Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 04. 18. 08:32

K&H Értékpapír (KBC Equitas)  

A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.

link

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Rincewind2 ma, 12:28
Előzmény: #5835  szroller
A 2024-s TBSZ-számla nyitás ment gyorsan, én még eddig nem vettem ki csak befele dolgozom.
szroller ma, 12:15
Előzmény: #5834  Rincewind2
mármint a részkivét TBSZ-2024 nyitás nélkül is ment neked?
Rincewind2 vasárnap, 11:05
Előzmény: #5833  herlas
Valószínűleg a hétvége nekem hét közben gyorsan ment.
herlas vasárnap, 10:01
Előzmény: #5832  szolek
Részkivétes hosszabbítást szeretnék, de addig nem engedett továbblépni, amíg nem nyitom meg a 2024-est. Ahhoz meg kell a 25000Ft. Hétvégén nem íródik jóvá a beutalás, plusz lehet hogy a 4900Ft-ot "zárolja" a rendszer a következő havi díjra. 
Máshol ugyanez 10 perc alatt megvolt a neten, itt napok kellenek, nyomtatással, feltöltéssel, beutalással. Igaz olyan is van, ahol még személyesen is be kell menni, annál jobb.
szolek szombat, 21:40
Előzmény: #5831  herlas
nem, akkor nem kell, viszont úgy nem tudsz több pénzt betenni (ha esetleg akarnál)
herlas szerda, 14:42
Lejáró TBSZ hosszabbításakor is kell a 25000Ft-os befizetés az idei TBSZ megnyitásához, vagy sem?
papafilip 2024. 11. 26. 22:19
Előzmény: #5829  Luna1110
Köszi.
Luna1110 2024. 11. 26. 22:02
Előzmény: #5828  papafilip
IBIT a Tickerje az IShares Bitcoin ETF- nek.
US46438F1012
A spot ethereumé ETHA.
papafilip 2024. 11. 26. 21:30
Előzmény: #5827  szolek
Mondasz egy ISIN-t? 
szolek 2024. 11. 26. 21:22
Előzmény: #5825  hellforceone
haha :) Hát jah, nem nagyon reklámozták. Úgy tudom csak ott van spot Bitcoin ETF (Blackrock) én erre csaptam le. 
gyula1971
gyula1971 2024. 11. 26. 12:51
Előzmény: #5823  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
A kondíciós listában a certiket nem láttam,azok esetében  mennyi a díj nálatok?
hellforceone 2024. 11. 26. 12:47
Előzmény: #5824  szolek

micsoda?? lehet venni US ETF-et KBC-nel??
Ez most rohadtul meglepett! megneztem es tenyleg talalok mindenféle USA ETF-et.
Ez miota jött vissza??? Hat nem ugy volt, hogy USA ETF-et nem vehetünk itt Europaban, europai szolgaltatonal, mert "nem biztonsagos"??
Komolyan, padlot fogtam most, mert rohadtul bosszanto volt, mikor anno bevezették ezt. Europai ETF-ek egy nagy halom lópikulát sem érnek! Sokkal illikvidebbek, mint az amcsik, amelyekkel szemben pont "likviditasi problemak" merültek fel! Bakker egy SMH ETF-nek szerintem egymagaban több a napi forgalma, mint az egesz elbaszott DAX-nak! Az europai befektetesi piac egy viccnel is rosszabb! Nem mondom, hogy nincsenek jo papirok, de Amerikaval szemben nezve... hat, Európa egy posványos dagonya.
szolek 2024. 11. 20. 21:49
Előzmény: #5823  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Ezt nem tudom, nincs tapasztalatom benne, én biztosan maradok még. Az én befektetési stratégiámhoz jó a szolgáltatás, főleg a rendszeres befektetés, ahogy lentebb irtam. 
Én igy oldom meg, hogy megérje: revolut-on váltok, havonta beutalok EUR, magától teljesül a befektetés + ami még nekem jól jött, hogy tudtam venni US ETF-et, IBIT most jól hozott :)  
A külföldi szolgáltatók kapcsán én az adóbevalláson aggódnék még kicsit, de őszintén szólva nem olvastam utána, hogy megoldák-e normálisan és beküldik-e az adatokat. (nincs kedvem/időm vele szarakodni)
Szóval nekem nem éri meg a macerát jelenleg. Ha extrém nagy lenne a portfoliom, akkor diverzifikálnék szolgáltatók között, szóval lenne itt is és ott is...
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 2024. 11. 20. 00:19
Előzmény: #5821  szolek
Koszi a valaszt! Szerinted gordulekenyen at lehet vezetni a normal szamlarol IBKR-re a reszvenyeket? Te is hasonlot tervezel?

"Amennyiben egy másik szolgáltatóhoz szeretnéd áthelyezni a részvényeidet, kérjük, töltsd ki a kimenő értékpapír transzfer megbízás nyomtatványunkat, amelyet a a dokumentumok oldalon a Nyilatkozatok ügyfeleknek kategóriában találhatsz meg. Ezután a nyomtatványt juttasd el hozzánk emailben, személyesen vagy postai úton. Amint megkapjuk, egy ellenőrző hívással egyeztetjük azt.
A nyomtatványon mindenképp add meg a fogadó fél kapcsolattartási adatait, mert ennek hiányában nem tudjuk végrehajtani a transzfer megbízást."

