sasa44

Regisztráció: 2019-09-06 09:13:21

Hozzászólások száma: 1 366

Utolsó hozzászólás: 2021-05-05 21:10


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-01-29 11:26-ig (1 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés. higgadj le egy kicsit, légy szíves.

utolsó 20 hozzászólás

Tudomány és Csillagászat szerda, 21:10
Ja értem. Rövidre zártad a történetet, hogy valamiképp a "vízen járva" kikecmeregj a történetből.  "A tanítványok egész sokasága örvendezve fennhangon dicsérni kezdte Istent mindazokért a csodákért, amelyeket láttak" Ámen." Csakhogy mint alább olvashatjuk, nem ámennel zárul ám az idézet! Na ez a jellemző rátok. Amint valami nem a szájízetek szerint történik, máris önkényesen megváltoztatjátok. Csak így tovább! Ha aludni térsz, előtte nehogy elfelejtsd elmormolni a hiszekegyet, mert még elkap  Lucifer.
Tudomány és Csillagászat szerda, 20:58
"Jézus és a Szent Szellem egy, és mégis három". Jézus és a szent szellem az kettő. Az atya nem jézus, hisz jézus isten fia, akit leküldött az enberek közé. " /Atya, Fiú, Szentlélek - nem Szent Szellem-/.
Tudomány és Csillagászat szerda, 20:49
"Ha nem akarod megérteni, úgyse fogod". Barátom, hidd el, te sem érted! Ezért utasít helyre Sotime és D.gyuszi is...
Tudomány és Csillagászat szerda, 20:47
Ja és még valami. Írod, hogy "Jézus Úr és Király". "A tanítványok egész sokasága örvendezve fennhangon dicsérni kezdte Istent mindazokért a csodákért, amelyeket láttak, 38 és ezt kiáltották: „Áldott, a király, aki az Úr nevében jön!**". Akkor ezek szerint nem lehet egyszerre Úr és Király! /hacsak nem a saját nevében "jött". Na persze mesekönyben ne keressünk logikát...
Tudomány és Csillagászat szerda, 20:27
"Így van, Jézus Úr és Király. Ő az alfa és az omega, a kezdet és a vég, Ő az első, és az utolsó. De mindez az általam idézett Igékből is kiderül.". Akkor isten ki a szentszar? Nem Ő az alfa és az omega, a kezdet és a vég, Ő az első, és az utolsó? "Megalázta magát és engedelmeskedett mindhalálig, mégpedig a kereszthalálig. Ezért Isten felmagasztalta, és olyan nevet adott neki, amely fölötte van minden névnek, hogy Jézus nevére hajoljon meg ". Szóval Jézus a kereszthalál után kapta a nevét istentől. Addig hogy hívták?
Tudomány és Csillagászat szerda, 20:09
"Az Úrtól származó próféciák valóban mind bekövetkeztek". Valamit nem értek. Akkor most az "Úr" is próféta volt? "A húsvét előtti hét első napján az Úr Jézus reggel Jeruzsálembe indult a tanítványaival. ". Akkor most az "Úr" , az Jézus?  "A tanítványok egész sokasága örvendezve fennhangon dicsérni kezdte Istent mindazokért a csodákért, amelyeket láttak, 38 és ezt kiáltották: „Áldott, a király, aki az Úr nevében jön!** ". Most akkor Jézus Király vagy Úr? Na ez se rossz: "Zak 9. 9 Örvendj nagyon, Sion leánya, ujjongj, Jeruzsálem leánya! Királyod érkezik hozzád, aki igaz és diadalmas, alázatos, és szamáron ül, szamárcsikó hátán." ......."elküldött tanítványai közül kettőt, és ezt mondta nekik: 30 „Menjetek a szemben fekvő faluba, és amikor beértek, találtok egy megkötött szamárcsikót, amelyen még nem ült ember: oldjátok el, és vezessétek ide. 31 Ha pedig valaki megkérdezi tőletek: Miért oldjátok el? - mondjátok ezt: Az Úrnak van szüksége rá.” 32 Ekkor a küldöttek elmentek, és mindent úgy találtak, ahogyan megmondta nekik. 33 Miközben eloldották a szamárcsikót, gazdái ezt kérdezték tőlük: „Miért oldjátok el a szamárcsikót?” 34 Ők így feleltek: „Mert az Úrnak van szüksége rá.”. Szóval ellopatott egy szamarat, hogy ne kelljen gyalogolnia? Nem semmi ez az Úr,  vagy király,  vagy próféta vagy mi a szösz. Elképesztő ez az összevisszaság! Így már értem, hogy miért próbáltok egymásnak is magyarázni...Ahogy a zsidók a Talmudot. Bravó...
Tudomány és Csillagászat szerda, 10:45
Na ez az! Tegyétek helyre D.gyuszival Kridát. Teljesen el van tévelyedve. :)))
Tudomány és Csillagászat kedd, 17:04
Hát én annak címzem, aki idézgeti.
Tudomány és Csillagászat kedd, 15:17
Ja, és amúgy még nem válaszoltál a régebbi kérdésemre, hogy honnan tudod a Holdnak a Földtől való távolságát illetve a fény sebességét?  Talán ha szépen kérlek válaszolsz?
Tudomány és Csillagászat kedd, 15:12
"1Történt pedig, hogy amikor az emberek kezdtek elszaporodni a földön, és leányaik születtek, 2látták az istenfiak, hogy szépek az emberek leányai, ezért feleségül vették közülük mindazokat, akiket kiválasztottak maguknak. 3Akkor ezt mondta az ÚR: Ne maradjon lelkem örökké az emberben, hiszen ő csak test! Legyen az életkora százhúsz esztendő!
4Abban az időben, amikor az istenfiak bementek az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szültek nekik – sőt még azután is –, óriások éltek a földön. Ők voltak az ősidők nagy hírű vitézei."                       Te Kuki! Ki a tökömök azok az "istenfiak"? "istenlányok" nem voltak? Az "Úr"-nak voltak gyerekei? Akik megdugták az emberek leányait? Akik gyermeket szültek nekik? Aztán még óriások is éltek a földön? Mi ez a katyvasz? Aztán az "Úr" elpusztította az embereket. Az "istenfiakkal" mi lett?                                       És az "istengyerekekkel"? "7Azért ezt mondta az ÚR: Eltörlöm a föld színéről az embert, akit teremtettem; az emberrel együtt a szárazföldi állatokat, a csúszómászókat és az égi madarakat is". Érdekes... A vízben élő rengeteg vízi állatot miért nem? Ja, mert nem tudtak belefulladni az özönvízbe. Hát úgy tűnik senki sem "mindenható"...
Tudomány és Csillagászat péntek, 11:41
Azért ragaszkodjunk az igazsághoz. A kérdést ÉN tettem fel NEKED és nem fordítva.
Fidesz újra győzni fog ❤️ péntek, 11:38
Azt írtam, hogy "AZOKNAK a hazaárulóknak". Ha magadra vetted akkor......
Fidesz újra győzni fog ❤️ péntek, 11:34
Nocsak. Te is tapsikoltál? Eredetileg nem rád gondoltam /nem emlékszem, hogy megneveztelek volna, csak neked válaszoltam/, de ha már így elárultad magad /és a hazát/, arról nem én tehetek. Már bocs...
Tudomány és Csillagászat péntek, 11:16

