Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
sasa44 péntek, 11:59
Előzmény: #212618  Sehmet
. "Az egymondatos jakobinus huszárvágás nem ebbe a körbe tartozik."
Egye fene, adjunk teret Török Gábor politikai elemzőnek- aki azon kívül, hogy politikai elemző, mit is csinál?- szóval hogy a kecske is jóllakjon, meg a káposzta is megmaradjon, legyen kétmondatos az alkotmánymódosítás ezen része.
Láthatod Sehmet, én kompromisszum kész vagyok.
sityaki péntek, 11:28
Előzmény: #212617  Sehmet
Bizony, bizony, ráadásul könnyen.
Sehmet
Sehmet péntek, 11:25

Folytatódik a Török Gábor-Magyar Péter csörte, ami kezd új szint vinni az eddigi hakni-Face politikába! 
.
Török Gábor újabb posztot írt az alkotmánymódosítás tervezetéről. Teljes poszt “Utolsó gondolatok az államfőt érintő egymondatos alkotmánymódosításról":
.
1. A politikában az eszközök nem mellékesek, valójában a célok és az eszközök együttesen mutatják meg a hatalomgyakorlás milyenségét. Nem mellékes, hogy az ellenfelet betiltom vagy tisztességes versenyben legyőzöm, ahogy nem mellékes az sem, hogy az alkotmányosságot tiszteletben tartva vagy azt figyelmen kívül hagyva érem el a politikai céljaimat. A gordiuszi csomó kibogozása és átvágása sem ugyanazt jelenti. .
.
2. A választók (akik a Tiszára szavaztak) a cél elérése adtak felhatalmazást. Ebben valóban jelentős a különbség a Fidesz 2010-es alkotmányos barkácsolása és a mostani lépések között. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy a felhatalmazás korlátlan. Nyilván sokan nem helyeselnék azt sem, ha Magyar Péter felgyújtaná a Sándor-palotát, pedig a célt azzal is el lehetne érni. 
.
3. Versengő politikai rendszerben a politikai teljesítmény az, ha legitim politikai eszközökkel érem el a lemondásokat vagy az alkotmányosságnak megfelelő eljárásban válik üressé az államfői szék. Az egymondatos jakobinus huszárvágás nem ebbe a körbe tartozik.
.
4. Miután más alkotmányos korlátja jelenleg nincs a kétharmados hatalomnak, kizárólag a 141 kormánypárti képviselő belátásán múlik, hogy valóban erre az útra kívánnak-e lépni, hogy olyan precedenst teremtenek-e, amelyre sokáig emlékezni fog a magyar közélet. 
.
5. Általában nem szoktam nyilvánosan tanácsokat adni a politikusoknak, mert azt gondolom, hogy az elemző dolga a politikai események értelmezése, nem pedig a partvonalon kívülről történő bekiabálás. Ahogy azonban a Fidesz 2010-es alkotmánymódosításakor és még néhány más esetben is megtettem, most is fontosnak tartom, hogy rögzítsük: szerintem határátlépés történik. 
.
6. Sólyom László aszófői beszédében így fogalmazott: "A biztonság legfontosabb eleme azonban az volt, hogy az alkotmány alapján kiépült egy alkotmányos kultúra. A kultúra, a kulturált viselkedés önuralmat jelent, íratlan közös szabályokhoz igazodást, a többiek megbecsülését. Mindenki érti, hogy mire gondolok, ha azt mondom: van, amit nem tesz meg az ember. Van, amit jóérzésű, rendes ember akkor sem tesz meg, ha a jog betűje szerint megtehetné."
.
7. S akkor vissza az elemzéshez.”
Sehmet
Sehmet péntek, 11:21

