A drágulás remélem nem a hazai kasszát érinti.A terület át adása tudomásom szerint a kormány kötelessége,a beruházó a dubai sejk,vagy mi a csuda!Egy előrehozott választás még megfúrhatja!?
Ez igaz, én is hiszek, "Hiszek egy Istenben ..... ! Én inkább a reménnyel helyettesíteném itt a "hit" szót, bár Schopenhauer szerint "A remény egy esemény óhajtásának összecserélése ennek az eseménynek a valószínűségével." (bár ő a reményt egy esemény utáni vágyként fogalmazta meg: „Verwechslung des Wunsches einer Begebenheit mit ihrer Wahrscheinlichkeit“
Akkor szerintem az érzelmek vagy a máshova kötődés "láncai" felülírják a racionalitást. De te tudod, arra szavazol, akire akarsz. Azért néha nézegesd Bartust, hogy mi várna rád. :)
Igen, tudom, mondták. A hülye "rosszabbul élünk" kampányba, ami nem is volt igazán kampány, nem volt mozgósítás, és Ron Werberbe. De azóta szerintem sokat tanultak, amiből a messiás is most profitál. :-D
Honnan tudod, hogy nem az egyenlő szótőből kiindulva gondolta az ellenzéket egyenlő részekre bontani! :) Egyébként itt annyi a nem elütésből és a gyorsaság miatti szókimaradásokból származó helyesírási hiba, hogy azzal Tiszát lehetne rekeszteni. :) Remélem, másnál is szóváteszed!
Egyenlőre veled együtt vagyunk ebben a homokozódban, amit nem tudsz vállalni, ha nem szórhatod a homokot a szemünkbe? És még handabandázol is! Mint egy hisztis! Valószínű igazad van, vagy lesz!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!