Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
csendben kedd, 16:25
Előzmény: #156777  Mississippi
:-))))
Sehmet
Sehmet kedd, 16:19
Előzmény: #156776  Mississippi
Akkor szerintem te nem vagy tisztában "Feri" mentális állapotával, ami szinte elképzelhetetlenné teszi a visszavonulást, és a DK-s szavazók már eddig is annyira fel lettek heccelve a messiás ellen, hogy inkább szavaznak a Fideszre, mint a messiásra. Találkoztam ilyenekkel. :)
Sehmet
Sehmet kedd, 16:16
Előzmény: #156758  euler
Ilyeneket a Gyurcsány-házaspár szokott mondani. :) Aztán ők tűntek el jogállami módszerekkel. Ha a jelen helyzetre adaptáljuk a politikára vetített Gödel-tételt, akkor várjuk meg, amíg kétpólusú lesz a magyar belpolitika, és jön a messiás győzni 2026-ban. Segíts neki, nehogy "leválthatatlan" legyen a jelenlegi kormánytöbbség rendszere jogállami módszerekkel. :) Nem igazán tudok eligazodni a hozzászólásaidon, mert olyanok, mintha akarnál is valamit meg nem is. A kormányváltást, ha valaki meg tudná csinálni, az a Magyar Péter-féle imádat, amiből kimaradnak az általad preferált óellenzéki pártok, és úgy néz ki, te is. Nem szabad ennyire politikára alapozni az egzisztenciát. Ha az óellenzéktől várod a "megújulást", akkor szerintem egy kicsit el vagy tévedve, amolyan Wilson-effelktusod van, utópikus idealizmus szociálliberalizmussal megtűzdelve. De várjuk meg, már nincs másfél év a választásokig. Hacsak be nem indulnak a Tisza szigetek "agyhalott" csapatai - a messiás után szabadon. :)
Mississippi
Mississippi kedd, 16:11
Előzmény: #156771  Sehmet
Rendben, ezzel a mai kötelező köröket letudtuk.
Mississippi
Mississippi kedd, 16:09

Végtelenül felbőszít amikor azt tapasztalom, hogy  azok a  jogászok akik értik a dilemát, a demokratikus jogállam feltétlen híveként széttárják karjaikat, mert nincs mit tenni. Eddig ültek a babérjaikon, végignézték hogy az uralkodó elit foglyul ejti az államot, felrúgja a társadalmi szerződést, most meg várják hogy a társadalom karddal vágja át a csomót. Az utcán. Basszák meg a tudományukat.
Így aztán csak abban bízhatok,
hogy lecseng az apátia, és a választásokig kellően fenyegető  légkör alakul ahhoz , hogy a bátor emberek csomagolni kezdjenek. Vagy marad a "+1 szavazattal és a rendőrséggel sok mindente el lehet érni".  Arra is számítok hogy a végén Feri kooperatív lesz, és hazafi módjára visszalép, jelen állás szerint ennél több nyerőt úgysem gyüjthet be. Ha megteszi, mozgalmat indítok annak érdekében hogy legyen ráírva a fejfájára hogy: "itt hyugszik egy igazi hazafi". :)
Vali kedd, 16:06
Előzmény: #156773  Sehmet
Normális demokrácia: nem formális. Működő parlamenttel, jelző nélkül. 
Orbán vagy kormányfőként vagy a parlamenti Integrációs Bizottság elnökeként 100% szerepet töltött be a csatlakozási tárgyalásoknál, bármikor, bármelyik minőségében kifejezhette - érdemben - a nemtetszését. Időközben a szuverenitás fogalmát értelmezte újra. A szuverenitást az M1-n és társain az EU-tól "félti", miközben a kommunikációs igazgtó: mi nem kezdtünk volna háborús védekezésbe (oroszoktól nem védenénk meg hazánkat), oroszok a külügyben, kinai rendőrök - súlyos szuverenitási kérdéseket felvető kinai hitelek Magyarországon.
Egyszóval: az uniótól félteni a szuverenitásunkat szimpla terelő propaganda, miközben a letelepedési kötvények is szépen hoznak, no nem az országnak.. 
Az EU egyébként egyre távolodik a föderalizmustól, ami sztem se nem jó, sem nem rossz, de az biztos, hogy a putyin-barátok tesznek róla, hogy ne Európa erősödjön.
sityaki kedd, 15:51
Előzmény: #156768  SeldonKuper
Ezt a szerencsétlenkedést, amit te művelsz :-)))  Nagyon muris vagy, soha egy "tény", csak ügyefogyott handabandázás. Nint egy hisztis gyerek a homokozóban :-)
Sehmet
Sehmet kedd, 15:32
Előzmény: #156762  Vali

