Topiknyitó: ronaldinyo 2024. 04. 23. 18:21

/ TISZA PÁRT/  

INDUL A TISZAPÁRT PORTFOLIOBAN IS HAJRÁ TISZAPÁRT-MINDENRŐL IS LEHET BESZÉLNI
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ronaldinyo ma, 15:57
#985
Néhány perce ért véget a személyes találkozónk Ursula von der Leyen asszonnyal, az Európai Bizottság elnökével, akinek az újabb ötéves ciklusáról jelenleg szavaz az Európai Parlament.Jeleztem elnök asszonynak, hogy amennyiben a mai szavazáson az Európai Parlament bizalmat szavaz neki a következő ciklusra, akkor ősszel szeretettel várjuk Magyarországon, hogy személyesen találkozhasson a magyar emberekkel. Elnök Asszony elmondta, hogy örömmel jön Magyarországra, hogy tájékoztassa a honfitársainkat az Európáért és Magyarországért folytatott munkájáról. Egy személyes látogatás alkalmat nyújtana arra is, hogy elnök asszony cáfolja a fideszes propaganda személyével kapcsolatos hazugságait.
ronaldinyo ma, 12:38
#984
Most, hogy a TISZA minden felmérésben 30 % felett áll és egyre közelítjük az állampárt számait, érdemes néhány dolgot rögzíteni.A TISZA Párt majd kétmillió támogatója egyetért abban, hogy mielőbb le kell zárni az utóbbi húsz évet, amely alatt hazánk az Unió legszegényebb és legkorruptabb országává vált. Egyetért abban is, hogy egy modern, európai, demokratikus, fejlődő és élhető Magyarországot kell építenünk. Viszont ez a majd kétmillió ember sok mindenről mást gondol, más gyökerekkel rendelkezik. Ami teljesen természetes egy ilyen gyorsan bővülő politikai közösségnél. Ahhoz, hogy a TISZA Párt mielőbb leválthassa hazánk legkorruptabb kormányát, a jövőben további honfitársainkat kell meggyőznünk arról, hogy a TISZA Párt minden magyar embert jobban fog képviselni itthon és a nagyvilágban, mint a Nemzeti Együttbűnözés Rendszere. Lesznek dolgok, amikben ez a sok jószándékú, változást akaró ember nem ért egyet? Lesznek. Sikerült a régi ellenzéki politizálással kormányt váltani? Nem. Egy néppárti méretűvé erősödő TISZA Párt képviselőinek történelmi felelőssége van abban, hogy olyan válaszokat adjon a sokszor megosztó kérdésekre is, amely válaszok közelebb hoznak minket a kormányváltáshoz. Mi, a TISZA Pártnál, szinte minden területen változást szeretnénk. Változást szeretnénk a közbeszéd minőségében és a politikailag vitás kérdésekre adott válaszok módjában is. Ahogy az első perctől valljuk, a mi politikai közösségünkben nem teszünk különbséget konzervatív, szociáldemokrata és liberális között. Nálunk nincs jobb, nincs bal, csak magyar. Senki ne feledje, hogy hosszú és nehéz út vezet a kormányváltáshoz, de az út végén mégis csak egy egyszerű kérdésre kell majd válaszolni:Maradjon a Nemzeti Együttbűnözés Rendszere, vagy építsen a TISZA Párt veletek közösen egy békés, modern, élhető Magyarországot?
