És személy szerint nem ismerem annyira a céget. Egy-két dokumentumára ránéztem és figyelem, de komolyabban csak akkor fogom megvizsgálni az értékeltségét, amennyiben megfelelően likvid lesz. (a megfelelő likviditás már lehet az, ha legalább kb minden nap kötnének ügyletet és átlagosan azért legalább egy 2-3 millió forint lenne a kereskedés, ez a minimum) És szerintem sokan vanak így ezzel. Ehhez pedig elengedhetetlen a részvényesek számának növelése, amihez eladniuk kell a nagyoknak.
Szerbiában is akartak nyitni üzemet és jó sok pénzt adott nekik az állam.A végén vissza adták a lóvét, mert nem tudták megcsinálni. Nagyon gáz társaság. Ilyen maffia társaságot hogy lehet beengedni a BÉT-re? Nem is értem.
Mint írtam, a könyv stb szerinti árakat ne nézzétek, mert excel táblában kreálják a számokat. Semmiféle megfelelőségi igazolásuk nincsen arra vonatkozóan, hogy a számaik nem manipulálhatóak.Direktben turkálnak az adatbázisokban minden féle logolás nélkül. Zéró stratégiája van a cégnek. Az itt keresett lóvét valszeg lenyulják a tulajok, mert nincs semmi stratégia mit csináljanak a pénzzel.
A könyvet nézve látszódik, hogy még keresik az árat. A vevők egészen alacsony áraon is tettek be vételi megbízásokat - hátha szabadulna valaki valamiért a papírjától.....vagy hát elírja véletlenül. Az eladók (az a kevés aki van) meg inkább a 30-40 ezres sávot tartják valószínűnek
Figyelni kell,mert van benne spiritusz.A mai nap egy kissé túlhúzott lett.Ennyi nyereséget a csillagos égben lévő takarmányárak nem biztosítanak.Nem hallotttam,hogy ma indul a mandula,pedig minden rv-ből veszek egy szakajtóval mikor indul.Erről lekéstem.Sebaj,Ötvös bohóc is megmondta:van mááááááásik!!!!
Most olvasom az éves árbevétel és az "cég ajándékozás" sztorijukat. Kész vicc. Kb 3x annyi árbevételt kamuztak be mint a tényleges. A cég ajándékozás meg csupán adó csalás. Komolyan venne valaki olyan részvényt ahol a számok manipuláltak és a cég tulajok ajándékozgatják a cégeket? Ez azért kulturáltabb körökben nem így szokott történni. Minden lépésükkel azt erősítik, hogy épeszű ember ilyen részvényt nem vesz.
Ha be is vezetik egyszer, sose vegyetek ilyen részvényt. A pénzügyi számaik teljesen manipuláltak.Excelben csinálják a számaikat. A vállalat irányítási rendszerük adatbázisában direktben turkálnák, mindenféle logolás, ellenőrzés stb nélkül.A számítógépes rendszereik nem auditáltak. Sufni cég, a tulajdonosok pénztárgépnek használják a céget.Nincs cég stratégia, arra sincs tervük(vagy is nem nyilvános),hogy miért akarnak tőzsdére menni és mit akarnak a pénzzel.Amúgy valószínűleg fogd a pénzt és fuss a stratégia.Normális ember,befektető messze elkerüli ezeket.
UBM Holding
Új papír a bét-en.
Csak nem a visonka utóda lesz?