10 ezer Ft a transzfer dija cegenkent.
11. oldalon a 3.3.-as fejezet irja le:

https://www.khertekpapir.hu/filestorage/16069/KH_ertekpapir_list_of_fees_2024_09_20_HU.pdf?t=1725897047
szolek 2024. 11. 19. 23:54
sorry :) 
szolek 2024. 11. 19. 23:52
Előzmény: #5820  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Revolut: Huu, megnéztem csináltam screenshotot, de csak az első képről :) "your transfer is riskier then 99.2% of all transactions on Revolut" --> ezt követően kitöltesz pár kérdés, amivel az akarják felfedni, hogy lehúznak-e tipikus netes átverésekkel. Ez egy automata rendszer lehet, ami a felhasználókat hivatott megvédeni és áthárit minden felelősséget. De én magánszemélynek utaltam K&H-ba max pár ezer EUR-t küldözgetek.
TBSZ: nekem is van 2019-es és idén én sem görgetem át az újba. Nem fogják eladni, ott lesznek szépen a normál számládon, csak az ezt követő időszakban keletkező nyereség után adód kell fizetned miután eladtad. (mert normál számlán van) 
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 2024. 11. 19. 23:17
Előzmény: #5819  szolek
milyen kerdesek voltak a revo kerdoivben? sose kaptam ilyet, 10 ezer euronal nem kuldtem tobbet meg.

MAS:
KH-nal TBSZ lejarta nem teljesen ertem hogy zajlik. Ha utolso napig megtartom a TBSZ-en a reszvenyeimet, akkor a reszvenyek kerulnek atvezetesre a normal szamlara, a beker ar pedig az utolso zaro ar lesz? Vagy eladjak 3 nappal ev vege elott es a dollar casht vezetik at normal szamlara? Az elso verziot tartom realisabbnak. Bocs az amator kerdes miatt. 

"Az 5. év lejárta után a TBSZ számlán szereplő összeg adófizetési kötelezettség nélkül felvehető. Amennyiben másképp nem rendelkezel, a TBSZ számlád az 5. év végén megszűnik, pénzügyi eszközeidet pedig átvezetjük a normál értékpapír számládra az átvezetéskor ismert utolsó piaci áron."
szolek 2024. 11. 19. 22:19
Előzmény: #5816  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Revolut-al utaltam már ekkora összeget Wise-al nem. Revolut esetén ilyenkor bejön egy kérdőiv, amivel levédik a segükket, de elmegy az utalás. 
Valiz
Valiz 2024. 11. 19. 19:28
Kedves K&H Értékpapír!
Ha már itt levelezünk, akkor szeretném felhívni figyelmüket, hogy rendet kellene tenni a certifikát listában is. Nagyon sok papír nincs elnevezve, ISIN alapján található csak meg. Még több kiütött papír nincs törölve. Új certik kibocsátáskor nem találhatóak meg, vagy hiányos adatokkal használhatóak. Olyan hatalmas dolog lenne ezeket elrendezni? 
Én is javaslom, hogy vezessék vissza a régi rendszert, mert ez tragikus és szégyenletes.
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 2024. 11. 19. 18:54
Tisztelt KH Csapat!
Mikortol lesz lehetoseg zaras utan kereskedni?

