WLM

Regisztráció: 2020-09-01 14:00:30

Hozzászólások száma: 490

Utolsó hozzászólás: 2021-09-06 23:29


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-07-04 21:14-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
légy szíves, ne férgezz itt.

utolsó 20 hozzászólás

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 09. 06. 23:29
Érdekes érvelés ,ilyen esetekről még nem hallottam, valószínű ritkák ,hiszen egy végstádiumos betegre azért illik odafigyelni és a hozzátartozók, rosszabb esetben orvosok, nővérek ezt meg is teszik. Ha mégis előfordul érthető okokból a rákra fogják, ezért írtam, hogy a kormány részéről "nagyvonalú" ,hogy nem teszi ezt a covid-dal kapcsolatban.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 09. 06. 23:16
Szép estét  Euler úr ! Látom te is fenn vagy :) .Nem értek teljesen egyet , szerintem fontos, hogy ki indul Orbán ellen, szerintem sokan vannak úgy (főleg a bizonytalanok közül),hogy kurvára érdekli őket ki lesz Orbán utódja és nem tartoznak a mindegy csak ne ő táborba. Nekem sem mindegy. Jó ideje beláttam, hogy a változás időszerű, de ha már leváltjuk ne essünk csöbörből vödörbe. A Mi Hazánk pedig jóval közelebb áll a Fideszhez, mint a kétfarkúak az ellenzékhez (nekik sem mindegy) , de nem célom,hogy kedved szegjem és nem is kötekedni akarok veled, csak én így látom. Ha nem lesz méltó,friss utódjelölt az alááshatja az egész hóbelebancot. Szerény véleményem szerint,pedig (főleg a kormánymédiának köszönhetően (is) ) konzervatív jelöltre lenne nagyobb igény.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 09. 06. 22:48
Hello Péter! Nem mondod, király, én sem gondoltam volna. Talán akkor nem esélytelen, meglátjuk. Már írtam régebben, hogy  ő is húzhat még váratlant, de a váratlan szó nem véletlen használatos vele kapcsiban. Az biztos, én benne bíznék meg leginkább és ezzel, ahogy olvastam sokan vannak így a fórumon. Sőt, mint kedvencet őt nevezték meg legtöbben, ez is azt jelenti, hogy ő a legfelvállalhatóbb (ami ugye nem egyenesen arányos a népszerűséggel, lásd: Orbán még mindig a legnépszerűbb jelölt és itt a fórumon őt vállalják fel legkevesebben ). A többiek vajon miért titkolják kedvenceiket, lehet nem akarják égetni magukat.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 09. 06. 20:23
Sziasztok!  Szia Euler uram! Én attól tartok, hogy a Mi Hazánk a Fidesz vésztartaléka és ha önállóan nem jutna be a parlamentbe akkor még inkább a Fideszre lenne kényszerülve, mint ahogy az ellenzéki oldalon a Párbeszéd, Lmp, MSZP is rá van kényszerülve a nagyokra. Egyelőre kivárás van, de ha a kényszer úgy hozza ki tudja. Abban, pedig Márki Zaynak lehet igaza, hogy ha az előkén egyre esélyesebb Dobrevvel indul az ellenzék akkor mindegy is. Fenntartom a véleményem és ismét azt mondom, hogy Orbánt csak jobbos jelölt tudja leváltani és ezt a balosoknak is el kellene fogadnia, amennyiben tényleg kormányváltást akarnak. Ha nem Jakabot indítják Orbán ellen, akkor a Fidesznek nem lesz szüksége a Mi Hazánkra. Márki Zay a legjobb arc az ellenzékben, de az ő jelöltsége egyre kevésbé reális, ezért írtam Jakabot. 
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 09. 06. 18:48
Valószínű, hogy sajnos igazad van uram,de én ezt nem is firtattam, hiszen a srácoknak ezzel kapcsolatban masszív rendíthetetlen álláspontja van.Én arra próbáltam rávilágítani, hogy a covid halott,mint definíció kire érvényes.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 09. 06. 16:36
Amennyiben a covid okozta a halálát, abban az esetben  cocid halott, bármi más baja is volt. Amennyiben a más súlyos betegsége miatt előbb meghalt, minthogy a vírus végezhetett volna vele, (tehát a vírus kimutatható volt a szervezetében, csak nem volt ideje beelőzni az alapbetegséget) abban az esetben nem covid halott. A kormánynak viszont nincs ideje és energiája minden esetet kivizsgálni és így (még egyszer mondom korrekt módon) a saját kárára kerekít. Szerintem ez így objektív.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 09. 06. 16:26
Semmiképpen nem ostobaság, hanem pontosság, korrektség ,ami a kormány részéről kivételesen üdvözlendő, hiszen az ő érdekük pont az lenne, hogy minél kevesebb legyen ez a szomorú adat, de ezek szerint itt ők is határt húztak és a covid halottakkal legalább nem zsonglőrködnek. A hasnyálmirigyrákban szenvedő betegek is tovább éltek volna, ha nem fertőződtek volna meg, tehát teljes mértékben covid halottnak tekinthetőek. Arra viszont jó a példád, hogy nem valószínű, hogy az életükhöz görcsösen ragaszkodtak volna egy ilyen súlyos betegség végstádiumában. Ők abba a csoportba tartoztak akiknek talán megváltásként jött a vírus által okozott gyorsabb halál. A viszonylag korrekt hozzászólásodra való tekintettel a vitánkat én is lezártnak tekintem.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 09. 06. 14:20
Édes Karvaly ! Nekem az  szúrta a szemem, ahogy megsérted a covid halottak méltóságát és kegyeletét, ezek szerint vallásos hívő emberként. Ha jó fej lettél volna ezt tisztázod .Ehelyett  elemezted az én felvetésemet, ám legyen segítek.Te bagatellizálni szeretted volna a covid-ban elhunyt emberek számát elég sértő módon rájuk nézve,(fél lábbal...) én pedig arra szerettem volna rávilágítani, hogy aki esetleg már amúgy is beteg volt, így a vírus könnyebben végzett vele ,az is covid halott ,hiszen a kórság nélkül még élhetett volna. (lehet csak napokat) Ebből nem következik az, hogy az illető görcsösen ragaszkodott az életéhez, főleg, ha annak minősége erősen leromlott. Ami engem illet ,én inkább agnosztikus vagyok,mint ateista. Nem zárom ki teljes mértékben Isten létezését és egyáltalán nem zavar egy vallás sem, könnyedén tiszteletben tartom őket. Valami kézzel fogható bizonyíték jó lenne Istennel kapcsolatban, de ha nincs hát nincs, attól még létezhet, csak a halandókhoz képest sokkal rafináltabb.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 09. 05. 16:13
Sziasztok! Szia Karvaly! Eddig tiszteltelek a visszafogottságod és a profi tippjeid miatt, ez most elmúlt. Ez a megállapításod téves és rendkívül ízléstelen. Ha csak egy napot vett el ez a féreg vírus bárkitől, az is kurvára gáz, és ők is "teljes értékű" covid halottak. Szerencsés vagy, ha mások a tapasztalataid, hozzám sajnos más infók jutottak el. Gondold végig és korrigálj , ha adsz a megítélésedre !
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 09. 03. 19:30
Sok szomorú igazságot írtál, de talán túl mélyre ástál. A térdelés szerintem a rasszizmus elleni kiállás és pont. Abban maximálisan egyetértek veled, hogy semmiképpen sem az angoloknak kellene minket kioktatni szurkolói etikettről. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 09. 03. 19:20
Tiszteletem Euler uram! Ezer éve :). Szerintem nagy hiba nem térdelni. Nagyon olcsón lehetne sok jó pontot szerezni, amire lássuk be nagy szükség lenne az EU és főleg a juttatásaik tekintetében. A respect felirat ugyan azt jelenti. Ha azt elviselik a mezükön, akkor ezzel mi a baj? A térdelés csak egy nyomatékosabb verziója a respect-nek. Tekinthetnék egy tornagyakorlatnak, vagy a bemelegítés részének. Mióta nem a nemzeti himnuszok alatt zajlik, érthetetlen az erős óckodás. Ráadásul teljes mértékben összeegyeztető lenne még a Fidesz main stream-mel is,hiszen a rasszizmus elleni kiállás kötelező és minden politikai témától független. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 08. 19. 20:45
Ez gyorsan ment, mármint a lehiggadás, én is próbálok finomabb lenni, mert nem tartalak egy hülyegyereknek, főleg az OTP-és tevékenységeid miatt. A víziót arra értettem, hogy már kétszer is elhagyta az ujjad az, hogy a tálibok kiirtása nem megoldás. Ezen Peterbond is megakadt, akár csak én. Senki sem gondolja azt, hogy az megoldás lenne. Köszönöm, hogy tisztáztad a fajtám definícióját. Azzal pedig nincs bajom, hogy kivonultak az amcsik, csak abban kételkedem, hogy nem volt humánusabb út. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 08. 19. 20:09
