Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
389,1 ellenállás továbbra is. Az ereszkedő csatorna teteje (timeframe: W) a jövő héten már 388,9. Nem lennék elkeseredve egy korrekciótól, 383 alá azért már nem várom. Hétfőn szívesen bemutatkoznék a TL57-nek :)
eur huf gyertya 1h-s boli szalagról indul, eléggé kihűlt RSI-vel még csak 61. eur usd 1-2 pippel jön lefele, usd huf nem örül neki, kinézek belőle egy 1.0700-t mára.
Nem értem miért ne lehetne erről beszélni. Egy kicsit lejjebb kell húzni a képernyőt és már nem is látod amit nem akarsz. De rendben, csak a huf és az eur!
FR73 annyira értelmesen elmagyarázta, miért értelmetlen ezen a fórumon bármilyen propagandát tolni. Annyi érdem információ tudna a zaj helyett gazdát cserélni.
certi-helyzetjelentés: TL56 60000 db kiszállt. TL57 20000db kiszállt. Kb. 150000 lehet még, összesen. Nem hisznek elegen a gazdasági csodánkban. Én mára 390 -et várok!,ha 388,5 fölé kerülünk. eur usd kezd lefele pötyörögni.
Azt értem hogy egy ellenzéki koalíciós kormány, vagy egy valódi pluralista... az jó lenne. De mitől? Attól hogy ellenzéki koalíciós, vagy mert valodian prularis?
Szerintem összemosol hozzászólásokat, én elég konkrétan fogalmaztam amikor véleményeztem, hogy egy ellenzéki koalíciós kormány, vagy akár egy valódi plurális FIDESZ-KDNP kormányzat is jobb lenne, mint a mostani putyini minára gyártott, hőre fokozatosan keményedő autokrácia. Nem a miniszterelnök, vagy a kormánytagok személye a döntő, hanem a rendszer és működése, a viták lehetősége, a centralizáltság csökkenése, stb. A 2010 előtti korrupció, és az utána következő state capture között ég és föld a különbség, de jó eséllyel ezt tudod te is. Én már speciel a 2014 előtti állapotok visszaállításával is beérném rövidtávon.
Köszi. Mennyi a long swap eurhufnál?Máshol ezt írták: Trükkösek ezek a brókercégek. Több is jutalékmentes, de a swappal jól levesznek. Pl admiralnál 35 pip a long swap, Erste Traderen ez kb 13. Napi 22 fillérrel több így, ami nagyon sok.
Elhiszem hogy a levalthatatlansag Fidesz narratíva. De akkor sem mondtál konkrét embert pártot akitől jobbat vársz. "Ennél minden jobb" "akinek vaj van a füle mögött" "minden rossztól elvenném a pénzt és az oktatasba/egészségügybe tennem" ezek kinek a narratívai? Meg egyszer mondom nem vagyok egyik oldal mellett sem. De pl. A korrupció szó olyan mintha 2010-ben keletkezett volna. Jöhetnek a lefelé nyilak
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)