Amugy meg nagyon nem akarnak nevet valtoztatni pedig azert egy milliardostol elvarnam hogy ha mar a cege a neten van akkor azt a kello nevet viselje xD
mind1 az mi lesz grafikonon nem szamit ugyanis forgalom nuku ami van azt is ok generaljak. Szoval azt rajzolnak a grafikonra amit akarnak.Ez akkor indul amikor ok akarjak.
Miylen kerdesre kene valaszolnom hogy en mikro fogok kiolvadni?Szted ha TE nem nemtudsz akkor en mikor fogok?De akkor ezekszerint megis van papirom megis igazat mondtam es nem adogatok el? Persze hogy nem az aki eladogat mikozben felbeszel az csak te vagy meg a haverjaid.De meg igy is egetitek a penzt ti is xD Sztem jobban jarsz ha nem irsz ide tok felesleges mert csak egyre melyebbre asod magadat itt. MAjd ha vegre eltudod donteni hogy akkro neekm most van reszveynem vagy nincs akkor lehet beszelgetni de amig a sajat sztoridhoz probalod valtoztatni az en reszvenyeim allasat addig nincs mirol beszelni.
aha valoszinu akkro minek irsz ide? Amikor szazszor leirtad hogy tobbet nem irsz ide .... Valami zavar teged nagyon en megmondtam bohoc topikot nem fogom olvasni mehetsz oda ugyse irok oda xD Kicsit visszaolvashatnal ki kibe all bele es ki beszel a masikrol aztan rajossz hoyg tevhitbe vagy.
Elég èletszerűtlen a műsorod. Amúgy nem válaszoltál a kérdésemre! Egyébként meg senki nem foglalkozik veled,most is te álltál belém🤡 Ennyire hiányzom?😘🤣🤣
Amixa Holding Nyrt.