Hoppá Bélus ! Látom emelted a tétet. A stílusod engem és a fajtámat igazol. Én a víziódat láttam betegesnek, nem pedig téged. Belátom ismét tévedtem. Ha szerinted minden jó így ahogy van, nincs ebben a témában miről beszélnünk. Talán, ha lehiggadtál, jó pihenést. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 08. 19. 18:46
Béélus !  Én azt kérdeztem Sankától, hogy szerinte mit kellett volna tennie az afgánoknak. Sajnos nem kaptam választ. Erre te jössz ezzel a zavaros kérdésszerűséggel. Már másodszorra beszélsz a tálibok kiirtásáról. Remélem  nem ez az elfojtott vágyad, ami egyre többször a felszínre tör. Persze, hogy nem gondolok semmi ilyesmit komolyan , ez a te beteges víziód, hogy jut egyáltalán ilyesmi az eszedbe? Kérlek ne próbálj ilyesmit a számba adni, mert azonnal kihányom. A hsz. első, értelmezhető részére sem könnyű válaszolni, de megpróbálom. Talán először diszkréten, titokban, fokozatosan kiutaztathatták volna az amerikaiakat, majd az afgán segítőket és aztán kellett volna bejelenteni a teljes kivonulást. Lehetséges, hogy kisebb lett volna a pánik, mint így. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 08. 19. 16:23
Drága Bad ! Korrigálnom kell magam és az elnézésedet kell kérjem, dehogy vagy te troll. Egy józan gondolkodású ember vagy, aki sajátos fegyverzetet használ a valós és vélt "ellenfeleivel" szemben. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 08. 19. 15:15
Az Amerikai csapatok kivonása után a tálibok először lélektani, majd katonai túlerőbe kerültek. A magukra hagyott afgánok egy része megadta magát a másik része pedig próbál menekülni, több - kevesebb sikerrel sajnos. Mit kellett volna tenniük a világ egyik legfanatikusabb, legkegyetlenebb haderejével szemben ? Kíváncsi lennék az álláspontodra! 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 08. 19. 15:03
Korrekt vagy, köszönöm ! 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 08. 19. 14:45
Tiszteletem Bad úr!  Korrekt, igazságos, empatikus hsz., amit örömmel üdvözlök, ha megengeded. Azt, viszont nem értem, miért Shareholder-nek címezted, szerintem Sankának kellett volna. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 08. 17. 19:06
Sigi, hiába támadsz nincs igazad. Akit te mutattál pont, hogy legális menekült. Megúszta a háborút és várja, hogy működjön a protokoll, ami  sajnos, hogy lassú. Akik viszont szervezett csoportokban agresszíven támadnak országhatárokat, azok bizony illegálisak. Gondolom nem trükkfelvétel volt amit nem csak a kormánymédia mutatott be. Ha nem látod a valóságot az nem az én hibám, hanem a szélső balos, vadliberális dogmáké,  amit szépen magadévá tettél. Könyörgöm józanodjunk ki ebből a képmutató szarságból és azokat sajnáljuk akik tényleg bajban vannak, ne pedig azokat akik megmenekültek. A megmenekülésük utáni időszak már az életük menedzselése, ami szép is lenne, ha annyi empátiát váltana ki, mint egy halálfutam. Bocs, de én nem vagyok ennyire megkeveredve. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 08. 17. 15:06
Nem tudom,hogy mit lehetne,kellene tenni az afgánokért,de az kurvára nem volt szimpi,hogy ilyen képsorok láttán magabiztosan kijelented,hogy Biden mindent jól csinált. Amúgy a TV-k által bemutatott felvételeken nem valószínű,hogy a tálibokkal együttműködő afgánok szerepeltek. Trump indította el a folyamatot Biden csak átnyalta, látván a többség is ezt akarja, ő is nagyot nőtt a szemedben ? Csak azért ,mert én őt is bírálnám ilyen képsorok láttán. Lehet megint naiv vagyok és csak így lehetett lezárni,de ocsmány érzés ilyeneket látni.

friss hírek További hírek