Mississippi

Regisztráció: 2021-12-19 10:10:28

Hozzászólások száma: 353

Utolsó hozzászólás: 2024-04-20 11:13


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

11 543
csütörtök, 19:30
367 853
péntek, 00:43

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! szombat, 11:13
Mi a 14%?https://voxpopuli.444.hu/2024/04/19/magas-volt-a-reszvetel-de-igy-is-ertelmetlennek-bizonyultak-a-kozvelemeny-kutatasi-elorejelzesek-az-osszes-budapesti-elovalasztason
Erről beszélsz?
ORBÁN TAKARODJ !!! szombat, 10:40
Vagy egy kicsit eltolodik valaki felé, mert mert az öntudatosabbak büntetni akarják majd azt aki kezdte a szardobálás,  meg lesznek olyanok akik nem is hallanak arról hogy volt előválasztás és a kedvencük felajánlotta a támogatását egy másiknak. Szerintem ebből lesz a megjósolható papirforma.
ORBÁN TAKARODJ !!! szombat, 10:32
Jaja, arra. 
A cím alapján: Hiába az előválasztás, a DK mégis ráindítja...(444.), mert nem olvastam el. De úgy látom hogy utólag is kár volt, jobb lett volna ha nem is hallok a szardobálásrol, a végeredmény pedig ugyanaz lesz, van két induló. 
És pont az ilyen helyzetre irtam, hogy az "ebben a helyzetben is lehetünk okosak", nem működik. Az  pártszimpátia alapján megoszlanak majd a szavazatok. 
ORBÁN TAKARODJ !!! szombat, 08:26
Az hogy egyéniben arra szavazzatok aki a fideszessel szemben a legesélyesebb, nem elég egzakt. Ez így még mindig a fejekben kell eldőljön. Közben meg ott tartunk, hogy a fél országgal emojikkal lehet csak kommunikálni. Ebből sem lesz szavazat maximalizálás. Előválasztás nincs, ha van a vesztes mégis elindul...Szánalmas. Jól tetted hogy elköltöztél. A fiam is odajár márciustól az egyetemre.
ORBÁN TAKARODJ !!! szombat, 08:05
Az elméleti fegyver megvan a fidesz ellen, csak az valohogy mindig besül.
ORBÁN TAKARODJ !!! szombat, 08:02

Nem tudom ki az a Curtis, de egy fokkal okosabb lehet mint Nagyfero, mert ezt a "konzervativ nevelést kaptam" - gondolom azt akarta mondani -, már jól bejáratott szlogen, a valóság - mármint hogy jól jövedelmező a Nerbe besimulni -, amit Nagyfero viszont bevall , az elég ciki. 
ORBÁN VÉGJÁTÉKA péntek, 09:47
Barátian fogadom ( de az a múltkori Faludy vers az mindent visz ), pláne hogy így nem kell magyarázkodásba fognom, amikor az MP alkalmasságával szembeni kételyeimet akarom megfogalmazni, hiszen ebben mindaz benne van ami nem hagy nyugodni. Azt tennén hozzá, hogy nagyon sajnálom Nagyervint, mert  úgy beleállt ebbe a sztoriba, mint anno a rendszerváltáskor Cserhalmi, aki végül nagyot csalódott.
Szóval: a szavazástól nem tekintenék el, csak ha arrol konszenzus van ezen a térfélen.
Maradt számomra a Momentum, de ha szükséges a szavazat maximalizálás érdekében, akkor átszavazás bárkinek.
Ha valaki kijelentené, hogy csak akkor ül be a patkóba, ha...(ahogy a prokátor megfogalmazta), akkor az elöbbre lép a rangsorban. MP csak akkor kerülhet az élre, ha egyedül lépi ezt meg.
ORBÁN VÉGJÁTÉKA péntek, 08:58
Benne van MP.
"Előre szólok: ha a jelenleg még rendszeren (vagyis parlamenten) kívüli pártok a következő országgyűlési választást követően a rendszer részévé válva beülnek..."
( utolso bekezdés ).
ORBÁN VÉGJÁTÉKA péntek, 08:17
Van ebben igazság, ha a Tisza párt így indulna, máris bizalmat szavaznék nekik. Amúgy meg, marad a régi módszer,  technikai szavazás orrbefogva.
A két sarokpont mellé betenném, hogy ha bármikor is átmegy egy kétharmados törvény, akkor kivonulás, mert megalakulás után is változhatnak az erőviszonyok.
.
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 08:39
A polgármester hibázott . Az lett volna a normális, ha orbán elmondhatja provokativ beszédét, de az antifák is "hangosan" kifejthetik véleményüket.
 https://444.hu/2017/09/29/orban-a-gumiszurkalo-felhergelt-ocsenyi-tiltakozok-partjara-allt?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0B8-ljh7vYQ4V3cQ8CVtMdcq7JHAMFs9HsptdV91k9dTiJ5pcXgATQ1L8_aem_AS2Wm-rScIT6CxufLXLmPHsOVxbudzJB6Tno_CrguITH9ZWwul8W-cpSIvbJfy2U5DXY43P7K4pZPquLjbUnVIQj
OTP részvényesek ide! vasárnap, 22:03
Nekem azt mondta az ovonéni, hogy az egy fasz,- jelentsen az bármit- mert mindenkinek az a jele ami rá a legjobban jellemző. Az én jelem egy pénzeszsák volt.
OTP részvényesek ide! vasárnap, 21:08
Szerintem mi együtt jártunk oviba. Neked volt a legerősebb apukád. Nemde?
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 03. 29. 14:57
Na, hamár így belejött a hazudozásba, akkor jobban jár ha ahhoz a verzióhoz ragaszkodik hogy kényszerítették, mert minősített adatokat osztott meg.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 03. 29. 13:23
Mindenesetre akarhogy is készült a felvétel, arra fogadnék hogy az ügyészségen az lett alőadva, hogy M.P kétvállra fektette, és harapo fogóval huzta ki belőle a szavakat.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 03. 29. 11:00
Ilyen előzmények után könnyű lehetett "lábhoz parancsolni", de ahogy a leghűségesebb kutya is elszalad a gazdi mellől a macska után, úgy a showbiznisz császáráról azt képzelném hogy kiesik belekényszerített szerepéből, és hozza a szavtos témát a nagyérdeműnek. :) de reszeljünk inkább fingot, mert Kukker megint kiakad. :)
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 03. 29. 10:32
Jó-jó, de mi az üzeneted ezzel?
Ünnepeljünk? vagy inkább reszeljünk fingot?:)
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 03. 29. 08:03
Hajdú Péter kifaggathatta volna jucit a leszbikus pletykáról (Az Ördög Ügyvédje) is, ha már annyira a magánélete érdekelte.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 03. 29. 07:32
Nem erőszakosan kérdez ( mármint nem úgy ), csak újra el akarja mondatni Vargával azt ami pár perce elhangzott (köozben kiment a telóért és bekapcsolja ). Erősen érződik a mesterkéltség a beszélgetésen, azt értheted félre.

friss hírek További hírek