• zárás utáni kereskedés (after-market): 22:00-tól másnap éjjel 2:00-ig (jelenleg nem elérhető)
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 2024. 11. 19. 15:04
Előzmény: #5810  szolek
revolut, wise nem ugralnak nagy osszegu utalaskor? 20-30k, 50k usd/eur?
Metwolf
Metwolf 2024. 11. 19. 15:01
Előzmény: #5814  khertekpapir
Az új kereskedési rendszert várjuk, csak ne addig kelljen mint az Ersteseknek, remélem értik! KBC rendszerét tovább üzemeltetni a hazai ügyfelekkel továbbra is egyszerűbb lett volna, és megspóroltak volna csomó fejlesztési pénzt, de hát hogy is gondolhat ilyet egy mezei kisbefektető mikor odafent a bársonyszékben csomó okos manager ül olcsóért, akár idehaza akár  Csehországban. Remélem az új rendszerben lesz ajánlat módosítási lehetőség, nyugtassanak meg kérem, hogy 2025-re elérjük az 2000-es évek technikai színvonalát. Köszönöm! Őszinte hívük!
khertekpapir 2024. 11. 19. 14:51
Előzmény: #5813  ronaldinyo
Kedves Fórumozók!  
Az év végéhez közeledve minden aktív kereskedőnek fontos, hogy milyen nyereséget/veszteséget ért el a 2024-es év során, ezért a webtrader felületen elérhetővé tettük számotokra a nyereség/veszteség riport generálásának lehetőségét. A kimutatás, a szintén a közelmúltban élesített részletes készletinformáció fejlesztéssel együtt, jól használható arra, hogy a befektetők az esetleges év végi portfolió átsúlyozásokat hatékonyan elvégezhessék.   
Az új webtrader kereskedési rendszerünk fejlesztése nagy erőkkel zajlik, amint látjuk az élesítési dátumot jelezni fogjuk nektek itt a fórumon is.      
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a korábban megszokott Podcast tartalmaink már a K&H Csoport csatornáin érhetőek el. Műsorunk következő vendége: Sándorfi Balázs a Bankmonitor alapítója és vezérigazgatója, fő témánk pedig az ingatlanpiaci helyzet, valamint a befektetésekkel kapcsolatos aktualitások és érdekességek. A podcast a héten kerül feltöltésre, iratkozzatok fel, hogy kapjatok róla értesítést.   
Üdvözlettel, K&H Értékpapír
ronaldinyo 2024. 11. 19. 14:47
Előzmény: #5812  ronaldinyo
és amugy nem lehet átlátni ez meg a másik
ronaldinyo 2024. 11. 19. 14:47
Előzmény: #5811  Attila01
elég szar még most is-a kbc az gyors volt ki be ugrálhattam pillanatok alatt ez most nagyon körülményes-akkor 1másodperc volt egy vétel vagy eladás most vagy 15-20 .ez nekem sok
Attila01 2024. 11. 19. 13:20
Lassan egy éve megy a KH értékpapír. Indulásnál még követtem, mi történik, de aztán elengedtem.
Mik a tapasztalatok? Működik rendesen? Vagy vannak még gyerekbetegségei? 
Gondolkodom, hogy átjövök, mert jobb díjakkal dolgoznak, mint amit most fizetek
Köszönöm a véleményeket előre is 
szolek 2024. 11. 19. 00:02
Előzmény: #5808  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Kiutalás: K&H: ingyenes ; más bank: 0.25% nem kell átváltanod simán tudsz dollárt utalgatni én pl: Revolut-ról szoktam beutalni, devizát K&H-ról forintot. 
szolek 2024. 11. 18. 23:57
Előzmény: #5807  bikkmakk
Oké persze, mindenhol van ETF, de most a rendszeres befektetésekkel elérhető kiválatról és költségekről dumáltunk. 
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 2024. 11. 18. 23:36
Szerintetek van arra lehetoseg, hogy a TBSZ lejartakor ne kelljen 1%-ot kifizetnem deviza konverzióra? Kicsit sokallom. Pl. dollarban ki tudom utalni a sajat bankjuknal vezetett dollar szamlara ingyen?
bikkmakk 2024. 11. 18. 23:01
Előzmény: #5806  szolek
ERSTÉ-nél is van ETF, nekem legalábbis van.
szolek 2024. 11. 18. 21:42
Előzmény: #5803  vnorbi
Na megnéztem a dijakat, mert most teljesültek a rendszeres beketetések a 2024-es TBSZ-re.
Ezeket vonta le (EUR-ban): 0.30; 0.99; 1.2 ; 0.54 . Négy különböző ETF 500 EUR-ra beállitva, 3 EUR összesen.
Ja és igen, igazad van dupla a dij, de összességében több, mint 50%-al olcsóbb,  mintha megvennék egy ETF-et 6.99 EUR minimumdijon. Szóval ha "dollar cost average" stratégiával fektetsz be, akkor szépen eloszlik a befektetésed az év során és fizettél 0.6%-ot és kész. Jövő évben nem fizetsz már erre semmit, a 0.XX%--os ETF költség levonodik az árfolyamból. 
Ezzel szemben az Erstenel az a "bajom", hogy veszel valami alapok alapját, ami jó eséllyel kevesebbet csinál mint egy indexkövető ETF és kifizetsz minden egyes évben ~1.5%-os dijat - ennek a jövőértéke, ha hosszú távra fektetsz be szerintem jelentős lehet. 
ronaldinyo 2024. 11. 18. 16:50
Előzmény: #5804  ronaldinyo
na ez aztán mindennek a teteje.nyugodtan ingyen lehetne az ötös könyv mindenkinek.és könyebb hasonlo kereskedést kéne bevezetni mint kbc nél.
vnorbi 2024. 11. 17. 22:24
Előzmény: #5802  szolek
A K&H rendszeres értékpapír befektetés egy-egy vétel díjából ad kedvezményt, ami akkor jó, ha úgyis olyan termékbe fektetnél nem túl nagy összegben (a rendszeresség miatt nincs 6,99 eurós minimum díj, de közel dupla százalékos díj van a nem rendszeres vételhez képest).
Az Erste Future Befektetési Program keretein belüli vásárlás mentesít az adott hónapban a fix számlavezetési díjak és a teljes portfólióra eső százalékos állománydíj alól az összes számlát beleértve (normál, TBSZ-ek, NYESZ). Az elérhető termékek nem biztos, hogy előnyösek, de kis összeg ráfordításával arányaiban nagy kedvezmény érhető el, ha már nagy lenne a számlavezetési díj. Ez időben korlátos, csak 2 évre vállalják a díjmentességet, utána nem biztos, hogy meg lehet újítani.
Ezzel nem a K&H rendszeres befektetését kell összehasonlítani, hanem a K&H Silver csomagját, mert az engedi el azokat a díjakat, amiket az Ersténél a Future Program. A K&H-nál havi minimum 5 millió forint tőzsdei forgalom kell a Silver csomaghoz, az Ersténél meg havi minimum 20 ezer forintért kell vásárolni a befektetési alapjaik közül a Future Programon belül.
szolek 2024. 11. 17. 14:21
Előzmény: #5801  kövesi
Irja meg valaki please, hogy miért lehet jobb az Erste futures költésmininalizálása, mondjuk a K&H Értékpapir rendszeres befektetéssel szemben? 
Ahogy nézem az erste a saját alapjaiba rakja a pénzedet, amiért "lehúznak" éves szinten kellemes 1.5 - 2% -ot? https://www.erstemarket.hu/erste-future
A K&H-nál meg megveszel X db ETF-et havonta és az éves költsége meg tipustól függően ahogy nézem 0.07 % is lehet (S&P 500)  megverik a TOP ETF-eket az Erstes alapok ? 
Lehet nem figyeltem valamire szóval komolyan érdekelne.
kövesi 2024. 11. 17. 07:44
Előzmény: #5800  Zoltanovitsch
Ketten is említették az Erste Future csomagot költségminimalizálásra.
Ha nem túl modern a mobiltraderük nem zavar, csak biztonságosan, jól használható legyen.
Vmikor talán még a jövő héten bemegyek a győri fiókukba informálódni.
Amennyiben vmi érdekeset  látok közzéteszem.
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch 2024. 11. 16. 21:24
Előzmény: #5797  kövesi
Örülök és egyben sajnálom hogy többen is egy cipőben evezünk-járunk... jó dolog a bajtársiasság és jó dolog a tapasztalatcsere...egymás segítése...de szomorú hogy igen kényelmetlen a cipő... Én már fél éve készülök cserélni.... Ami miatt még nem tettem meg... nem tudok jól kiszállni amiben vagyok (OTP) pláne most indult meg Trump miatt.  Mindegy! Nekem a számok fontosak ha amúgy minden lényeges dolog jól megy!  CIB azóta nálam nagyon durván elásta magát... drága de már a kedvesség is heló (tudom egyedi bankár nem azonos a bankkal) Na akkor beleolvasok mélyen a K&H értékpapír topikba... mert engem is érdekelnek a negatívumok!!! Kérek mindenkit ha van új élmény jó vagy rossz ne tartsa magában ..vagy jöhet emlékeztető is. :)   Nekem egy apró kellemetlen élményem volt... az alap információs e-mail ra írtam és nagyon kelletlenül tömören válaszoltak (nem ugrottak kedvesen az esetleges bankot kereső új ügyfélre) Gyanakvást érzékeltem a K&H felől, irányomba,  mert mellőzni kívántam a mobiltelefon használatát. A kedvező díjak miatt teszek egy újabb kört náluk... arra gondoltam írok e-mailt a fiatal prémium bankár srácoknak... nagyon remélem ők kedvesek segítőkészek precízek igényesek lesznek ...vagy legalább megadják egy hasonló kvalitású ügyintéző elérhetőségét akivel flottul gyorsan végigvezetnek a bankváltáson!  :)  Nagyon remélem.... :))) 
kövesi 2024. 11. 16. 11:29
Előzmény: #5798  csuloktata
Mbh-nál Nyesz számlán lévő 80mFt körüli állomány havi számlavezetési díja 15 000Ft,  magyar részvény vételi díj  0%, eladási jutalék 0,5% amiért küzdeni kellett.
Magyar  részvénybefektetési alap vétel-eladás 0% a nyeszen. 
A magas szlavez díj ellentételezésére amennyiben kapok további kötési díj csökkentést az egyedi részvényekre (napi szinten adok- veszek), akkor nem próbálkozok K&h értékpapírnál a rossz véleményeket olvasva, habár Ők tűnnek a legolcsóbbaknak.
Minden tárgyi info hasznos lehet.....
csuloktata 2024. 11. 16. 10:14
Előzmény: #5797  kövesi