Gondoltam, hogy az intelligencia quotiens-ed a nulla felé konvergál, de azért saját érdekedben nem ajánlom, hogy hencegj is vele.
Megismételném az alapkérdést, amire talán képes vagy egy nagyon egyszerű választ adni:  geocentrikus, vagy heliocentrikus a világképed?
/Ezt a kérdést ettől egyszerűbben már nem lehet megfogalmazni/.
Ha nem tudod leírni betűvel, segítek! Leírhatod számmal is:
1. /geocentrikus/
2. /heliocentrikus/
Sok sikert az értelmezéshez.
Tudomány és Csillagászat péntek, 09:01
Ja és TE miért nem akarod elárulni a tiédet?
Tudomány és Csillagászat péntek, 08:59
Ez elég gyengus próbálkozás gyuszika. Tudom, hogy elvégezted a 8 általánost /5 első és három második/, de a harmadikosok is meg tudják már érteni az alább leírtakat. Igazán sajnálom, hogy neked ez még mindig nem megy. Feltételeztem, hogy levelezőn tovább próbálkoztál, de látom még nem sikerült tovább lépned.
Fidesz újra győzni fog ❤️ péntek, 04:43
A nap jelmondata továbbá..............hajrá a közvagyon alapítványokba kihelyezése és hajrá azoknak az aljas hazaárulóknak, akik ehhez még tapsikolnak is.
Tudomány és Csillagászat péntek, 03:08
Ezért, ha kérhetlek, kerüljük ezeket az ovis kiscsoportos játékokat, amiket annyira szeretsz játszani. Úgymint: Sasa: mi a világképed? Dgy: Mi a tiéd? /és magyarázd is meg/Sasa: válaszolnál a kérdésemre? Dgy: előbb válaszolj te. Sasa: miért én? Dgy: csak....Stb, stb, stb...
Tudomány és Csillagászat péntek, 02:56
Hogy én mit gondolok? Talán azt gondolom, hogy válaszolnod kellene a kérdésemre, mivel én kérdeztem előbb. Ja, hogy nem tudod mi a különbség a két világkép között és ezért nem válaszolsz? Hát nézz utána a bibliában. Biztos benne van valahol.
Tudomány és Csillagászat 2021. 04. 29. 20:21
Szerintem is jó, hogy ti hívők is itt vagytok, mert így legalább jobban megértjük a biblia és a vallás által korlátolt gondolkodás-módotokat. Neked amúgy geocentrikus, vagy heliocentrikus a világképed?

friss hírek További hírek