ronaldinyo szerda, 18:10
#982
A TISZA Párt elítéli az Ukrajna elleni orosz agressziót, de nem támogatja Magyarország megbüntetését Orbán Viktor elhibázott politikája miatt.Képviselőink a mai európai parlamenti szavazáson elítélték az Ukrajna elleni orosz agressziót, és különösképpen a kijevi kórház elleni rakétatámadást, illetve kiálltak Ukrajna önvédelemhez való joga mellett. Ugyanakkor nem tudtak támogatni egy olyan európai parlamenti állásfoglalást, amely Magyarországot fenyegeti káros következményekkel Orbán Viktor elhibázott politikája miatt, valamint a háború végső győzelemig tartó folytatására és fegyverszállításra szólít fel minden tagállamot. A TISZA Párt a békéhez vezető konkrét lépésekben hisz, ezért is szervezte meg a múlt heti humanitárius missziót az Ukrán fővárosba, melynek során átadta az ukrán embereknek a TISZA Párt szimpatizánsai által felajánlott támogatást.A TISZA Párt továbbá elvi okokból nem tudja támogatni azt az európai parlamenti döntést, amely úgynevezett karanténba zárna bizonyos parlamenti frakciókat, ellehetetlenítve, hogy a Fidesz képviselői pozíciókat szerezzenek a parlamentben. A TISZA Párt álláspontja szerint minden magyar választópolgár szavazata egyenlő, függetlenül attól, hogy ezt kormánypárti vagy ellenzéki képviselőre adta le.A TISZA Párt szerint továbbá minden megválasztott európai parlamenti képviselőnek azonos jogokkal, lehetőségekkel és kötelezettségekkel kell rendelkeznie.Elítéljük Orbán Viktor politikáját, de sosem fogjuk támogatni azt, hogy az elhibázott kormányzati döntések miatt Magyarországot és a magyar embereket büntessék.Mindkét döntésről tájékoztattam az Európai Néppárt vezetőjét, aki ezt tudomásul vette.
ronaldinyo szerda, 18:07
#981
Kedves Támogatónk! Magyar Péter és a TISZA Párt nagy győzelmet aratott az európai parlamenti választásokon. Alig három hónappal a színrelépésünk után a szavazatok 30%-át tudtuk megszerezni, és ez Neked is köszönhető. Történelmet írtunk együtt, és a jövőt mi írjuk tovább! Lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat, és ebben a Te szereped is kulcsfontosságú! A támogatásod és elkötelezettséged nélkül ez az eredmény nem jöhetett volna létre. Hálásan köszönjük, hogy velünk tartasz ezen az úton, és bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk Rád. Együtt építjük a jövőt, és együtt visszavesszük a hazánkat! Baráti üdvözlettel, Tisztelet és Szabadság Párt
ronaldinyo szerda, 17:04
#980
🇭🇺
ronaldinyo szerda, 13:43
Előzmény: #977  ronaldinyo
#979
fidesznek vége.hiába .acsarkodnak.karmolnak-bármit tesznek itt a vége.pedofil inditonál megirtam -aláirták a halálos itéletet.
ronaldinyo szerda, 08:28
Előzmény: #975  kardos74
#977
jo nagy marhaságot irt tisztelt
ronaldinyo szerda, 08:27
#976
Az Európai Parlament néppárti elnöke tegnapi beiktatási beszédében II. János Pál pápa szavait idézte: “Ne féljetek!”“Ne féljetek felszólalni az autokrata vezetők ellen! Ne féljetek betartani az ígéreteteket! Ne féljetek kiállni Európáért! Ne féljetek építeni egy Uniót, amely mindannyiunkért működik!”
kardos74
kardos74 kedd, 19:29
Előzmény: #974  ronaldinyo
#975
Kiderült, hogy mitől kakált be? Brüsszelben csinál egy ilyet, azzal lejáratja az egész országot!
ronaldinyo kedd, 18:40
#974
magyar péter olyan mint egy celeb politikus
ronaldinyo kedd, 18:39
#972
Gratulálok a néppárti kollégánknak, Roberta Metsola-nak, az Európai Parlament újraválasztott elnökének. 720 képviselőből 562-én támogatták újraválasztását a mai titkos szavazáson. Sok sikert és jó egészséget kívánunk neki a TISZA Párt néppárti delegációja nevében!Mielőtt a propagandasajtó elkezdené háborúpártisággal és egyéb hazugságokkal támadni, itt jelzem, hogy a Fidesz egyik képviselőnője előttem mondta Roberta Metsola-nak, hogy ő is rá szavazott.
ronaldinyo kedd, 10:03
#971
A mai napon megválasztjuk az Európai Néppárt jelöltjét az Európai Parlament elnöki pozíciójába. Továbbá az alelnökökről is döntünk.Orbánék tarka frakciója semmilyen befolyással nem bír a döntésekre az Európai Parlamentben. Még jelöltet sem állítottak.
ronaldinyo hétfő, 12:35
#970
vigyori-most én is lennékstrasbourgban-jo idő van.ugy vigyorognak a repülön mint a vakablak.