A KBC- hez képest a Patria siralom.
De
Ez Erste egy rakás sz..r még a Pátriához képest is.
Patria havi díja ha nem kereskedsz, akkor 5-6 e Ft között van. 60M feletti állományra.
Ersténél ez nulla a futur programban, de olyan, mintha egy kőbaltával szaladgálnál az autópályán.
kövesi 2024. 11. 16. 09:19
Előzmény: #5793  Zoltanovitsch
Sziasztok!
Hasonló cipőben járunk.
MBH bank magas költségei miatt keresek jobb lehetőséget, NYESZ számlámat vinném csinos egyenleggel olcsóbb helyre.
K&H  értékpapírral kapcsolatos dolgokat kitűnően összefoglaltad, jómagam ugyanezen ajánlatot kaptam.
Emellett K&h- nál a nyesz számlavezetés éves díja 2000 Ft az MBH-nál névenként terhelt kb 45 000Ft-os (éves szinten 180 000Ft) összeggel szemben.
Tegnap voltam náluk, és már - már eldöntöttem az átlépést, de a most ebben a topicban olvasott rossz vélemények miatt elbizonytalanodtam.
Momentán úgy látom a hazai szolgáltatók közt nincs igazán jó megoldás.
Az együtt gondolkodás minden esetre hasznos, nem fogom elsietni a döntést.
A lényegesen olcsóbbnak tűnő mogoldás nem biztos hogy a legjobb is.
Metwolf
Metwolf 2024. 11. 13. 20:55
Előzmény: #5795  Attila01
Ezt évek óta ígérik. Hiszem ha látom! :-)
Attila01 2024. 11. 13. 19:14
Előzmény: #5792  Hmmz
Az erste is megújúl. 
Lesz új mobil app és desktop felület
Októberbe, azt mondták:
"Már a tesztelési fázis zajlik az új rendszerrel kapcsolatban, várhatóan pár hónapon belül bevezetésre kerülhet.Szíves türelmét köszönjük!"
007Bond
007Bond 2024. 11. 10. 19:24
Köszönöm a válaszokat 🙂
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch 2024. 11. 09. 12:37
Előzmény: #5791  007Bond
Üdv! Majdnem egy CIB-pőben evezünk!!! :D Én is CIB nél vagyok, én is drágállom.. pont ezt... nincs felső korlát állományi díjban. Én eddig ott:  0,2 % ról 0,1 % éves állományi díj ra letten átállítva. ÉS 0,3 / 03% vétel eladási díjon vagyok (Korábban 0,5% volt)  ( A jelenlegi új bankárom a CIB-nél  nem erőlteti meg magát... érzi h lépni szeretnék...  szept 23 -án kezdődött a levelezésünk pár infó a bankváltásról eddig még kevés infó illetve nem válaszol.. ez igen!!! Érik a panasz) Na K&H értékpapír -nál is érdeklődtem Raiff. Unicr. Erste. Nem voltam még ügyfél egyiknél sem így belülről nem tudom...  csak a díjakat vadászom...  Hozzád hasonlóan én sem preferálnám elsőre az online bókereket...  én kőbaltás ősemberként nagyon ritkán be kívánok menni egy épületbe találkozni egy kedves segítőkész s precíz ügyintézővel. TBSZ számlát nyitnék. Ezért én vállalok magasabb árnyalattal díjakat az online brókrekkel szemben. (Érdekes tény h a H&H bnak nem azonos a K&H értékpaírral s ez utóbbi állítja magáról h ők nem bank...bár most nem tudom pontosan mi... talán brókerház? Hmmm..)!! Ha ez fontos infó neked.  K&H Értékpappernél sávos díjazás van: minél többet kereskedsz annál olcsóbb. 0-5-10-20-30 milla / 3 hó forgalomnál asszem. 30 milla felett kapod a legjobb (Platina)  csomagot...vagy ha nem trédelsz de kellemes pénzt viszel be lehet ajánlatot tesznek neked a platinára: Díjai állományi + számlavez díj INGYEN!!! vétel eladás  0,24% nekem ezek a fő számok.  Bankok között díjak tekintetében EZT az ajánlatot találtam a legjobbnak... :) Nem tudom számít e: TBSZ re kértem ajánlatot. :)
Hmmz
Hmmz 2024. 11. 09. 02:13
Előzmény: #5791  007Bond
 A KH-nál informativabb a felület, én jobbnak tartom, Kh-nál egyszerüen van állampapir másodpiac, ki lehet fogni jókat.  
Az erste igen régies de jól müxik. Ersténél a Future programmal lehet minimalizálni a kőtségeket. Én pont nem csinálom de sokan igen. Csak itt kaptam dedikált kapcsolattartót minimális vagyonnal is..  
Aki nagyon ért hozzá, (valóban vagy látszólag), az Interactive-os.  
 Az OTP elsőként terheli a tranzakciós költségeket januárban, Usa tőzsde nincs, Xetra is macerás, max magyar..  
 Ha meg sok pénzed van asszem a Hold alapkezelőnek meg az ügyfelek ~78%-a 100 milla felett van :D 
 Lightyear hát még túl új (volt), hogy komolyabb pénzt bizzak rájuk, még a végén meglépnek vele, de azért elég jó kedvezmények vannak, daytrade-re vagy swing-re is jó. https://lightyear.com/hu/tbsz  ;
 A RandomCapital volt a legjobb mindenben is, visszasírom :F
007Bond
007Bond 2024. 11. 09. 00:32
Sziasztok,
Jelenleg CIBes vagyok, gondolkodom az értékpapírszámla váltásról - transzferről..., mivel semmilyen szinten nincs maximálva a CIB-nél az állomány díj... egy idő után sokba fog kerülni... Mi a véleményetek a K&H-val kapcsolatban? Összehasonlítva az Erste NetBrokerrel melyiket javasoljátok? Tapasztalat?
(Kizárólag magyar kereskedelmi bankrendszerben gondolkodom.)
Válaszokat köszönöm 🙂
ronaldinyo 2024. 11. 07. 16:50
szar ez még mindig kbc hez képest-tök lassan lehet kereskedni még átláthatattlan jo pár dologrol lemaradtam.néha 1-2 másodperc is számit.sajna ezzel gyorsan nem tudok kereskedni
peggy01 2024. 11. 07. 16:35

