Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Miért? Nem miniszterelnökünk izgult legjobban a vmegválasztásáért? Költségvetés készítését is elhalasztották Trump miatt. Eddig mennyit is nyertünk (mármint az ország) Trumppal?
Trump ilyet a legjobb barátjával úgysem tesz. Bár igaz, hogy nem hívta meg a beiktatására sem. Mindegy. Ránk ez nem vonatkozik, ha meg mégis, akkor jó nagy pofára esés lesz miniszterelnökünknek.
A karma. Vagy egy taxis, aki felidegelte magát h szóvátetted a fuvardiját . Nem vagyok taxis, de az autoját, az űzemanyagot, az adókat es egyéb sarcokat szted figyelmen kivül kell hagyni?
Szerintem az már akkor kiszakadt mikor összevesztek érte a boltban... másik topikban van "valaki".... aki úgy tudom akár km-eket is képes érte autózni...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)