Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
offshort
offshort hétfő, 21:37
https://www.youtube.com/watch?v=b6uaQm46yV4 ;

boldog karácsonyt, kellemes ünnepeket! 
(kizárólag csak demokratikus gondolkodásuaknak!) 
:))  
Phylaxa hétfő, 21:31
Előzmény: #65297  Zedisdead
A sok kamu hír és "tolmácsolás" között kíváncsi lennék, ha a demokráciák készítenének népszavazásokat az atomfegyver-telepítésről egy háborúban álló országba. Feltételezem, hogy amit kapnának nem tennék zsebre. KB, az összes megbukna azonnal. Egy ilyen hírre, ha igaz lenne pillanatok alatt roppannának a gazdaságok. A COVID semmi sem lenne ehhez képest, pedig milyen visÍtás ment. Azután pedig, hogy az első őrült el is indítja, már tök mindegy.
Zedisdead hétfő, 21:11
Előzmény: #65293  vigkrisz
Lol, ezek az ukrán "közvéleménykutatások" full kamuk. Éppen Zelenszki milyen narrativát akar kommunikálni, annak megfelelően készitik. 
Az ukrán lakosság kb háromnegyede békét akar azonnal - bármi áron.  Nem atomfegyvert. Akit megpróbálnak besorozni, annak meg kb a 100%a békét akar.
Phylaxa hétfő, 20:38
Előzmény: #65294  Murdoch
AZ USA és az Oroszok tudják, hogy ez mivel jár. Megtörtént a múltjukban. A probléma azokkal van, akik nem is sejtik, hogy mit hoz magával ez az őrültség. Azt hiszik, hogy ezzel lehet nyerni. Hihetetlen hülye emberek vannak.
Phylaxa hétfő, 20:30
Nem mondod komolyan, hogy ezzel egyetértesz? Az a vége. Onnan már gyorsan befejeződik, az tuti. Azok az emberek sem fognak már többé semmit tenni, akik ezt komolyan gondolják. A baj az, hogy azok sem, akik elhatárolódnak ettől az örültségtől. Komolyan mondom, hogy egyre több az őrült, egyre magasabb posztokban. Ez nagyon nem jó jel.
Murdoch hétfő, 20:01
Most akkor az van, hogy vesztettek az ukránok és kell az atom? Oké, eddig nem ezt mantráztátok.
Murdoch hétfő, 13:42
Előzmény: #65287  Shortelek
Azért (is) marhaság ezen rugózni, mert az oroszok olyan mennyiségű szankciót kaptak a nyakukba, amelyet a modern világ még nem látott. Ez a kiindulóalap, nem az, hogy milyen a GDP-je egy szomszédos országnak, akiket a yenkik és az eu finanszíroz, kiváltképp a németek. Az, hogy hosszú távú problémájuk lehet az oroszoknak nem kérdés, de van egy kontinensnyi országuk, gyakorlatilag mindenük megvan. Az ukránok meg az összeomlás szélén vannak, csak ez nem mutat jól a sajtóban, kozmetikázni kell a dolgot.
https://www.portfolio.hu/global/20241223/terkepeken-a-nagy-orosz-nyomulas-ket-helyen-is-kockazatos-helyzetbe-kerult-ukrajna-731401
Placi82 hétfő, 13:06
Előzmény: #65288  Zedisdead
Több is kicsit, mint a régi 2020 körüli GDP fele, ha a hosszútávú szinte 0 kamatozasu ajándék  hiteleket is beleveszem, a külső tamogatasba...... 😉. Szóval, az a kérdés, ahogy az egyszeri férj mondja a feleségnek "Hol a pénz? "
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 12:31
Előzmény: #65286  Shortelek
OFF Már az is előrelépés lesz, ha lebontja a kétharmadot.
ep-választás tisza 1,352,699 választó 29.6% (nélkülem, mert én ekkor még a kétfarkúakra szavaztam)
Nem nekem kell bizonyítanom, MP-t sem én találtam ki.
hekki
hekki hétfő, 08:14
Előzmény: #65286  Shortelek
Putyin 
Zedisdead hétfő, 08:08
Előzmény: #65287  Shortelek
Úgy, hogy az ukránok kb a GDPjük felét megkapják külső támogatásként.
Shortelek hétfő, 05:57
https://privatbankar.hu/cikkek/makro/az-ukranok-fele-billen-a-legfrissebb-matek-elozik-az-oroszokat.html
A ténylegesen háborús ország, a muszka agressziótól szenvedõ Ukrajna gazdasága is jobban teljesít mint a miénk, hogy is van ez orbán úr?
Shortelek hétfő, 05:22
Előzmény: #65281  Dehogynincs
2026- ban majd bizonyíthatsz mp- vel, aki nem állt össze gyurcsival meg senkivel. Ha nem fog gyõzni mp akkor ki lesz a hibás?
ronaldinyo
ronaldinyo vasárnap, 19:36
ja és utolso ukránig harcolunk-mi van? hogyan? ja vaze tényleg?ugy harcolnak hogy ülnek a piros székekben és mások háboruznak.na ezek egy mocskos bandák sátánfajzatok-ja és parancsra meg mindenki aszisztál.ugy mint ausvitz-katin-ukránéheztetés-ja meg 300 ezer donkanyar-kortez-100 millio indián legyilkolása.lehet folytatni az emberiség büncselekményeit akármeddig-de itéletnapig biztos-amni ugye most van a jelenben-
ronaldinyo
ronaldinyo vasárnap, 19:31
azért azt mindenki látja kamu ez a háboru-első mikor putyin körbevette kijevet aztán visszavonult-a másik ugyan zelenszkij miért nem lövi moszkvát? háboru van nem? és van pár ilyen érdekesség.tehát minek és miért folyik a háboru és ki az értelmi szerző vagy kik? és kik irányitják mert hogy nem putyin és zelenszkij az biztos
Placi82 vasárnap, 13:41
Előzmény: #65269  Sehmet
Tudom, hogy császár volt.
Sot az "Emelkedeseim" című könyvet kb 7 szer olvastam. Én egy olyan mérnök vagyok, aki sokkal jobban szereti a történelmet, a gazdaság történelmet, és a filozófiat, mint a mérnöki vagy gazdasági tudomanyokat. 
Csak Történészként nem túl jó fizetésem lett volna. Ergo pragmatikusan választottam szakmát magamnak. Mert csóró szegény Borsodi gyerekent, nem engedhettem meg magamnak azt a luxust hogy történelem filozófia szakra menjek, vagy jogásznak......... 😀. 
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 13:33
Előzmény: #65218  signal2
OFF #65218  és #65238 kapcsán
Valamelyik topicban írtad, hogy a momentumnak kiváló koponyái vannak, akikkel szeretsz elemezni (világot megváltani).
Módszertani kérdés, hogy valóban elhanyagolható-e, amit elhanyagoltok.
#65218-ban Trump feltételét hanyagoltad el.
2022-ben és 2024-ben a momentum Gyurcsány támogatottságával számolt és elhanyagolta Gyurcsány elutasítottságát.
Tavalyelőtt ez vezetett az elrajongott összefogás kudarcához és idén a momentum (és az óellenzék) szinte teljes megsemmisüléséhez.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók