Phylaxa

Regisztráció: 2004-10-07 09:44:55

Hozzászólások száma: 19 302

Utolsó hozzászólás: 2024-06-12 16:34


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik" topikban - 2022-07-18 08:32-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik" topik #2344 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Pihenj egy kicsit. Ügyesen vagy oroszbarát, de egyelőre ennyi elég volt.

utolsó 20 hozzászólás

Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szerda, 16:34
"Akkor miért lenne Vitézynek érvényes szavzat egy CSAK szentkirályira behúzott érvénytelen szavzat? Miért nem a Mihazánkosra vagy karácsonyra?"
     
Miért lenne érvényes? Pont ezt állítottam, hogy érvénytelen. De már meggyőztél, hogy ha ők erről nem tudtak, akkor nincs itt semmi látnivaló és nem kell újra szavazni, mert teljesen ok, így ment ez mindig, amikor 300 szavazat döntött és rajta volt valaki aki nem is indult. :)
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szerda, 14:37
Most mind a 3-ra válaszolok. Azért mert nem tudta, hogy érvénytelen. Állítom tudatlanul is, hogy  300-an lehettek olyanok, akik "hol a fidesz" vagy  "Jaj végre egy nő" és már tolták is. :)
    
Amikor a jog kerül elő akkor hagyom abba és ismerem el, hogy nem értek hozzá és nem folytatom. Tulajdonképpen elmondtam mindent ezzel kapcsolatban, ismételgetni minek.
  
Üdv.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szerda, 14:22
Korrekt. Ez a véleményem nekem is.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szerda, 14:20
A topic címére gondoltam, ezért igazából most ez a téma itt most off, talán annyi köze van hozzá, ha ezek a "forduló" emberek akikről beszélsz szintén az Alexára tették le a voksot.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szerda, 14:18
Teljesen igazad van, miszerint nemcsak a közlekedés fontos. De mivel mást nem igazán látok, ezért legalább az javuljon. Ezért támogatom. Ha marad a nem történik semmi, akkor tök mindegy, hogy ki az, nem igazán érdekel.
    
Azokon a lapokon, ahol csak egy egy "X" van és semmi más, ott nem lehet tudni, miért szavaztak az Alexára.  Mondhat mindenki amit akar, de csak találgatás, vágy, akármi, de semmi esetre sem lehet eldönteni, hogy 300 ember nem tévedésből, vagy információhiányból tette oda az X-et, ha van 300 ilyen érvénytelen szavazat.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szerda, 14:09
A probléma az, hogy ha olvasható volt, akkor ixelhettek véletlenül is. Értem én, hogy valakiknek pedig az lehetett az érdeke, hogy az Alexára ixeljenek, de ez kitalálhatatlan. Ha nem lehetett elolvasni, hogy ki az, akkor igazad van. Nézd én a véleményemet írom, nyilván halvány fingom sincs, hogy melyik verzió az igaz.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szerda, 14:03
Szerintem Vitézy-vel nyitni akarnak, meg is lepődtem, de mivel a közlekedés érdekel, ezért támogatom is. Ha Budapest Karácsonyt akarja, akkor legyen Karácsony, de ne így. Tessék tisztességesen csinálni!
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szerda, 13:59
A fórumlakóknak nincs politikai hatalmuk, a fele klón vagy robot. TIpp.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szerda, 13:52
Ebben maximálisan igazad van. Nem igazán tudom, hogy a fővárosban mit akar a kormány, de jót tenne már egy kis fejlődés. A közlekedés terén mindenképpen. Azt sem tudom biztosan, hogy kik szavaztak Alexára, de ha sokan(értsd 300-nál többen), akkor az egész főpolgármester választás kuka.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szerda, 13:48
Igen, éppen egy ilyen topic-ban beszélgetünk. :)
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szerda, 13:07
Budapesten rajtahagyták (nyomdahiba) az Alexát a szavazólapokon? Így nem csoda, hogy nem jön ki a matek más helyzetekben. Nos először is újraszámlálás, ha pedig 300-nál több helyen jön ki a beixelés, akkor új főpolgámester választás. Ez lenne a logikus. Milyen demokrácia ez? :)
OROSZ-UKRÁN háború szerda, 12:23
Dicséretes gondolkodás. Egyébként jár ő mindenfelé, de a lényeges dolgokat nem kötik az orrunkra.
Az egyik folyosó amit nyitni akarnak rajtunk megy át, erről biztosan beszélhettek....
OROSZ-UKRÁN háború kedd, 21:41
No így már lehet beszélgetni. Én is szeretném, ha az oroszok befejeznék a háborút, de nem fogják, hiszen továbbra sem tárgyal velük senki azokról a dolgokról, ami miatt elindították.
A háború nem fog eldőlni, amíg le nem ülnek tárgyalni.
Ha beljebb fognak orosz területeket támadni, akkor sz oroszok is váltanak és lebontanak arányosan olyan helyeket, melyekkel eddig nem foglalkoztak. Ezzel csak a fegyvergyártók fognak jól járni és az EU adófizetők 
fogják finanszírozni. A "katonák" értsd rengeteg civil pedig meghal, minél tovább tart annál többen.
A jelenlegi csúcs az ITER-ben 6 perc 12 sec, ha jól tudom. Eddig tudták fenntartani a fúziót.
OROSZ-UKRÁN háború kedd, 20:23
Figyelj! Te nem beszélsz semmiről. Ez világos. Ez párbeszédnek tűnik, de csak az én véleményem derül ki belőle. Neked mindegy, hogy mi az irány, hiszen nem tudtuk meg, hogy mit szeretnél. Szerintem azért rossz, mert élhetnénk normálisan is, de ehelyett az EU egyre rosszabbul él. Ráadásul elektromos robbanásról álmodozunk, AI-ről stb. De leállítjuk a nukleáris erőműveinket és az energia árát feltoljuk amilyen magasra csak tudjuk., pont akkor amikor sokkal, de sokkal több kellene hirtelen. Háááát az a 6 perc 12 másodperc biztatónak tűnik, de nem mostanában fog üzembe állni. Majd kérdezz meg másokat is erről! :)
OROSZ-UKRÁN háború kedd, 19:33
Itt senki sem mondja, hogy jó vagy rossz, majd olvasd el a hozzászólásokat. Ez az irány, ha máshogy gondoltad eddig, akkor még mindig gondolhatod máshogy, de ezt fogod látni. Ez az eddigi vezetőségek kemény munkájának eredménye. Most más vezetőségek lesznek, olyanok, akiket nagyon sokan eddig nem szerettek volna látni, más eredményekkel. Olyanokkal amik ellen eddig mindenki csak tiltakozott, lehülyéztek embereket, szidták...stb. Nos egyszer eljön az idő, amikor pl. már nem álmodozik senki pl. arról, hogy Oroszország tönkremegy, főleg olyanok várják ezt, akik azt sem tudják mi a szegénység. Nem fog tönkre menni. Soha sem ment tönkre. A nyugat GDP-jét már nem az ipar adja, hanem a szolgáltatások. Tudod meddig fizetnek az emberek a szolgáltatásokért? Hidd el, sokkal inkább kell a fejlett országokat félteni, mint azokat, akiknek sosem volt arra pénzük, hogy másokkal csináltassanak meg mindent. Tárgyalni kell és megegyezni. Ehhez, ami most jön rengeteg energia kell. A töredéke sincs meg.
OROSZ-UKRÁN háború kedd, 17:49
Elsősorban arra, hogy láthatóan hiába próbálják negatívnak beállítani a "valóság" embereit az ideológusok, láthatóan előkerül a valóság, amit az ideológusok elsősorban maguknak kell, hogy megmagyarázzanak, mert már mindenki látja. :)
     