Következetlenség vagy ennél komolyabb személyiségi zavar? A hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát!
.
Facebook
gyula1971
gyula1971 péntek, 11:05
A milliárdos villába költöztetett Corvin-láncos elitklubnak fontos kérdésekben kellene megszólalnia, de évek óta hallgatÉvente félmilliárd forintba kerül, hogy a 6 milliárdból felújított, 670 millióból berendezett villában évente háromszor összeüljön a Corvin-lánc Testület. Tucatnyi alkalmazottja, autója, és hangversenyzongorája is van a testületnek.
https://hvg.hu/360/20260626_corvin-lanc-testulet-tetlenseg-roheim-villa-evi-felmilliard-forint?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Fa
maxwax
maxwax péntek, 10:25
Előzmény: #212611  Bandita
Nem igazán értem, mi a gond és inkább érzem beszólásnak.
A pf által használt szövegszerkesztő nem éppen a legjobb, így azt szerettem volna elkerülni, hogy meg kelljen ismételnem az egészet pusztán azért, mert  nem kattintható link lesz ott. Nem gondoltam/gondolom, hogy ez akkora probléma, hogy szóvá kelljen tenni. A tartalom volt a lényeg és én mindenki esetében ahhoz szoktam tartani magam.
GajdicsNemErti csütörtök, 22:09
Előzmény: #212610  Borisz
Ha menekülniük kellene emiatt az országból, és nem jöhetnének vissza, mert abban az esetben letartóztatnák őket, már az is hatalmas elégtétel lenne. Bár engem már az a tudat is megnyugtat, h Orbán simán eléldegélhet még vagy 2-3 évtizedet bukott politikusként. :) Ha megnézitek a családfáját, jók az esélyei egy hosszú életre még.
ronaldinyo csütörtök, 21:21
Előzmény: #212608  maxwax
most vették le terrorizmust-pedig ez terrorista cselekmény volt életfogytiglan-máshol kivégzés.ebből látszik -a mindenekfelett álló nemlétező háttérhatalom-vezeti e világot-legalábbis azt hiszik akik vezetik,de nem ők vezetik és nem az ufok sem-hanem -mindenki nagyon jól tudja.
Bandita csütörtök, 20:06
Előzmény: #212608  maxwax
Nézze hölgyem, megbukott a Fidesz és a vajda, már szabadon lehet linkelni. 
Nem kell direkt rosszul, különféle random karaktereket utána tenni, hogy csak mi tudjuk megnyitni fondorlatosan, miután gondosan töröltük a végéről a felesleges jeleket.
Borisz csütörtök, 19:20
Előzmény: #212600  Heisenberg
Továbbra is elképzelhetelennek tartom, hogy a főkolomposokat, különösen a Potrohost, el tudják kapni. Legrosszabb esetben amerikai követségi járművel viszik Németországba a ramsteini légitámaszpontra, oszt onnan tovább amerikába. 
A másik a petikém, akit meg gondolom orosz vagy szerb követségi járművel mentenek majd ki Magyarországról. 
Az ilyenek mindig megússzák.
De bár ne legyen igazam!
Istvan78 csütörtök, 18:29
Előzmény: #212606  Istvan78
Le kéne venni a tábláról, míg nagyobb baj nem lesz. Az EU-s pénzeket más is haza tudja hozni, akinek nem 6 végzettsége van, hanem csak 2.
maxwax
maxwax csütörtök, 18:27
"Aranykonvoj: Orbán Viktor szerepét is vizsgálja az ügyészség egy dokumentum szerint
A Fővárosi Nyomozó Ügyészség nyomoz fogva tartás és hivatali visszaélés gyanúja miatt."
.
https://hvg.hu/itthon/20260625_aranykonvoj-ugyeszseg-orban-viktor-dokumentum
Ez igen!
https://www.facebook.com/peter.magyar.102/posts/pfbid02iBERQJ3VxGPEMPaQvWenLoxP1bQVTdaGcpE5Ap7Ak9Xzx8dyfQKSBRT7HdvhZD4ul ;
.
Istvan78 csütörtök, 18:27
Előzmény: #212599  badsector1
Al Caponét is "csak" adócsalásért itélték el, első körben ez is megtenné Orbán ellen.
Istvan78 csütörtök, 18:25
Előzmény: #212597  Sehmet
Az MI:
.
Rendszerszintű bírálatok: Bár konkrét, személyére szabott korrupciós vádemelés nem történt, a közvélemény és a kritikusok egy része az elosztórendszerben betöltött korábbi szerepe miatt morálisan felelősnek tartja őt az Orbán-kormány alatti uniós források vitatott felhasználásáért.
.
Az alkalmazottak tiltakozásáról még nem is beszélve.
.
Ez nagyon nem tűnik szerencsés döntésnek. Ha netán aktívan nem is, de passzívan részese volt korruppciós ügyeknek, olyan pozícióban volt.
kjanek
kjanek csütörtök, 18:06
Előzmény: #212604  kjanek
Köszönjük Sámuel, hogy az utolsó utáni pillanatig abban ringattad a Fideszes sleppet hogy utcahosszal vezetnek. :D Neked is köszönhető a totális Tisza győzelem, Te együgyü lúzer. :D
badsector1
badsector1 csütörtök, 17:52
Előzmény: #212602  user01
Én úgy gondolom, hogy a fideszfrakció egyre foghíjasabb lesz a következő hónapokban, ki a sitten fog hűsölni, ki elmenekül oda ahonnan nincs kiadatás.
user01
user01 csütörtök, 17:40
Előzmény: #212600  Heisenberg
Hankót csak a mentelmi joga miatt nem vitték be a többivel egyidejűleg. Tudja ezt ő is. 
Majd jön a bejelentés, hogy kikérik a mentelmi jogát. 

Popkorn mindig legyen kéznél. :)
Heisenberg
Heisenberg csütörtök, 17:32
Előzmény: #212599  badsector1
Remélem Pócs képviselő úr is készül a sittre. Gondolom néhány roma sittesnek eszébe jut majd, hogy ki is akarta őket kazánba zárni. Remélem vazelinből már bekészített egy adaggal...:-)

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek