1. Egy jobbközép pártnak szerinted miért lenne érdeke, hogy egy másik párt melletti kampányt finanszírozzon? Ráadásul nemtei pártként egy oroszbarát jelöltet. 2. A kampányt folytató cég tik-tok umbuldára hivatkozik. Ezek miatt szerintem,. nem lehet még tudni, ki is van a háttérben, hogy történtek a dolgok. Annyi bizonyos, hogy valami nagyon nem stimmelt a kampánnyal. De persze neked, mint oroszbarátnak az tetszene, hogy az oroszoknak semmi köze ehhez.
Ebből még nem derül ki, hogy ki áll a háttérben. A cikk szerint egy jobbközép párt megbízott egy kommunikációs céget a Tik-Tok mkampány bonyolításáért, amelyik nem akarja vállalni a felelősséget.Ezt mondják: "„Ha a kampányt egyik vagy másik jelölt javára klónozták vagy eltérítették, arra kérjük az illetékes szerveket, hogy ellenőrizzék és tegyék meg a szükséges jogi intézkedéseket .”
"A szlovák miniszterelnök és az ukrán elnök közötti feszültség tovább
nőtt, miután Robert Fico megvádolta Volodimir Zelenszkijt azzal, hogy
kenőpénzt ajánlott neki Ukrajna NATO-tagságának támogatásáért cserébe.
Eközben a szerb elnök bejelentette, hogy Fico hamarosan Moszkvába
látogathat - tudósított az Ukrajinszka Pravda."
Marcus Aurelius nem mellesleg császár is volt, és a hagyomány szerint sztoikus filozófus. Életrajzírója, Julius
Capitolinus szerint Marcus Aurelius számos olyan sztoikus filozófusra hivatkozik, akik tanították, de különösen Rusticust, akitől a sztoikus
filozófus, Epiktétosz műveinek másolatát kölcsönözte. Marcus Aurelius azonban a Meditációkban sehol nem nevezi
magát kifejezetten sztoikusnak. Ez egyszerűen annak a valószínűségét
tükrözi, hogy Marcus Aurelius csak magának írt, ahelyett, hogy megpróbálta
meghatározni magát a közönség előtt. Valószínűleg Marcus Aurelius nyitott volt más filozófiai hagyományokból származó
ötletekre is. Lenyűgözte ugyan a sztoikus filozófia, de nem csupán a sztoicizmus "tanítványa" volt.
Gratulálok. Én olvastam róla anno. Filozófus és katona. Tiszta Marcus Aurelius. Csak ő sztoikus filozófiat vallott. Szerintem ilyen intelligenciáju szintu emberrel Kárpátaljai magyarok hosszútávon csak jól járhatnak......Majd kiderül.
Akkor még1x: https://pbs.twimg.com/media/GAJrgTHbkAAezwI.jpg Érdekes, hogy a sok liberális szerzetnek ez magától értetődő. Na ja, holnapután Putyin is jó lesz Kína ellen, sebaj akkor majd új gumicsontot kaptok.
Nálunk azt “akar” kb 2 millió ember, amit a fidesz több tízmilliárd forintból beléjük kondícionál. Pl. Most épp szuverenitásról pampognak, habár előtte nem is ismerték ezt a szót, és most sem tudják, mit jelent.
"Megvan Ukrajna új budapesti nagykövete: Sándor Fegyirt hivatalosan is kinevezték A mai napon, 2024. december21-én megjelent Volodimir Zelenszkij ukrán elnök rendelete, amelyben kinevezte Ukrajna budapesti nagykövetévé Sándor Fegyirt.Véget ért tehát az a több, mint két éve,az előző nagykövet, Ljubov Nepop távozása óta tartó állapot, hogy Ukrajnát csak ügyvivő - az egyébként kiváló Balog István - képviselte Budapesten..Sándor Fegyir eredetileg filozófus, szociológus, egyetemi oktató és turisztikai szakember, aki a nagyléptékű háború kitörésekor, bár 46 éves volt már, önként jelentkezett az ukrán haderőbe, konkrétan az invázió napján.Az egysége, a 101. önálló területvédelmi dandár 68. zászlóalja, a "Kárpátaljai Sárkányok" részt vett többek között Herszon megye nyugati részének felszabadításában és a keleti front több szakaszán is harcoltak.Az a fotója tette országosan ismertté - Ukrajnában is és nálunk is - , amelyen a lövészárokból tart órát a hallgatóinak egy okostelefon segítségével..Személyében tehát a háború egyik veteránja fogja majd képviselni Ukrajnát Budapesten."
Ja és hozzateszem hogy evvel.nyer a kormányzópárt már 10 éve alsó hangon!! migráns elleneseggel. Szerintem. Ez kívánja a nép ezt adja meg nekik. És el van nézve Lolotol kezdve minden... De egy ellenzéki se tuzi ugyan ezt a zaszlajara? Hát ez egy Fedak Sári, non plusz ultra, mint az ultiban....... Ezt az ellenzékunket ami van....:)) No komment!! Na ennyit erről a részemről. Szevasztok.
OROSZ-UKRÁN háború