Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet péntek, 11:13
Előzmény: #212835  csendben
Csak csendben jegyzem meg, hogy ez becsületsértés. Mikor neveztelek én bohócnak? Soha, pedig lett volna rá okom többször! 
Sehmet
Sehmet péntek, 11:11
Előzmény: #212837  xy2003
Ez becsületsértés vagy rágalmazás, amit azzal a céllal használnak, hogy az ügyvéd becsületét csorbítsák. De ezt majd eldönti valaki más. 
Sehmet
Sehmet péntek, 11:06
Előzmény: #212830  Peterbond

Ennek a hozzászólásnak a középső rész megfelel a valóságnak, de semmi olyan nincs benne, ami cáfolná azt, amit írtam, ugyanis a válasz ahhoz képest inadekvát! 
.
Én arról írok, amiről akarok, és abból szemezgetek, amiből akarok. Beleszóltam és abba valamikor, hogy te mért erről és arról írsz, miért nem másról? Ugye, hogy nem! És ha valamiről írok, akkor azt próbáld cáfolni, de úgy látszik, azt nem tudod, ami egyben azt is jelenti, hogy megfelel a valóságnak. Mindenből többféle következtetést lehet levonni, és mindenki azt tartja lényegesnek, és azt a követeztetést vonja le, ami az előítéletének, saját látásmódjának megfelel. Tudod, kognitív disszonancia .... :)
xy2003 péntek, 10:59
Előzmény: #212833  HHHBBalazs84
zugügyvéd ráér, nem kéri fel senki:)
Sehmet
Sehmet péntek, 10:53
Ki tudja, kinek az alteregoja, Bazsika, ne minősíts és sértegess másokat, akiket nem ismersz! Képzeld, ma már voltam bent az irodámban, és sok "hasznosat" csináltam. Inkább te is kapkodd magadat, hogy a költségvetésbe befizetendő adóddal utolérj engem, nyuggert, amiből lehet, hogy téged is eltartanak! :) 
csendben péntek, 09:03
Azt azért nehéz elképzelni,hogy 2014 óta merő önszorgalomból alakítja a bohócot..... (nehogy kitiltás legyen a vége! :-) ). 
rockmaster péntek, 08:47
Előzmény: #212832  Peterbond
Én nem értem ezt az egész erős forint parát. 
Örüljönk neki, hogy többet ér a pénzünk.
Az exportáló cégek majd alkalmazkodnak az erős forinthoz. Eddig nekik kedvezett hogy folyamatosan gyengült a forint, ebből kijöttek a béremelések, de ez nem tarthat örökké. Visszavesznek a profitból, vagy javítják a termelékenységet.
A másik, amire mindig kiakadok a folyamatos GDP növekedés mantra. A mindenkori kormányok megszállottan hajtani próbálják a szent GDP növekedést. Minta ez mentene meg mindent. A valóság meg az, hogy karcsúsítani kell az állam működését, van mit javítani a hatékonyságon. A kormányoknak kényelmesebb helyzet, ha folyamatosan szemmel látható növekedés van, mert ezzel el lehet fedni a struktúrális hibákat, nem kell javítani az állam működésén, nem kell üldözni a korrupciót, hiszen úgyis jut pénz mindenre. Stagnáló gazdaság mellett is lehet jól élni, megszorítások nélkül, ha folyamatosan javítanak a cégek a hatékonyságon, az állam pedig racionalizálja a működését, nem szórja eszetlenül a pénzt propagandára, meg minden hülyeségre.
Egyébként erre nagyon jó példa az un. olaj átok. Azoknak az országoknak kellene a leggazdagabbaknak lenni, ahol a csapból is olaj folyik. Ezzel szemben ezek a legszegényebbek közé tartoznak. Összefügg a fentiekkel.
HHHBBalazs84 csütörtök, 23:30
Sehmet, te olyan lehetsz, mint a Pócs, egy okoskodó szorgalmas bohóc. Aki non-stop hülyét csinál magából. Azt se fogod fel, hogy időkidobás, amit itt csinálsz, helyette bármi hasznosabb lenne, család, kert, hobbi. Még a lesajnált Krida is nagynehezen kapcsolt és lelépett. Ha nem épp az orvosnál kötött ki a választások közeledtével, még az is lehet. Narancsagyúak, pont azt csináljátok, mint a Fidesz, folytatjátok... :D
Peterbond csütörtök, 23:05
De csak a gyengébbek kedvért. újabb KSH..
https://www.ksh.hu/stadat_files/gdp/hu/gdp0109.html
Termékek és szolgáltatások exportja: 63221 Milliárd forint.
Termékek és szolgáltatások importja: 59320 milliárd forint.
Peterbond csütörtök, 22:57
Előzmény: #212807  Sehmet
"Mi lenne, ha egyszer megpróbálnád tényekkel cáfolni, amit írok, nem minősítgetéssel, sértegetésekkel és személyeskedésekkel, amit minden 1 bites tud! :) "
.
Te még itt normális tényeket nem szoktál írni csak őrült nagy kamukat. Tényleg nem tudom már eldönteni direkt vagy ennyire manipulatív ahogy az MBH topikban is vagy Te tényleg ennyire nem értesz semmihez ami nem jog és még az AI használatát is a legrosszabbul csinálod és minden baromságot ami téged igazol elhiszel neki nulla utánanézéssel.
.
Bár ezt az export a GDP 70%-át adja szöveget már akkor is toltad amikor még az AI nem volt népszerű.
Peterbond csütörtök, 22:54
Előzmény: #212808  Sehmet
"Látom, lila gőzöd nincs, hogy mit írtam."
