehasonlítási alap. Persze bangladeshnél jobb a zsákfalu az tény.
Még annyi, hogy szerintem két olyan választás volt idehaza, ami a nyomor miatt sima ellenzéki győzelem volt: 1994 és 2010. A többi kormányváltás az mind az aktuális kormányzópárt balf..ssága volt (1998, 2002). A sorminta szerint 2026 nem kizárt, de jelenleg nincsenek olyan előjelek mint 1992-ben vagy 2008-ban, a ciklusok felénél.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)