Na, látszik, hogy a topikban tevékenykedő fidesznickeket gyorsan behívták brainstormingra, ja, persze az nèmelyiküknél nem fog működni, ott majd update lesz. Gyorsan ki kell találni valamit Rogán bukására, mert pár nap múlva USA a barátunk lesz, szóval nem lennék most Tóni helyében...hova teszi most a sportkocsi készletét?:-)))
Nem dolgozta halálra magát: "A KEA Varga Judit 2022. január és 2024. április között elvégzett konkrét tevékenységéről tíz szakmai előadást, illetve tanítási alkalmat sorolt fel, valamint 23,5 óra oktatói munkát."
Nem dolgozta halálra magát: "A KEA Varga Judit 2022. január és 2024. április között elvégzett konkrét tevékenységéről tíz szakmai előadást, illetve tanítási alkalmat sorolt fel, valamint 23,5 óra oktatói munkát."
Egyetértek. Bár ez az egész engem egzisztenciálisan már nem érint. Korábban is "csak" egy cégem bánta a Vő működését, de végülis jól jöttem ki belőle. (Ezt inkább Sehmet nekem címzett hsz-ére írom, mert a többire amit összeképzelgett, nem nyitok újabb hozzászólást.)
Igen, ez lényeges. Meg az is, hogy ennek gyakorlati megvalósulását - a Gödel-tétel alkalmazhatóságát - erősen korlátozza az a tény, amit Kertész Ákos fogalmazott meg. Meg is kapta érte a "jutalmát" a magyar(kod)októl.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!