.
Nagy arc miközben többször elmagyarázták neked mi a baj de továbbra is tolod a baromságokat a szövegedben.
.
PL: "Az erős forint és a gyenge infláció vesztesei - ahogyan te is írod - az "exportáló vállalatok" és a feldolgozóipar amelyek a GDP csaknem 73 %-át adják, valamint a turisztikai szektor. "
.
KSH a GDP összetétele:
https://www.ksh.hu/stadat_files/gdp/hu/gdp0087.html
.
Az ipar 15400 milliárd forintot képez a teljes 87000 Milliárdból. A feldolgozó ipar ebből 13182 milliárd. Ez 15%-a a GDP-nek. És ez se teljesen exportra termel.
Vendéglátás 1800 milliárd ami 2% ( szintén nem csak külföldiek ). Ha a teljes turizmus bevételét nézik akkor is 6%-ra teszik a GDP-ben.
A GDP legnagyobb összetétele (mily meglepő egy fejlett állam esetében ) a szolgáltatások. 52 281 milliárd forinttal. A GDP 60%-át ezek adják. Ebből egészségügy és oktatás is külön külön 4000 milliárd azaz külön külön a vendéglátás kétszerese. Együtt pedig magasabb mint a kereskedelem és gépjármű javítás.
.
Szemezgethetsz még az adatok között. De ezt a gyerekes érvelést hogy a GDP 73%-a a zexport felejtsd már el. Magyarország Kurva sokat miportál és kurva sokat exportál ezért csak az egyiket kiemelni már alapból manipulatív. Hát még az egészet exportot GDP-nek beállítani miközben az import mértéke óriási benne.
.
A másik pedig hogy úgy állítod be mintha Németországon múlna a teljes EU exportunk és azért gyengélkedünk mert Németország gyengélkedik.
.
1. Amikor keleti nyitásról és hasonlókról álmodozott az Orbán kormány és harcolt az EU-val akkor magyaráztuk hogy hülyeség azokkal az országokkal összeveszni akikkel a gazdasági kapcsolataink 70%-át végezzük olyanokért akikkel 2-3%-ot se. Akkor valahogy a fentivel nem érveltél sőt.
.
2. Az EU keleti régiója kitűnően teljesít ugyanebben az EU.-ban ugyanilyen magas gazdasági kapcsolatokkal Németország és az EU felé. 
.
3. A magyar GDP tudott jól teljesíteni amikor a német szenvedet mivel nincs 1 az egybe összekapcsolva vele. Sőt sok esetben a németektől és más országokból kiszervezett munkák miatt növekedtünk mi és stagnáltak ők.
ngergo1985 csütörtök, 22:08
Előzmény: #212824  user01
Fórum fideszes trógere ki van akadva, mert a Tisza kormány nem a felső 30%-nak ad családtámogatási juttatást, hanem az alsó 30%-nak! Akkor nem  volt kiakadva, mikor a fideszes hazaárulók nem létező Tisza programra elbasztak 12 milliárdot, amiből ugyanennek a 400 ezer gyereknek odaadhattak volna belőle fejenként 30 ezret! Gusztustalan trógerek, nem hiába vannak már csak 20%-os támogatottságon. Már csak ez a full agymosott kretén bagázs tapsikol nekik, mint az ilyen ide irogató sehmenczer félék. Szánalmas.
Bandita csütörtök, 22:06
Előzmény: #212827  Borisz
Azért a csuti varánusz még nyalogatja magát, megnyugodtam. 
Borisz csütörtök, 19:05
Előzmény: #212826  Testardo
Igen, de az amott elért esetleges megújulási eredményeket nem nagyon vélem felfedezni az állapottyában.
Laikusként én azt mondanám, egy dölyfös, sértett, hiperagresszív személyiséget látok. Nekem hasonlít a trumpra.
Testardo csütörtök, 18:31
Előzmény: #212825  Borisz
Eddig sem itthon újult meg, igaz,nem is Bécsben,hanem egy másik osztrák városban.
Borisz csütörtök, 16:56
https://www.youtube.com/shorts/WWY463bvLHk
Ez szemlátomást Bécsben a Kohlmarkt/Graben sarkán lett felvéve. Már nem Magyarországon újul meg a krapek?
user01
user01 csütörtök, 16:36
Előzmény: #212823  Istvan78
Most vette el a pénzt a Tisza a fideszmaffia mocskos propagandistáitól, és adja oda többek között a gyerekeknek. Persze, hogy a fideszbérencek ki vannak akadva.
Istvan78 csütörtök, 16:27
Előzmény: #212820  bigyula
Az nem fájt neki, amikor az NKA 17 milliárdot  adott a Fidesz kampányhoz vagy a egy hazugságra épített (Tisza adócsomag) nemzeti konzultációra 12 milliárdot költött a kormány, gyakorlatilag választási csalásra, az nem pénzszórás volt (Fidesz hatalomtechnikai szempontból persze tényleg nem, bár az eredménye zéró lett), az viszont pénzszórás szerinte ha (nehézsorsú) gyerekekre fordít pénzt a kormány. Nulla morál.
Clearwater csütörtök, 14:23
Előzmény: #212816  Sehmet
Nem! A te senkiházi gazdáid szórták a pénzt! Gondolom a meleg megártott, ezért írsz ilyen badarságokat.
xy2003 csütörtök, 13:29
Előzmény: #212816  Sehmet
hány %os hitel,mert azt tudjuk,hogy a gazdádék elég drága hiteleket vettek fel.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek