Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
m5 chart: 5 perces https://kephost.net/p/OTc5MDE1.png tudom, sokan mondják,h 5 perceset kár nézni. Az nézze, aki lát benne fantáziát! Rövid távra tökéletes, sávozást lehet látni, stb. érdekes a szitu, lehet akár újabb csúcs: 392. Fene se tudja. Kiszálltam egyelőre, pihi.
Isten veled, TL56! (a mai napra!) Én is zártam a pozijaimat, kissé csúnya a 4h-s gyertya van. Látszódott, hogy át fogjuk ütni erőből a 389.5-öt, de 1h-n, 4h-n nem zártunk felette. Pozi nyitás: kedd reggel, pozi zárás: ma (szerdán) 16 óra körül. TL56 vétel átlag 120,33 > eladva: 167,03 (38,8%) TL57 vétel 225 > eladva: 271 (20,4%) PMÁP-os kaszinó pénz, megérte kivenni:)
Igen,és ugye Euro vagy Dollárban számolnak. Na most ha nem lennénk Eu tagok el lehet képzelni mi lenne itt..Szóval,azt hogy nem vagyunk még teljesen csődben csak az Eu-nak lehet megköszönni!
Ilyen vagyok. Van aki nem élvezi, ha ledobják neki a szappant a zuhanyzóban! Van aki + magának dobja le, mint a megafO$tosok. Ők olyanok, mint a szkarabeusz bogár . Minden sz@rnak örülnek. De csak annak... Aki tud gondolkodni, az nem veszi be a gyenge Fo$rint jó dumát..
Mai nap már a stop-loss zarasok mennek nagy részében ,azt erzem……. MNB szerintem kicsit rá tolja az euró pakkját ha kicsit javítani akar a giga bukó mérlegén….. 385-ig látok benne fantáziát a következő hetekben….semmi extra.
Én már régóta mondom a török utat, csak voltak itt propagandisták,akik szerint itt aki azt mondja,hogy 600 lesz az euró ,az egy idióta. A 2026os választások utánra leszek kiváncsi h lesz a HUXIT, az önkormányzati választásokra már suttogják,hogy nem akarják megnyerni, és ahol nem fideszes lesz a városvezetés,oda semmi pénz nem megy majd. Ezt már Lázár kellően jól prezentálja Hódmezővásárhellyel. Marad minden pénz a NERnél, az ország meg ennél is jobban lepusztul.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)