Tárgyalni kell, különben minden folytatódik a jelenlegi irányba. Ne várj csodát, inkább gondolkodj!
OROSZ-UKRÁN háború kedd, 17:27
https://www.portfolio.hu/global/20240611/ketteszakadt-az-eu-vezeto-hatalma-a-valasztasokon-soha-nem-latott-valsagban-a-nemet-kormany-a-szelsojobb-unnepel-691693
     
Görgessetek le a térképekhez! Mintha valami nem úgy menne, ahogy a "nem propagandista, nem konteós, nem bla-bla-bla" média próbálkozik. Nem kellene elgondolkozni a dolgokon?
OROSZ-UKRÁN háború vasárnap, 14:13
Ipar4.0 helyzet. Mi vagyunk a vezető gazdaság, át akarjuk állítani a dolgokat, ezért levágjuk magunkat a nukleáris energiáról, az olcsó és stabil gázról, a szükséges ásványokról és inkább vámokat vezetünk be...
Hogy mi ebben a meglepő? A mérnökökön kívül gondolom senkinek sem meglepő, hiszen a racionalitás már a gyűlöletkeltés elleni business egyik fő célpontja. :)
    
Egyébként abban igazad van, hogy 2015 óta már el tudom képzelni, miszerint éltek már fejlettebb civillizációk a bolygónkon. Akkor fogtam fel, hogy az ember tömegesen tud leépülni és tesznek is érte. Vagy beállsz a sorba vagy véged. 
OROSZ-UKRÁN háború vasárnap, 11:25
A háború előtt már kiderült, nem engedélyezik a Balti 2-es vezetéket, előtte leállították az atomerőműveket. Az iparban óriási változás folyt már akkor is, melyhez sok-sok energia és ásványok szükségesek. Ásvány nem is volt, az energiát hazavágták. Nem hiszem, hogy ezt a mérnökök akarták így. Szar helyzetbe hozták magukat és nem is akarnak változtatni. Nagyon fura ami ott folyik.
Apad(t) a Tisza, apad a Fidesz? szombat, 16:24
:)
    
Össze kell kötni a Nyugatit és a Kelenföldit a föld alatt (összeszedve valahol az észak-budaiakat is) és máris tolt egy nagyot a tömegközlekedésen. A gyűrű sem rossz délen, de lassú. Az ország lakosságának is gyorsabb lenne (gyors áthaladás a fővároson), ha már "minden út Budapestre vezet". :)
  
No nem offolok tovább. Üdv.

friss hírek További hírek