EU per pillanat stagnál durván. Mivel a 3-4%inflacio borítékolható. Ezért stagflaciónak nevezhető jelenség borítékolható. Ami az EU nyakába teszi a kötelet, amiről már itt beszéltem, hogy USA adóssága 34.500 milliárd usd. Ergo Trump vagy hagyja a NATOt egy erőtlen szervezete silanyulni, mert ő már nem tudja finaszirozni szinte egyedül csak USA népe kárára. Ergo a 2% helyett elvár 5% hozzájárulást ami természetesen ami USA hadi iparban fog lecsapodni😉. És mi lesz ekkor ha stagflácio, azaz 0 közeli GDP emelekdest 3%al emelni kell mínuszba kiadásba?? .. Az évente - 3%gdp növekedés az EU zóna eszak atlanti szövetség országaiban. Ehhez hogy ez kivaltani tudjak ahhoz az kellene hogy Orosz olcso nyersqnyag támasza újra az eszak EU ipara számára 🤣🤣🤣. Ez a 22 és csapdájában. Ergo minden szankció off. De hát ez megint lehetetlen. Ergo EU kampó. Szóval Murdoch jó helyen van Svájcban🤣 :).....Sargamellenyes tüntetés el fog torpulni az EU országaiban a hatalmas tuntetesekhez képest. 1+1=2 el lehet hajlítani ideig óráig, be lehet magyarázni hogy az 4. De előbb utóbb kiderül hogy 2 és akkor lesz nagy ajvekolas... Ez fix.
Már jött is a minusz ilyen gyorsan 🤣 még én se olvasok el 2 cikket ennyi idő alatt. . Ezek igazi partaktivistak nulla közgazdász, vagy józan ésszel. Mit várunk.? Én nem értek ebben egyet sok mindenben a kormánnyal kifejezetten A Makro és a kozgazdasagi politikájal és a high press economy káros hatásai most jönnek. Money supply emelesenek túlzásba vitele, etc... De a külpolitikai, a háború, a béke, az hogy Z nem jó irányba viszi a dolgokat abban egyetértek. Ezt hívják onnalo gondolkodásnak. Valamivel egyetértek valamivel nem. A mínuszolok meg Rakosista típusú párt aktivistak "" gyárilag" szívtak magukba ezt a mentalitást.... .gyárilag ilyenek.
Ez a fogyatékos tényleg húsvétot mondott Putyinnak? „Ami a rövid távú tűzszünetet illeti, ezzel a kérdéssel fordult hozzám Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor. Nekem azt mondta – remélem, Viktor nem haragszik meg rám, ha a beszélgetésünknek ezt a részét felidézem –, ugyan mit árthat egy-két napnyi húsvéti, elnézést, karácsonyi tűzszünet. Hiszen ennyi idő alatt az ellenfél nem tud lépni semmit. Mondtam, ez igaz, de kérdezzék meg az ukránokat.”
OROSZ-UKRÁN háború