Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tényleg nem értem ez a termék kinek éri meg. Megnézve a terméktájékoztatót jelentős napon túl költségei vannak a long certiknek, shortnak nem vészes. Ajánlott tartási idő 1 nap. A termék tájékoztató példabefektetési része is beszédes. - Nem fogom soha megérteni, hogy miért jó egy MM által meghatározott paraméterű termékben spekulálni. De mindenkinek szíve joga azt választani, amit jónak gondol. Nem basztatásból írom, szimplán értetlenül állok ezelőtt.
Teljesen jól elvagyok vele ... Én 49,89-t számolok és ő ott áll 50-en ... csak megjött az erős ember is ma 40.000db-os vételei ajánlattal 55-őn ... hétfőn már itt volt 30.000db os eladási ajánlattal :-) 10.000 az árjegyző :-)
Mindenkinek a kárára. De jellemzően az, aki beleugrik full felelőtlenül az akár jól is járhat (de rá is faraghat, lásd 2008). Aki viszont nem vesz részt ebben, az biztos hogy kis-nagy mértékben szarul jár, mert fizeti a 6.5%-os alapkamatot, a kamattámogatott hiteleket a sokadik tőkeáttétes lakáskákra, stb. de a tőzsdén is ezt érzem: ha nem veszek részt benne, ha nem kockáztatok, ha csak a 'biztosra' megyek (álompapír), akkor biztos hogy elveszti a vagyonom az értékét. Csak annyi a különbség, hogy a tőzsdei bukta esetén senki se fog engem megmenteni, pár százalékos támogatást se kapok az adófizetőktől, stb. szarügy.
Lehet ezekkel is kereskedni, csak jó ha ismered a terméket, amivel kereskedsz. Főleg, ha komoly pénzt raksz bele. Amúgy miért akarsz olyan terméket venni/eladni, ahol a tréded másik oldalán potenciálisan az áll, aki képes arra, hogy befolyással legyen a termék paraméreire?. - Én nem ajánlom senkinek ezeket a termékeket (certik, warrantok, cfd-k). Van élet az EURHUF (és más) certiken túl is, sőt ott van igazán...Ma már annyi valós tőzsdei termék könnyen elérhető, ahol nem egy árjegyző bonyolítja az ügyletek (és mindig a legkritikusabb pillanatokban tűnik el), és nem a kibocsátó határozza meg egy bonyolult képlet alapján a derivált termék értékét.
Sajnos ebben nem tudok állást foglalni, nem kereskedem olyan régóta certifikátokkal. Nekem szerencsére semmi bajon az árjegyzésükkel. Ez egy veszélyes üzem hogy hitelből vásárolunk, lásd ingatlan piac = Lehman Brothers. No meg EUR-ot átváltani HUF-ra és abból államkötvényt venni, majd visszamenni EUR-ba ... vajon mennyiért fogják vissza kapni amiért most 393-at adunk? Én sajnos 400-nál leszek nullás ... de félek vannak akiknél még magasabb ez a szám.
És kinek a kárójával verték a csalánt? Ki fizette a révészt? Akik itt ugatnak és nem tetszik nekik, ami adatott? Mert , ha mindenki jól járt, akkor még egy ilyen kör és az is feleződhet, nem? Max az emberek átszoknak fényevésre! Meg hitelt vesznek fel ahhoz, hogy hitelt vehessenek fel ;) Csak meg ne neszeljék a buta csehek, hogy mekkora okosságot csináltak itt az okos magyarok, mert ők is mégsokkalnagyonnagyon jobban fognak élni! Mint mink! Azt azért ne várjuk el, hogy legyen wc papír a kórházi budikban, mert matematikai képtelenség! https://imgur.com/a/as5DvAz
CSAXÓLOK PARÍTÁSNÁL 162 216 427 814eur *1eurhuf= 162 216 427 814 FO$rintra CSÖKKENNE AZ ÁLLAMADÓSSÁG!!! Hátha marci olvassa és intézné az államadósság sorsát! Sokáig ez volt a céljuk, hogy csökkentik. https://imgur.com/a/jxJzl5f
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)