Esetleg a határontúliaknak feltétel nélkül járó iskolakezdési támogatások megvonásából is fedezhetik, és több mint a fele az itthon feltételekkel járó támogatásnak máris megvan.
Nagyon jó intézkedés a Tisza kormány részéről a rászorulók támogatása. Az adósságot nem növeli, mivel a PedoFidesz alatt jogtalanul, titkosan kiutalt pénzek visszafizetéséből, pénzcsapok nagyon helyes elvágásából fedezik a költségét.
Szórják a pénzt, miközben veszik fel az EU-s hitelt - a támogatás mellett - tovább rontják a költségvetési hiányt és az államadósságot. ugyanis a 16,4 milliárd eurós brüsszeli megállapodásból mintegy 9–10 milliárd euró – a pontos
csomagoktól és azok lebontásától függően – hitel (kölcsön) formájában érhető el
Magyarország számára. (RRF, SAFE és Kohéziós pénzekből)
GB News műsorában arról beszéltem, hogy a magukat a jogállamiság bajnokainak nevező liberálisok ma Magyarországon politikai ellenfelek kizárásával, intézmények elfoglalásával és a velük egyet nem értő szervezetek ellehetetlenítésével próbálják megszilárdítani hatalmukat.” Vicces ez az orbán gyerek
Látod, nem véletlenül voltam szkeptikus a megértéssel kapcsolatban! De nem gond, szerintem van, aki megérti, mert egyrészt szakmailag is otthon van ebben, másrészt a politikai motivációk, a megfelelési kényszer nem írja felül a szakmaiságot! Lattmann Tamással kommunikáltam és mondtam neki, hogy a szakmai hiúságában lehetne annyi, hogy politikai hókuszpókuszokkal nem annullálja azt. Azt mondta, hogy igazam van, de vele kétszer is kiszúrtak, először a CEU-nál, másodszor a Közszolgálati Egyetemnél. De ez akkor sem ok, amit meg is ért, csak amikor elszabadulnak az érzelmei, azok felülírják a szakmaiságot.
Látom, nehéz neked feldolgozni egy-egy bonyolultabb kommentem lényegét, nehéz kontextusban gondolkodni, dehát ez van, a fideszes már csak ilyen korlátok között mozgó. Ugyanis nem cáfoltam az általad írottakat, hanem kontextusba helyeztem, bővítettem a látóhatárt.
Az nem baj, ha szakmai szinten volt valaki vezető valamely réggebbi Fidesz kormányban. Az a baj és sajnos erre is akad példa (Nemcsok, Tamásné), amelyiknek a háttere megkérdőjelezhető. Azt meg csak habókra beírtad, hogy a többség Fideszes kötődésű. Van erre valamilyen infód,vagy csak Tisza ellenes hangulatot akarsz gerjeszteni?
Ezt az együgyű hazudozást mondod te fórmuzásnak, aki "csak tényeket mond"? Hegedűsék még csak most fogják felmérni részleteiben a helyzetet, s utána jöhet a részletes terv.
Látom, lila gőzöd nincs, hogy mit írtam, ezért válaszoltál úgy, hogy az éppen az én igazamat bizonyítja! :) Csak néhány ellenérv az ellen, amit írtál, de szkeptikus vagyok, hogy értő olvasásra talál nálad! . Néhány a sok(k) közül: . Az erős forint és a gyenge infláció vesztesei - ahogyan te is írod - az "exportáló vállalatok" és a feldolgozóipar amelyek a GDP csaknem 73 %-át adják, valamint a turisztikai szektor. Ezek az ország gazdaságának motorjai. A tartósan erős árfolyam megfojthatja a növekedést, ha a külső piacok nem élénkülnek fel. . A nemzetközi szervezetek (például az OECD és az Európai Bizottság) friss előrejelzései szerint a globális és az európai gazdaság nem kilőni fog, hanem jobb esetben is csak egy lassú, döcögős kilábalást mutat majd, és a magyarországi export 75 %-a az EU-ba irányul, melynek motorja, Németország strukturális válságban van. . Mivel a külső piacokról nem érkezik hirtelen keresletélénkülés, a hazai exportőrök két tűz közé szorultak.. a külső piacokról nem érkezik hirtelen keresletélénkülés, a hazai exportőrök két tűz közé szorultak. Egyszerre szenvednek az erős forint miatti bevételcsökkenéstől és a gyenge európai megrendelésektől. Ezért válik kulcskérdéssé, hogy a belföldi fogyasztás képes-e átvenni a növekedési motor szerepét az átmeneti időszakban, aminek semmi esélye!
Mi lenne, ha egyszer megpróbálnád tényekkel cáfolni, amit írok, nem minősítgetéssel, sértegetésekkel és személyeskedésekkel, amit minden 1 bites tud! :)
Aha, de a, korábban kirúgott fideszeseket pedig visszahozzák, ugyanis a miniszterek és államtitkárok/helyettes államtitkárok többsége fideszes kötődésű. :-D
Jogilag megilleti őket, politikai okokból pedig nem lehet megvonni, még a most már kevésbé messiás felszólítására sem, mert a bíróságok megítélnék nekik! :)
"Hát pedig népi megfigyelés, hogy ingyen ebéd nincs.": ennek az ebédnek az árát a zemberek fizetik meg. A "más kontójára rendel"-és jobban illik a sztorihoz. (hogy: "a más farkával veri a csalánt"-ról ne is beszéljünk!).
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!