Én ma akadtam rá a nyereség/veszteség kimutatás menüpontra a portfólió menüben. Nem tudom mikor került oda, mert pár napja nem léptem be a webtraderbe.
Köszönjük szépen a K&H Értékpapír programozóinak.
poreci 2024. 11. 07. 16:07
Előzmény: #5783  jvgb
Találtam nyereség veszteség kimutatási lehetőséget.Nem online, de ha Fiókom, adóigazolások menüpontra kattintasz, akkor a lap tetején lehet kattintani a "Nyereség / Veszteség kimutatás" kérésre és másnapra excelben megkapod az azévi tranzakcióidat...
poreci 2024. 11. 07. 16:05
Előzmény: #5786  stoky
Én kb 2000 óta voltam az Equitas ügyfele. 
Addig addig cseszekedett a KBC amíg azt nem mondtam így uszkve negyed század után, hogy viszlát, viszem a pénzem az IBKR-hez.
Hogy ez miért jó nekik? Pedig brókerdíjakból jó sokat fizettem nekik.
De ilyen apróságon, hogy a részteljesült ügyleteknél is 7 USD-ket számláz , meg hozzá ez az őskori felület, amit ígérgetnek, hogy majd lesz egy talán olyan jó , mint a régi felületük addig meg kereshetem, hogy tényleg nincs-e pl. egy szaros nyereség-veszteség kimutatás az oldalukon, vagy csak én vagyok béna, meg ezek az apró betűs béna kereskedési felületük... Alap ETF-ekkel, de shortolni már csak nagyon kevés dolgot lehet.
És amellett az IBKR-nél a brókerdíj az kb fele annyira fog kijönni, de sok esetben csak ötöd-tized annyi.
És még kamatot is adnak a folyószámlán lévő pénzekre...
Ehhez képest ez a Patria- KBC-Equitas...!
Meg kell szokni az IBKR felületét is, meg a legtöbbször angol nyelvű ügyfélszolgálat van ott, de legalább felveszik, elérhetőek és segítenek. 
stoky 2024. 10. 17. 08:35
Előzmény: #5785  retektoni

