A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Én 2 éve írok nekik, hogy az emailben küldött napi jelentésben rossz brókerdíjat írnak. Nem veszik figyelembe ha valaki daytrade díjra jogosult. Könyvelés szempontjából megtévesztő és elfogadhatatlan.
Béla hozzászólásait annyival egészíteném ki, hogy a "Kereskedési adatok" és "Kereskedési adatok összes" ablakon az ISIN számot meg lehet jeleníteni a csavarhúzó ikonnál lévő beállításokban. Azért írom, mert az egyforma nevű certikhez segítség lehet. Én is jeleztem mindenféle fórumon, hogy oldják már meg a certik nevének kiírását, de hát már két éve nem sikerült.
Ti a khertekpapírnál, miben tartjátok a számlán álló szabad eurót? A kereskedési díjak miatt túl drága venni rövid kötvény ETF-et, eurós pénzpiaci alapot pedig nem látok. Valami ötlet, hogy mit lehet helyette?
Kedves Fórumozók! Ahogyan azt többen észrevettétek, a múlt hét folyamán módosítottuk a certifikátokra vonatkozó adatok forrását, így a jövőben a termékek elnevezése egyezni fog a BÉT-es tickerrel. Örömmel értesítünk továbbá titeket, hogy a rendszeres ETF befektetési programunk (https://www.khertekpapir.hu/szolgaltatasok/befektetesi-szolgaltatasok/rendszeres-befektetesek) az év elejétől akár 0 Ft-os vételi díjjal is elérhető. Üdvözlettel: K&H Értékpapír
Meghallgattunk végre. A mai nap a K&H végre elnevezte a certifikátokat. Igen sokáig tartott, igen csendben voltak a kérésekkel kapcsolatban, de végül megoldották ezt a grandiózus dolgot. Köszönjük. Miután ez az akadály elhárult, jöhet a következő: Tisztelt K&H Értékpapír! NAGYON NEM KELLENE MEGSZÜNTETNI A RÉGI FELÜLETET, MERT AKKOR IGEN SOKAN LELÉPÜNK.
Én meg már épp oda akartam átmenni, mert délelőtt a panaszomra azt mondta a K&H ügyntézője, hogy az új webes felületből kikapcsolták a terminal modult. Az nélkü viszont a felületük elég körülményesen (kb. egy mobil app szintjén) használható.
Szia! (Most írok ide először.) Ha van személyes kapcsolattartótok, a köz érdekében tegyétek meg, hogy jelezzétek, hogy a warrantok/certifikátok sajnálatosan egységes elnevezése nincs rendjén, ugyanis pl, az össze OTPTL warrantnak az a neve, hogy: OTP/EBS Wt open, és ez így nagyon nincs rendben! Ez ügyben én már többször írtam nekik, de válaszra sem méltattak. Sok reményt nem füzök a jelzéshez, de hátha eredményes lesz. Köszönöm!
Minden betűje igaz annak, amit itt most leírtál. Nekem azt kérte, hogy telepítsem újra a mobiltradert, ez meg is történt, de az oldwebtrader állandóan kidob és így használni sem tudom.
Használható a régi is még. Van náluk egy személyes kapcsolattartóm, neki már többször elmondtam, hogy a design egy csodálatos dolog, de nem ettől lesznek elégedettek az ügyfelek hanem a funkcionalitástól, könnyű testreszabhatóságtól, rendszergyorsaságtól, és mellé a korrekt áraktól. A legutolsó még nagyjából meg is van, a többit hagyjuk. Amíg ezt a cseh szart üzemeltetik nem is lesz változás, mert ez láthatóan nem fejleszthető és rég elavult. Mondtam nekik vegyenek példát a néhai Randomról vagy az Equitasról de olyan volt, mint ha atomfizikát akarnék nekik oktatni. Erste is így veszítette el az ügyfeleit amikor megvette a Randomot, nem értik az ügyfelek igényeit.
en is megirtam hogy biztos szep ez az uj felület, de nekem a regi sokkal funkconalisabb volt. Meg az utobbi 3 napban minden 10. kattintas utan kritikus hibaval összeomlik.
