csendben

Regisztráció: 2011-08-04 18:04:33

Hozzászólások száma: 15 213

Utolsó hozzászólás: 2021-10-19 16:18


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

Márki-Zayt Miniszterelnöknek! kedd, 16:18
#80
Ha mindenki így gondolkozna,hamarosan nem tudnél tyúkot -sőt:még napos csibét!- se venni! :-)
CoronaVirus hétfő, 15:46
"A kivétel erősíti a szabályt..."
CoronaVirus hétfő, 15:39
1,  "macskakörmözéssel idétlenkedni" :ebben az a szívás,hogy ha az idézet idétlen,akkor a szerzőjét minősíted! :-) 2,"Idézi se tudsz normálisan": sajna,a magyar nyelv az ídését a macskakörmözéssel és másolással oldotta meg! Tényleg idétlen? ; 3, ennyit a hatalmas "vállalás"-ról! 4, Ha nem tetszenek a hsz-eim (tartalma!) ,ne olvasd el! (gondoltam megsúgom a megoldást,ha saját eszedből ennyire nem futja... :-) ). 5,"agyadra ment valami, érződik rajtad, mennyire frusztrált vagy":postcovid tüneteid vannak.. 6, a családom bajáról nem tehetsz,ezért ugyan nem is vontalak felelősségre soha (elég neked a saját bajod,azzal kellene foglalkoznod!% :-) )
CoronaVirus hétfő, 11:09
"Egy egészséges ember vállaljon kockázatot": milyen "vállallásra" gondolsz? Olyanra,hogy ha mégis benyalnád a virnyát,akkor az a sok hülye eü.-s majd megmenti a tyuxaros életedet? Ezt nevezed "kockázatnak"? Nevetséges vagy....
CoronaVirus hétfő, 10:38
"nagyon keves olyan covid beteget lattam": pontosítsunk: egyet sem....
CoronaVirus hétfő, 10:32
Kurkuma:az smafu; az A-B-C-D stb. vitamin,na az az igazi!
CoronaVirus hétfő, 10:30
És -TERMÉSZETESEN!- minden újságíró studyn szerzett diplomával a zsebében ír cikkeket ! :-) Kellő fenntartással tanácsos kezelni a hírhajhász kacsagyárat....
CoronaVirus hétfő, 08:39
"akarata ellenere vegzett intubalas ": csúnya egy halálnem a fulladás! :-) Ki akar ilyen módon öngyilkos lenni?
CoronaVirus szombat, 20:36
Dr.twitter rendel! No fene: D vitamin trónfosztás! :-)
CoronaVirus péntek, 14:24
Hát nem érdekes ?:ennek a cikknek -és a hivatkozott forrásnak is!- egyetlen szerzője ismert (legalábbis senki nema dta hozzá a nevét!). Mint ahogy ennek a nagytudású "CTIAP (Centre territorial d’Information indépendante et d’Avis pharmaceutiques)" szervezetnek se sikerült a nyomára jutni a NET-en... :-)))
OTP részvényesek ide! péntek, 09:04
175
CoronaVirus péntek, 06:44
"Ehhez képest nézd meg az egy évvel ezelőtti számokat":de ah már a számokra nézel,nézd meg is,hogy azok milyen megszorító intézkedések közepette születtek....Rémlik valami?
CoronaVirus csütörtök, 12:49
"Egy nap eredmenyebol mindenfele egyeb statisztika nelkul barmire kovetkeztetni, idiotasag de sokan vevok ra.": én még emlélkszem a tavaszi hsz.-eidre,amikor is napi %-kal bizonygattad vélt igazadat! :-)
CoronaVirus csütörtök, 09:43
Olyan jók vagyunk covidban,hogy még impurtálni is tudunk! 50 román covidost hoznak Szegedre és Debrecenbe.
CoronaVirus szerda, 09:12
Belekeveredtélk a sok linkbe! :-)  Ez volt a beszélgetésünk kiinduló hsz-e:ha így jobban tetszik, pc módon is meg lehet fogalmazni:
"Generációs törés figyelhető meg a koronavírus-járvány gazdasági és egészségügyi hatásaiban – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Tárki vezérigazgatója.Tóth István György szerint ez a különbség még inkább megmutatkozik majd a pandémia hosszú távú hatásainak vizsgálatakor."Másokat érint a gazdasági visszaesés és a munkaerőpiaci problémák tömege, és másokat az egészségügyi hatások."
https://infostart.hu/belfold/2020/11/06/toth-istvan-gyorgy-nyoma-marad-a-tarsadalom-egeszen-a-jarvanynak
CoronaVirus szerda, 08:37
Az a gáz,hogy a kiindulásnak adott linkben egy szó nem esik se az öregekről,se a fiataloktról,se a kitiltásról,se a tesztelésről.... Akkor minek is adtad azt a linket? Az meg már tényleg vicc,hogy a nyugdíjasok járnak konditerembe,meg rockkoncertre! :-)
CoronaVirus szerda, 08:34
Komolytalan vagy.
CoronaVirus szerda, 06:44
Nem értelek! Te most azt mondod,hogy az öregeket,nyugdíjasokat (védettségivel rendelkezőket!) kellett volna kitiltani a felsorolt helyekről (edzőterem,rockkoncert,mozi) ?
Ez most ugye vicc?
CoronaVirus 2021. 10. 12. 19:55
A két dolognak köze nincs egymáshoz. IT én leírtam,az tény. Amit te,az csak feltételezés (de inkább terelés!)...

friss hírek További hírek