Ha visszaköveted, ez a beszélgetés a magdeburgi esetből indult, tehát végig arra vonatkozott. Én erre írtam, hogy ilyen eseteket, hogy valaki megbolondul, és tömegbe hajt, nem lehet megakadályozni. Sem politikusnak, sem rendőrnek.
Ne fárassz. Iraki invázió, Afganisztán megszállása, Libia stb. Most mondjuk Izrael is simán bevonult Szíriába. Soros meg a globalista elit arca, baromi lényegtelen hogy mit mond a fidesz, átmész az amerikai fórumokra és megtudod. Ukrajnában is nyakig benne volt, csak a 2014-es puccs környékén közel 200m usd-t tolt bele az ilyen-olyan ukrán civil szervezetekbe. Ha úgy gondolod, hogy itt vmi demokratikus ideológiáról van szó, akkor nézz inkább tom és jerryt. Most majd meglátjuk mi lesz, Trumppal nagyon kicseszett Soros, nem is lesz elfelejtve, az boritékolható.
létezik olyan eset, amikor az egyik félnek nincs választása. (lásd 2. vh kitörés előtti események) Ebben a háborúban a "nyugat" abban hibázott, hogy túl későn és nem eléggé támogatta az ukránokat! (si vis pacem, para bellum)
Azért az, hogy két ország egymásnak rohant, az nem egy mezei bolti lopás vagy rablás. Pont ez lett volna a feladatuk, ezt megakadályozni. Mi a faszért ülnek bársonyszékben? Megbuktak mindketten! Két primkó alak, a saját egyéni érdekeiket tartották fontosabbnak.
Én pl kompromisszumkész politikusokat szeretnék, de a társadalom többsége nem. A politikusok egyébként nem tudják megakadályozni minden bűncselekmény elkövetését, nem is ez a dolguk. De akiknek dolga, azok sem. Csak egy részüket.
Több alapja van, mint hogy Soros György szervezi, maradjunk ennyiben. Amúgy jó lenne, ha végre tényleg buknának a háború- párti kormányok. Elsősorban ugye Putyin.
Szerintem egyik sem jobb a másiknál. Ártatlan emberek halnak meg miattuk. A politikusoknak az lenne a feladatuk, hogy megegyezzenek. A sok hülye meg beáll, egyik vagy másik mögé. Párszáz éve még elsőként rohamozott a vezér... Na ma már erről szó sincs.
Ők szervezik a migrációt? A terrorizmust? Kerítéssel? Huh sose hittem volna, hogy ilyen szinten megy már a hazudozás. Na mindegy, már lassan minden háborúpárti kormány bukik, gondolom ezért a vergődés. Ja, valakit kihagytál: https://168.hu/kulfold/trump-szerint-putyin-zseni-227295
Mondjuk most már tényleg véglegesen le kellene állítani a Putyin- Erdogan-Aszad tengelyt, és európai beépített ügynökeiket, , úgy mint Vucic, Orbán, Fico, Weidel, Kickl, akik karöltve szervezik a migrációt, és a terrorakciókat a ruszkik iránymutatásainak megfelelően.
OROSZ-UKRÁN háború