ronaldinyo hétfő, 08:15
#969
2026-43-39 lesz tiszának.
ronaldinyo hétfő, 08:14
#968
A valóság. Ami a közmédiából kimaradt. A TISZA Párt humanitárius missziója a lebombázott kijevi gyerekkórházhoz, megemlékezés a bucsai mészárlás helyszínén. Kárpátaljai látogatás a magyar testvéreinknél.
ronaldinyo vasárnap, 20:16
#967
34% tisza már-41% fidesz
ronaldinyo vasárnap, 13:33
#966
Tegnap egy szuper estét töltöttünk az EFOTT-on, egy nyilvános interjúval, rengeteg beszélgetéssel és még több szelfivel. A fiatalok még arra is rávettek, hogy legyőzve a tériszonyomat felüljek egy olyan alkalmatosságra, amit magamtól sose próbáltam volna ki.A propaganda most épp azt nyomja, hogy Magyar Péterre és TISZA Pártra nem voltak kíváncsiak a fiatalok. Mi ennek az ellenkezőjét tapasztaltuk. Ennyi közös fénykép utoljára talán a Hősök terén készült.Azt persze megértem, hogy fideszes politikusok nem merték betenni a lábukat a fiatalok közé és még a Fidelitas sátornál is mindenki letagadta, hogy köze lenne a szervezethez, egy bátor hölgyet leszámítvaHajrá, fiatalok!
ronaldinyo vasárnap, 11:20
#965
Mától vasárnaponként 19:30 és 20:30 között élőben jelentkezem a Youtube csatornámon (link a kommentben). Kérlek iratkozz fel, ha még nem tetted meg. A cél, hogy minden héten átbeszéljük kötetlenebb formában, a kérdéseitekre válaszolva a hét eseményeit és az előttünk álló feladatokat. Várom már ma is a kérdéseiteket, akár itt, akár a Youtube élő alatt.Fontos, hogy minden lehetséges fórumon építsük a közösségünket és a választásokig minél könnyebben elérhessük egymást. A Youtube csatornám egy fontos felület lesz ahhoz, hogy közvetlenül kommunikálhassunk és válaszokat adhassunk az egészen gátlástalan kormányzati propagandára. Ha feliratkoztok, akkor értesítéseket kaptok az új tartalmakról és az élő adásokról.Kérem a fiatalabbakat, hogy szükség esetén segítsenek a szülőknek, nagyszülőknek megmutatni a Youtube feliratkozás egyszerű folyamatát.Várlak benneteket ma 19:30-től a Youtube csatornámon. A vasárnap esti bejelentkezéseket csak ott fogjuk közvetíteni.Szép nyári vasárnapot mindenkinek!
ronaldinyo péntek, 13:46
#962
647
ronaldinyo péntek, 13:46
#961
Útban Ungvárra, Munkácsra és Beregszászra.Köszönöm a csapatnak és a magyar embereknek hogy ezt a békemissziót lehetővé tették! Mindössze nyolc óra alatt sok ezer felajánlás érkezett, amit sikeresen eljutattunk a háború sújtotta területre, megsegítve megannyi családot és gyermeket. Ebből is látszik, hogy Magyarország ha összefog, akkor támaszt és megkérdőjelezhetetlen segítség tud nyújtani a bajbajutott embereknek. Újfent bebizonyítottuk, hogy mindenre képesek vagyunk, ha összefogunk és segítjük egymást. Külön köszönet a több mint 15.000 rendszerváltó tagsággal rendelkező magyar embernek és egyéni támogatónak, akik nélkül nem tudnánk ilyen és hasonló ügyeket, missziókat képviselni és véghezvinni. Köszönünk minden támogatást és jó szót amit kaptunk Tőletek az elmúlt napokban is. A Ti segítségetekkel megyünk tovább és folytatjuk. Hiszem hogy egy jobb és igazságosabb országot fogunk közösen építeni, amely szolidáris a bajbajutottakkal otthon és a nagyvilágban. A magyar népre tegnap büszke lehetett Európa. Köszönöm Nektek, Magyarország mindenek előtt!

Topik gazda

ronaldinyo
3 1 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek