Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
:)) Bizony, évekkel ezelőtt a csatlakozás előtt. Amiről most infót tudunk adni, az a sajátunk. Az enyémről már mindent tudsz, amit kérdeztél. Az összehansonlítás sztem nem megspórolható, a fórumot tapasztalatról érdemes még kérdezni a döntés előtt.
Na, ezek a faszságok nincsenek a forexen. Árjegyző, kiütés, stb. Nálam eladás/vétel között (napon belül) 20-30 fillér van. Napon túlival évekkel ezelőtt foglalkoztam, nincs tapasztalatom a mostaniban, de azt láttam ezzel az egyszeri certimmel, hogy vékony jég nagyon...
:))százalékot adtam meg: a nyitott short pozíciók értékének 0,454%a. Mivel a spreadeket is össze kellene hasonlítani, csak jó lenne ránézned egyikre-másikra, mert lassan a "mennyi?" "200" "mi mennyi" effektus áll elő:))
Milyen jó, hogy kinéz magának az ember egy kiszállási pontot. Véletlenül éppen akkor tűnik el az árjegyző, azóta 389.5> 389 Na ilyenkor kívánom, hogy még ma 392 legyen.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)