Téged. Már meg is kaptam a 40.000 Ft kereskedési díj kedvezményt. Köszi. Te még nem? . Cserébe nyithatnál a Gránit Banknál bankszámlát az ajánló kódommal: VXJKG Én kapok 20000-et meghívóként , te 60000-et szelfis számla nyitásnál. . A számlanyitás csak pár perc, kezdd el az alábbi linkre kattintva, ahol a feltételeket is megtalálod: https://scportal.granitbank.hu/onlineszamlanyitas/ajanlokod?referralCode=VXJKG vagy a számlanyitás során az ‘Ajánlókód’ mezőbe írd be ezt a kódot: VXJKG
Megérkezett
a nyereség / veszteség kimutatás az új K&H webtraderbe, amely
segítségével egyszerűbben ellenőrizheted elért eredményed. Navigálj a portfólió menüben a fenti sávra, ahol megjelent az új funkció menüje. Itt kiválaszthatod, hogy melyik számládra vagy kíváncsi, valamint azt is, hogy melyik évet szeretnéd látni.
A marketing már fejlődött, de az EB... certifikátokat alaptermékenként még mindig közös néven jelenítik meg! Régóta reklamálom, de nem látok semmi fejlődést! Ez egy olyan ok, amiért nem tudnám tiszta szívvel ajánlani senkinek, sőt ...!
Alacsonyabbak a tranzakciós díjak és az állományi díjak. Nagyobb a termékválaszték. Sokkal több ország tőzsdéjén kereskedhetsz. Nem tűnnek el egyik napról a másikra részvények a kereskedhető részvények listájáról. Nekem emiatt kimutatható anyagi károm is lett. Én ezért váltottam. Nem volt olcsó, de nekem megérte. Ez részemről az OTP-vel való összehasonlítás. Ha az Erstével hasonlítanám össze, akkor már talán csak azt tudnám a KH mellett pozitívumként említeni, hogy itt az Erstéhez képest is több piachoz férsz hozzá, illetve nekem a KH új felülete jobbnak tűnik, mint az Erste új netbroker pro-ja. Az erstés mobilapp egy vicc, annál a kh appja nagyságrendekkel használhatóbb.
Üdv.Az lenne kérdésem a meglévő OTP TBSZ -t elvinnék (transzeferálnák) KH vagy ERSTE hez , aki K&H ÉP t választotta miért jobb ? (nem napi keresekedésre)
Az a baj, hogy a juti pihen a számládon egy évig ugye? A befektetett összeghez képest ez marginális azért. Én minden évben 500k-t tolok be, hogy kimaxoljam a támogatást, de mivel néha átrendezem a pozikat, ezért fel tudom használni a visszatéritett juti összegét. Jó, hogy irtál amúgy, mert épp azt látom, hogy hónapok óta 40 ezer pihen a szamlan úgy, hogy nincs befektetve :)))
Ha Nyesz-re rakok pénzt......a befizetett összegig ingyen van a vétel.....de mégsem mert levonja a jutalékot, amit záráskor visszatesz, de azt már nem tudod ingyen elkölteni.....erre nem lehetne valamit kitalálni mint máshol hogy egyből nullás a jutalék?
Van 7%-os állampapir is csak telefonon adják el -https://www.khertekpapir.hu/befektetesek/ertekpapirok/magyar-allampapirok Ha megvan a mobilapp, akkor sms helyett azzal hagyod jóvá a tranzakciókat - igazából mindkét esetben a kezedbe kell venni a mobilodat, szóval nem látok különbséget
Igen, nem túl nagy a választék, ha valaki szabad kápét akar lekötni, van 3 féle DKJ 5,65%-os hozammal, befalapot már nem tudnék mondani. Ha 1% lesz a díj, azt szűk 2 hónap alatt termeli ki egy lakossági papír. Más téma, elég fura, hogy ha letöltöm a mobilbrókert, onnantól a webbrókeren is azon kell jóváhagyni a tranzakciókat, ennek mi értelme, hogy együtt használjuk a kettőt.
Nekem az volt a szitu, hogy a NYESZ-nél akartam cash-be menni kicsit (esésre spekázva) és erre ezt láttam jó megoldásnak, de TBSZ-nél is el tudok képzelni hasonló helyzetet. Mondjuk kell a pénz, ki akarod venni lejáratkor és nem akarod futni a kockázatot.
Köszi a választ! A kincstárnál 1% a levonás eladáskor, ha itt sem lesz több ennél, az már jó. Viszont ez bármikor megváltoztatható, emelhető az 5-6 éves futamidő alatt.