Pontosan.
Szutyok Erste fütyül mindenre.
retektoni
retektoni 2024. 10. 17. 08:21
Előzmény: #5784  hekki
De legalább dolgoznak és van valami haladás. Nézd meg az Erstét. Ott a Random beolvasztása óta semmi nem történt. :(
hekki
hekki 2024. 10. 17. 08:18
Előzmény: #5781  khertekpapir
Azta a mindenit! 2024 október. Micsoda technikai vívmány! Világszabadalom. :)
jvgb
jvgb 2024. 10. 16. 23:49

Nagyszerű!
A nyereség/veszteség kimutatás is fontos lenne!
peggy01 2024. 10. 16. 22:54

Köszönjük szépen, én nagyon hiányoltam ezt a készletkimutatást.
Nagyon hasznos lenne  még a nyereség/veszteség kimutatása is, főleg, hogy közeleg az év vége, és jó lenne az adózást optimalizálni.
khertekpapir 2024. 10. 16. 22:14
Kedves Fórumozók!   
 Hadd ragadjuk meg az alkalmat, hogy ismét bemutassuk az elmúlt időszak újdonságait. 
Sokak által várt funkciót vezettünk be, mostantól tételesen áttekintheted értékpapír készletedet a K&H webtrader felületen. Ez nagy segítséget nyújthat a befektetéseid eredményeinek megállapításához. A funkciót a portfóliódban található instrumentum nevére kattintva próbálhatod ki.
 A K&H mobiltraderen már júliusban elérhetővé tettük, mostantól pedig a nagyobb kényelem érdekében a K&H webtraderben is megtekintheted a TBSZ és NYESZ számláidhoz tartozó beutalási kódot a beutalás menüben. Beutaláskor írd ezt a kódot a közleménybe és a pénzed közvetlenül a megadott számládon kerül jóváírásra. 
 Bízunk benne, hogy hamarosan újabb újdonságokról számolhatunk be nektek.
 Üdvözlettel:
K&H Értékpapír
ronaldinyo 2024. 10. 09. 12:37
Előzmény: #5779  gipsy
köszönöm megnézem
gipsy
gipsy 2024. 10. 09. 12:36
Előzmény: #5778  ronaldinyo
Nord Telekom Rg
ronaldinyo 2024. 10. 09. 12:27
valaki tudja hogy a
NORDGENERAL.milyen néven lehet kereskedni nem találja a program
aytif1 2024. 10. 03. 18:20
Előzmény: #5776  szroller
"Levelét továbbítottuk, amennyiben lesz bármilyen további hivatalos információ a korábbiakban leírtakon túl, jelezzük."
szroller 2024. 10. 03. 15:00
Előzmény: #5775  khertekpapir

