kjanek

Regisztráció: 2020-03-12 11:43:35

Hozzászólások száma: 1 449

Utolsó hozzászólás: 2022-09-28 15:09


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

EUR/HUF ma, 15:09
Erre csak valami nyomdafestéket nem tűrően lehetne reagálni. Ma a Szlovákok holnap meg mi fogjuk bejelenteni hogy az összeomlás veszélye fenyeget. Versenyezhetünk hogy melyikünk omlik össze előbb.
EUR/HUF ma, 14:27
Fideszes hős képével kizárólag narancsszínű lehet. Tállait tudnám ajánlani, csak akkor a a bankó méretét növelni kell mert különben nem fog ráférni a minimális értelmet sem sugárzó feje. :) 
EUR/HUF ma, 13:14
Minden a legnagyobb rendben. :)
EUR/HUF ma, 10:00
Jogos. Viszont az emberek nagy része csak annyit érzékel hogy napról-napra gyengül a forint és egyre többet kell fizetni mondjuk az EUR, USD, CHF, bármelyikéért. Amúgy meg ha ilyen tempóban folytatódik a gyengülés lehet hogy még 1 évet sem kell várni a 450-re. Talán az EU pénzek (ha egyáltalán lesznek), stabilizálhatnak rajta valamennyit, de addig még nagyot gyengülhet. Minél gyengébb lesz annál kisebb az esélye hogy valaha visszamegy 400 alá.
EUR/HUF ma, 09:26
Mit tippeltek hol a határ amikor azok az emberek akik eddig nem tették tömegével váltják át a forintjaikat bármibe ami stabilabb? Szerintem nagyon közel járunk hozzá. Közpénz tolvaj kuszaszem kapitány és a fideszes cimborái nagyon pöszén fognak nézni.
EUR/HUF kedd, 20:22
Dehogynem. Majd csak figyelj, olyanokat fognak kitalálni amire most nem is gondolnánk. Sajnos eddig is sokszorosan bizonyították, hogy ilyen ügyekben micsoda kreatív találékony agytrösztök munkálkodnak a soraikban.
Vajon miért robbantották fel az amcsik a gázvezetékeket? kedd, 20:06
#20
Komolyan az Amcsik voltak? Hát ezt hamar kinyomoztátok! Gondolom ha Ukrajnába bevetik az atomot azok is az Amcsik lesznek, csak azért hogy ráfogják a szegény ártatlan, jó indulatú, békés, Ruszkikra. :D
EUR/HUF kedd, 01:18
Gondolom a devizatartalékkal minden rendben. :)
Állampapír hétfő, 15:30
2029/I-nél is maradt az 1%-os visszaváltási díj?
Állampapír hétfő, 14:50
Akkor most melyik a legjobb lehetőség? Illetve meglévő PMÁP-ot érdemes felbontani és az öszeget valamelyik másikba átrakni? :)
EUR/HUF hétfő, 09:02
Erre mindig lesz. Meg a politikusok fizetésének folyamatos emelésére, a NER életben tartására, Vodafone és majd nem sokára a Budapest Airport megvételére, stb.......
EUR/HUF hétfő, 08:30
A trógerek mélyen hallgattak arról hogy a nyáron itt volt az IMF. Gondolom megmondták nekik milyen ára lenne a hitelnek és mely emberkéknek kellene azonnal eltakarodni. Valószínű ez nagyon nem tetszett nekik, és még jobban lementek kutyába az EU előtt, hogy kapjanak valamennyi pénzt. Óriási a baj és ez a forinton is szépen látszik, a régióban is messze a leggyengébb.
EUR/HUF péntek, 15:39
Lassan itt már nem az a kérdés hogy jön-e az IMF, hanem az, hogy mikor.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 09:27
Orbán Viktor: „Van esély arra, hogy ebből a válságból Magyarország úgy jöjjön ki, mint az az ország, amelyik a kanyarban előzni tud”
Úgy tűnik nem tudnak leszokni erről a kanyarban előzésről még akkor sem amikor már a szakadék alján vagyunk.
EUR/HUF szerda, 20:25
Ez a fos gyenge forint még a holdról is látszik.

friss hírek További hírek