Hali! Nekem van BMÁP és PMÁP a nyeszemen, spread nélkül vettem meg, szerintem a visszaváltásnál lesz valamennyi, de egyelőre tartom szóval nem izgat annyira. (kondilista szerint max 1%)
"A Magyar Állampapír Plusz egyedi feltételekkel jegyezhető telefonon, a Trading Center-en keresztül: +36 1 455 1555" A lakossági állampapírokra (mindre) ez a megjegyzés olvasható a honlapon. Valaki vásárolt már, mit jelentenek konkrétan az egyedi feltételek? Ugyanez a kérdés eladásra is vonatkozna.
a válasz: soha így jobban le tudnak húzni a minimum díjakkal. pl. beadsz egy limit megbízást, $12.50-en, a fele teljesül. Módosítanod kell, $12.70-re, de akkor az egy új megbízás és ismét felszámíthatják a minimumdíjat. Igazából nyugodtan kivizsgálhatná a PSZÁF
Díjnyertes???? A tavasz óta elérhető netbroker pro sokkal jobb, az IBKR platformjai pedig még inkább! http://www.ibkr.com/referral/milan560 Ezzel a referral code-al 1% welcome sharest lehet kapni ami a befizetett és a transzferált ép állományra is vonatkozik, tehát Interactive Brokers részvényeket!
Díjnyertes???? A tavasz óta elérhető netbroker pro sokkal jobb, az IBKR platformjai pedig még inkább! http://www.ibkr.com/referral/milan560 Ezzel a referral code-al 1% welcome sharest lehet kapni ami a befizetett és a transzferált ép állományra is vonatkozik, tehát Interactive Brokers részvényeket!
T. K&H Értékpapír! Nagyon örülünk a nagyszerű marketing akciónak és gratulálunk a díjnyertes innovácihoz, viszont méginkább örülnénk ha a cca. 21 hónappal ezelőtt beígért fejlesztések megtörténnének és esetleg hallhatnánk arról néhány részletet, hogy mikor és milyen jelentősebb fejlesztések kerülnek bevezetésre. Egész konkrétan mikor lesznek végre módosíthathatóak a megbízások?
Kedves Fórumozók! Örömmel osztjuk meg veletek, hogy elindult a K&H Értékpapír új programja, amely kifejezetten a 18-30 év közötti korosztály számára kínál digitális, költséghatékony befektetési lehetőséget! A ‘Fiataloknak’ programunk célja, hogy megkönnyítsük az első lépést a befektetések világába:
már havi 10–20 ezer forintos rendszeres megtakarítással is elindítható
díjmentes számlavezetés (normál számlára és TBSZ-re is)
kiválogattunk a legnépszerűbb ETF-eket, hogy könnyebb legyen a választás
A rendszeres ETF befektetési program díjnyertes innovációként nemcsak kényelmes, hanem segít abban is, hogy biztonságos környezetben, fokozatosan ismerkedjetek meg a befektetések világával. További részleteket itt találtok: https://www.khertekpapir.hu/fiataloknak Üdvözlettel: K&H Értékpapír
Az igaz h a jogi személyek tehát az intézményi befektetők nem fizetnek osztalékadót, ezáltal az ETF mögött álló alapkezelők sem az ETF-re jutó osztalékot 100%-ban megkapják?
Kedves Ügyfelünk! A K&H Értékpapír minden esetben továbbítja a KELER felé a TBSZ-en tartott készletek listáját. Az OXO esetében az osztalékfizetés nem a KELER-en keresztül történt, hanem az ABN AMRO letétkezelő közreműködésével. Az ABN AMRO-tól azt az információt kaptuk, hogy mivel az OXO Holland vállalat, ezért a 15%-os adó automatikusan levonásra kerül. Azt javasoljuk, hogy tulajdonosként vedd fel a kapcsolatot az OXO-val és érdeklődj, hogy milyen megoldást ajánlanak arra, hogy a 15%-os adó ne kerüljön levonásra. Üdvözlettel, K&H Értékpapír
Tökre jó lenne, ha a K&H érékpapír legalább néha megpróbálná érvényesíteni az eurós részvények osztaléka utáni adómentességet TBSZ-en. Főleg mikor egy részvény a BÉT-en forog, de más (legalább) uniós kibocsátónál is intézkedhetne az ügyben!
Sziasztok Valaki tud abban segíteni, hogy jól tudom-e, ha eladom a részvényt, az ugye 3 nap múlva jelenik meg forintban a számlán. Ezt követően, ha kiutalom ( kocsivásárláshoz kell) akkor az mennyi idő után fut át és kerül át a bankszámlámra? És van e korlát, 20 millióról lenne szó. Köszi előre is, ha valaki tud nekem választ adni.
2024-es TBSZ-em van. Kaptam rá EURO-s osztalékot. Ebből csak Euros részvényt tudok venni, vagy TBSZ-en belül át lehet váltani forintra, hogy olyat tudjak venni?
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link