tisztel kh,a beadott ajánlatok módosítása mikortól lesz lehetséges??
khertekpapir 2024. 09. 30. 13:30
Előzmény: #5774  fbmk
Szia!   
A megbízás megerősítése ablakban látható „Bizományosi díj” sor az aktuális díjcsomagodtól függ.
Fontos tudnod, hogy a százalékos díjak mellett minden tőzsdére meg van határozva egy minimum díj, amíg ezt a összeget nem éred el, addig a kiszámított százalék magasabb lehet. Nasdaq megbízás esetén így számíthatod ki azt a határt, ami felett már a százalékos díjat fizeted: 6.99 USD (minimum díj) / 0.0024 (százalékos díj Platinum díjcsomagban) = 2912.5 USD 
fbmk 2024. 09. 25. 15:55
Sziasztok. Platinum csomagban vagyok, elvileg 0,24% lenne a normál megbízási díjam. Ennek ellenére rendszeresen tapasztalom amcsi részvények (NYQ) esetén, hogy 1000 usd értékű vétel esetén 0,66% a bizományosi díj, 2000 usd környékén 0,33% és 3000 usd feletti trade esetén jelenik meg a csomag szerinti 0,24%-os díj. Tudja valaki hogy ez miért van? Már kétszer átnyálaztam a kondíciós listát, de nem találtam semmit erre vonatkozóan.
retektoni
retektoni 2024. 09. 25. 12:55
Előzmény: #5772  HCsabi
Ilyen lehetőség úgy tudom nincs. A felbontás után minden a normál értékpapírszámlán íródik jóvá és utána lehet kiutalni.
HCsabi 2024. 09. 25. 12:45
Előzmény: #5771  retektoni
Úgy értem, hogy olyan lehetőség, hogy simán kiutalás és automatikusan megszűnik? Csak azt találom, hogy megszüntetés, formanyomtatvány feltoltese hozzá...
retektoni
retektoni 2024. 09. 25. 12:40
Előzmény: #5770  HCsabi
Így van és befizetni is csak a gyűjtőévben lehet rá.
HCsabi 2024. 09. 25. 12:32
Sziasztok,
TBSZ számlárol csak a számla megszüntetésével tudok pénzt kiutalni, átvezetni normál számlára? Csak ilyen opciót látok. 
MARYENN
MARYENN 2024. 09. 11. 05:56
Előzmény: #5764  totifradi
Nagyon gyerek cipőben jár a fejlesztés. A nyereség /veszteség listát át kellett volna hozni a régiből 😏. 
Lehet nagyon jó programozójuk, csak gondolom életében nem tőzsdézett. Szánalmas az egész rendszer. 
Lizi
Lizi 2024. 09. 10. 23:20
Előzmény: #5766  ronaldinyo
Hova mentél?
Otp-nel voltam, az egy rakas szar, erste szintén. Cib felülete emlitésre sem méltó.
ronaldinyo 2024. 09. 10. 21:10
Előzmény: #5766  ronaldinyo
de szép idők voltak a 2017 körüliek
ronaldinyo 2024. 09. 10. 21:09
Előzmény: #5765  Lizi
pont ezekért már alig van a kbc nél tőkém.csak nyomda és kevés pénz.
Lizi
Lizi 2024. 09. 10. 18:10

A szolgáltatás egy hulladék, de uj dijak bevezetése az megy!
3.2 KÉSZPÉNZ BEFIZETÉSI DÍJAK
Mi a franc ez? Normális bank/broker örül ha pénzt visz oda az ügyfél és nem bünteti ilyen eszement idióta dijjal! Nem elég, hogy számlavezetési dijat fizetünk a semmiért, most még azért is fizessünk ha énzt rakunk be?
A webtrader és az egész rendszer egy  nagy lószar, a mobiltrader egy kereskedésre teljesen alkalmatlan hulladék!Mi lenne ha szolgáltatnának is valamit a dijakért nem csak a pénzt szednék el?
Kihasználja az összes tetves magyar broker azt, hogy nincs egyetlen normáluis broker magyarországon.
Kurvára elegem van már ebből a mocskos szemét tetü brokerből.
Rohadjatok meg rabló khertekpapir parasztok.
https://www.khertekpapir.hu/filestorage/16069/KH_ertekpapir_list_of_fees_2024_09_20_HU.pdf?t=1725897047
totifradi 2024. 09. 10. 18:03
Előzmény: #5763  mko05
Szia .Sajnos nem tudod sehol ,a kereskedés történetbe állítsd be a teljesült fület  írd be a 2024 01 01 és itt látod a kötéseidet, amiből kitudod számolni a nyereséget ,veszteséget. Ha van meglévő részvényed ott látod a sor végén a realizált eredményt .Én már beszéltem többször az ügyfélszolgálattal azt ígérték hogy folyamatosan fejlesztik a rendszerüket.
mko05 2024. 09. 10. 17:16
Hol tudom a 2024. január 1.-től mostanáig terjedő időintervallumban a teljes nyereség/veszteség adatait megnézni?
atikasz 2024. 08. 06. 12:52
Előzmény: #5761  szroller
igen,de ez a tegnapi napot nem felejteti:)
szroller 2024. 08. 06. 12:49
működik ma ez a brókerek MÁV-ja?
atikasz 2024. 08. 05. 19:14
Előzmény: #5755  atikasz
4 után meg megint nem ment.
97raglop
97raglop 2024. 08. 05. 17:03
Előzmény: #5758  Metwolf
Remélem a következő lépés az lesz, hogy díjat számolnak fel ha visszavon valaki egy megbízást, mert ugye mást nem tud tenni, ha módosítani szeretne . Rettentően hasznos a dark mode , és komoly programozói munka megcsinalni. Az is szörnyű , hogy a webtrader 2024- ben nem mobilbarát, mert ugye ha nem működik a Mobiltrader ,valamit kellene mobilon használni. Feltettem egy kérdést , miért nem lehet egy leszúrásra pozíciót felvenni, mert percek után törlődik a megbízás ( certi ) , azóta is várom a választ. Meg lehetne sorolni még sokmindent ami elvárható lenne. 
Metwolf
Metwolf 2024. 08. 05. 16:29
Előzmény: #5746  khertekpapir
Dark mode helyett azzal kellene foglalkozni hogy az alapszolgáltatás zökkenőmentesen működjön, mert itt van egy kis mozgás és haldoklik ez a cseh csoda. A fejlesztési listát meg fordítsák meg mert a rossz végét kezdték el csinálni. És még egy jó tanács, ne egy nyilvános fórumon kommunikáljanak az ügyfelekkel, vagy ha már mégis legalább küldjenek mellé e-mailen hírlevelet a változásokról, hogy azokat mindenki olvashassa.
Metwolf
Metwolf 2024. 08. 05. 16:20
Ajánlati könyvek úgy 10 percet késnek a kötéslistához képest. Ez nem szolgáltatás.
aytif1 2024. 08. 05. 13:44
Előzmény: #5752  aytif1
16910-en nem hagyták, hogy vegyek OTP-t. Most 17250. Klassz a rendszer fiúk!
atikasz 2024. 08. 05. 13:30
Előzmény: #5754  mazda626
megy már anélkül is.
mazda626 2024. 08. 05. 13:20
Már reggel óta, a mobiltrader szenved, igyekeznek javítani. A web-es viszont működik normálisan, a jóváhagyás SMS-re állításával.
atikasz 2024. 08. 05. 13:19
webtréd megy  rendesen.
aytif1 2024. 08. 05. 13:11
Nem lehet betenni megbízást!
zotlan 2024. 08. 05. 11:55

Nagyon köszönjük a rendszeres kommunikációt!
++
Guznyuc
Guznyuc 2024. 08. 05. 11:04
Előzmény: #5747  khertekpapir
Köszönjük a segítő szándékú infókat, ha már a rendszer pocsék. Viszont egy kör-email a felhasználóknak az adott problémáról és a megoldásról hatékonyabb lenne, ráadásul minél előbb, ha kérhetjük. Ez nem egy webshop, ami egy órás használhatatlanság esetén maximum a boltosnak okoz kárt...
Guznyuc
Guznyuc 2024. 08. 05. 10:40
Ezek szerint az is terheléses támadás, ha egy mozgalmasabb napon kereskedni akarnak a felhasználók. Mondjuk a mai nap után érezhetően csökkenni fog a felhasználók száma, és talán fordított arányban fog nőni a rendszer használhatósága. Mindenesetre a mai károk fedezésére (9-től 10-ig egy darab jóváhagyást nem tudtam megadni!!!) legalább 10 évre való jutalékbónuszt kérem jóváírni.
atikasz 2024. 08. 05. 10:37
Előzmény: #5747  khertekpapir

de miért állítanám ha eddig sem kellett ha mobiltréddel léptem be,nem akarom bonyolítani az életem:)
ugyan úgy akarom használni ahogy pénteken is tudtam,mobiltréd megerősítés belépésnél kipipálva a gyors kereskedés. de úgy tűnik helyre állt a rend,most egymás után simán be tudtam lépni és a megbízás beadás is megy.
viszont ha már itt tartunk,a kereskedési munkamenetet nem  lehet meghosszabbítani,hogy ne csak 1óra legyen?
khertekpapir 2024. 08. 05. 10:27
Előzmény: #5744  atikasz
A webtrader belépést követően a Fiókom / Műveletek megerősítése menüpontban szükséges átállítanod SMS-re a tranzakciók megerősítésének módját. 
khertekpapir 2024. 08. 05. 10:25
Előzmény: #5737  mereszZenesz
Kedves Fórumozók!   
Ahogyan azt tapasztaltátok a mobiltrader alkalmazásunk 9:00-től, technikai okok miatt csak korlátozottan érhető el, amiért elnézést kérünk. 
Kollégáink a probléma megoldását prioritásként kezelik.
Azt javasoljuk, hogy megbízás megadásához használjátok a webtrader felületünket, melybe a felhasználónév és jelszó megadása után SMS-el be tudtok lépni.
Sajnáljuk az okozott kellemetlenséget és köszönjük megértésetek! 
mereszZenesz 2024. 08. 05. 10:22
Előzmény: #5744  atikasz
Döcögve de működik. Add be töbször a megbízást. 3-4 próbálkozás után beveszi.
atikasz 2024. 08. 05. 10:21

valaki be tudott már lépni webtréderbe mobiltréd megerősítéssel?
sms kóddal be tudok,de akkor meg a megbízásnál van gond mert megint csak mobilos megerősítést akar ami nem megy.
eszpe2 2024. 08. 05. 09:59
Előzmény: #5742  atikasz
A sötétség már januárban beütött. :(
atikasz 2024. 08. 05. 09:52
most mit rinyálunk itt,a lényeg,hogy mobilra múlt héten megkaptuk a sötét módot:))
Commodore64
Commodore64 2024. 08. 05. 09:50
Előzmény: #5740  Lizi

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek