kjanek

Regisztráció: 2020-03-12 11:43:35

Hozzászólások száma: 2 001

Utolsó hozzászólás: 2023-02-02 17:17


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 17:17
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 17:14
Pici Petike bezzeg azon nem akad ki hogy az Orosz kémek ki-be járkálnak itthon a külügyben, hozzáférve minden fotntos adathoz.
EUR/HUF csütörtök, 13:59
Ebben az országban az EU tagság pláne nem garancia a jólétre. Addig amíg a vezető politikusaink kizárólag a saját meggazdagodásukra törekednek és rabolnak mindent amit lehet, semmi nem is fog változni.Neked az Unión kivüliség lenne garancia a jólétre?
EUR/HUF csütörtök, 13:26
Van aki kizárólag személyeskedni jár ide. Amíg újra meg újra ki nem tiltják. Szánalmas.
EUR/HUF szerda, 16:18
Németországot nem tudjuk utolérni mert a Schmidt Mária szerint már nem létezik. :) Fene sem tudja követni, hogy ezek ketten a Matolcsyval éppen merre néznek, dehogy nem látnak az tuti. :)
EUR/HUF kedd, 14:00
Honnan tudná? :) Simicska után pont ezért választotta a vezír ezt az agyilag nullát. :) Simicskához képest a Lölő a sötétség fejedelme. :)
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 13:43
Látom. :) Remélem senki nem fog megsérülni. :)
EUR/HUF szombat, 13:25
Orbanescut lassan nem a TEK-nek kell védeni hanem az FSZB-nek, ott figyel az Ukrán célkereszt a homloka közepén.
EUR/HUF szombat, 03:55
"Fidesz: Az elmúlt 100 év legsikeresebb 10 éve áll mögöttünk." "Előre megyünk nem hátra!" Úgy tűnik az S&P a Fidesszel szemben másképp látja a dolgokat. Gratulálok Fidesz csürhe, szépen beárazták a teljesítményeteket, van mire verni a melleteket. Orbán elmebeteg módon az Oroszok mellé állva, már nyíltan szembe megy a nyugati világgal. Nagyon rossz vége lesz ennek.  Gőzerővel zuhanunk a szakadék aljára és rendkívül fájdalmas lesz a becsapódás. 
EUR/HUF péntek, 15:00
Megérkezett békamenetes Fidesz okos. Aki nem isteníti a potrohos tróger királyodat az kizárólag DK-s lehet? :) Ez nem jött be pajti, mert a Gyurcsány féle bagázst ugyanúgy rühellem mint az istenített uralkódodat és a sleppjét. Kíváncsi lennék ha Orbánod nyíltan bedobná az EU kilépést az értelmesebb fidesz pártiak kitartanának-e mellette. Persze biztos sokan vannak köztetek olyanok akik szívesebben látnák itt újra az Oroszokat és Putyin féle diktatórikus rendszert.
EUR/HUF péntek, 12:07
Nem a Magyar emberekkel van bajuk, hanem kizárólag Orbánnal és a bandájával. Viszont egyelőre nem tudják a kettőt szétválasztani. Nagyon szép példa a konzultációs végeredmény 1,5 millió töltötte ki, de az Orbán bagázs már úgy reklámozza hogy a Magyarok 97%-a nemet mondott a szankciókra. A propagandában sehol nem láttam leírva hogy ez valamivel több mint 1,4 millió embert jelent. Orbán pár százezres táborral a háta mögött is felhatalmazva érezné magát egy EU kilépés elindításához, amit majd úgy tálalnának hogy a Magyarok 98% ezt akarja.
EUR/HUF péntek, 11:45
EU-ban rühellik a vétózgató, akadékoskodó Orbánt, örülnének ha megszabadulnának tőle.
EUR/HUF péntek, 10:03
Véletlen sem neked címeztem, csak a linkre reagáltam. :) Amúgy vérlázító amit az Orbán nevű ürge művel.

friss hírek További hírek