Ha már itt tartunk, akkor te mit tekintesz "normális demokráciának"? Mindent szabad, ami szerintetek szabad, és majd én megmondom, hogyan legyen, de nekem ne mondja meg senki, hogy mit csináljak?
Egyébként a "világ" most arrafelé megy, hogy a demokrácia által adott szuverenitás egy részéről kezd lemondani a nagyobb biztonságért. Ezt kéri, sőt követeli tőlünk is az EU - intézményei közreműködésével (Európai Bizottság, Európai Bíróság, Európai Parlament, Miniszterek Tanácsa, Európai Tanács), melyek döntései többször szembe mennek az alapokmányokban foglalt tagállami szuverenitással, döntési hatáskörökkel, alanyi jogon járó kohéziós és operatív programok juttatásával -  és ez bizony  lopakodó föderalizmus, ami nem igazán felel meg az alapokmányok szövegének és szellemiségének.
SeldonKuper kedd, 15:28
Előzmény: #156769  bronz
Majd, ha többet tudsz nála, többet utazol, többet nyilatkozol, akkor lemondhat! Okafogyottá lesz a megbízatása. Addig csak linkeld a lemondását.
Sehmet
Sehmet kedd, 15:24
Előzmény: #156755  Mississippi
Csak megnyugtatásodra, én is szabadidőmben vagyok itt, és nem kapok érte semmit. Egyébként pedig a te hozzászólásodra válaszoltam, mert te kezdted el latinul fejtegetni a tagadás szót. Vagy lehet, hogy rosszul értettem? Nem szeretnék filozófiai eszmefuttatásokra váltani, azonban azt tudni kell, hogy a filozófia furcsa, lényegtelen, unalmas és mégis - csak egy kicsit - érdekes is, mert az élet nagy kérdéseire keresi a választ, és van olyan is, hogy politikai filozófia, ami az államra, politikára, jogra, stb., vagyis "azokra a a kérdésekre keres választ, amelyeket a modernizációs változások, illetve ezek gazdaságra és a politikai életre való kihatásai jelentenek." Ilyen szempontból nem tekinthetjük ezen topic témájától sem függetlennek. További szép napot! :)
SeldonKuper kedd, 15:23
Előzmény: #156765  Orban_kotta
Vigyázok is, hogy ne vegyem komolyan, ne nőjenek a fejemre az összes "tényeitek"!
SeldonKuper kedd, 15:19
Előzmény: #156766  El_Kebir
Hát jelenleg is ezek a tényeitek, amikkel linkeltek, kitaláltok és ismétlitek annyiszor, hogy azt objektívként kellene elfogadunk? 
Nem érted a propagandista problémát amit elkövettek, a tényeitekkel.
SeldonKuper kedd, 15:14
Ha ez igaz, akkor megint életbe léphet a Gödeli matematika. Éppen a nem demokratikus út az amely tovább görgeti a Gödeli tételt, amit az itt közölt egyetemi professzor is problémának tart.
Nem biztos, hogy azt a  "demokráciát" állítja vissza, amit a nem demokratikus úton szüntettek meg. Ez a gond a Gödeli matematikával. Lásd Lengyelország féléves Gödeli akcióját. Még nincs is vége. 
El_Kebir
El_Kebir kedd, 15:03
Előzmény: #156763  SeldonKuper
ezek szerint nem vagy tisztában a "tény" jelentésével... a szó jelentéséből adódik, hogy nem lehet objektív, szubjektív, igaz, vagy hamis... az egy másik dolog, hogy vagytok annyira trollok, hogy tényeket nem vesztek figyelemebe, mintha nem is léteznének, ezért se lehet nektek objektív a véleményetek.... (mert nem is véleményetek van, hanem célotok, itt védeni a védhetetlent, pártérdekből!)
Orban_kotta kedd, 15:02
Előzmény: #156763  SeldonKuper
Tények vannak, én jobban tudom!
Objektív tényekkel vigyázzál, mert a fejedre nőnek, akkor hogyan fogsz rájuk hivatkozni?
SeldonKuper kedd, 14:58
Igen, de akkor megint életbe léphet a Gödeli matematika! A nem demokratikus megoldás hozza magával.
SeldonKuper kedd, 14:56
Előzmény: #156761  El_Kebir
Akkor is van objektív tény, mert ti annak vennétek a "saját" tényeiteket, amikre rendszeresen hivatkoztok. Ez a mellébeszélés egyik formája? Ha nem objektív a tényetek, akkor hova sorolhatnád?
Vali kedd, 14:51
A lényeget nem idézted: A normális demokrácia helyreállításához nem demokratikus megoldásokon keresztül vezet az út. 
El_Kebir
El_Kebir kedd, 14:39
Előzmény: #156757  SeldonKuper
nincs olyan, hogy "objektív tény" , az csak valami mellébeszélés, vélemény nála(tok), amit tényként akar tálalni... 

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek