khertekpapir

Regisztráció: 2024-03-26 18:07:18

Hozzászólások száma: 5

Utolsó hozzászólás: 2024-05-02 18:04


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

KBC Equitas 2024. 05. 02. 18:04
Kedves Fórumozók!  
A Xetra-ETF piacot érintő árfolyam probléma elhárult és a jövőben minden ügyfelünknek ingyenes real-time adatszolgáltatást nyújtunk a Xetra piacon elérhető ETF-ekre. 
A részletes készletinformáció megjelenítésén már dolgozunk, amint elérhető lesz a funkció értesítést fogunk róla küldeni azoknak az ügyfeleinknek, akik a tájékoztató leveleinkre feliratkoztak. 
A certifikátok neve terveink szerint a közeljövőben a BÉT honlapján látható rövid névre fog módosulni, így a kereshetőség nem csupán ISIN alapon működhet.   
Továbbá kiemelnénk, hogy Pár Perc Tőzsde podcast sorozatunk legújabb része már elérhető, ahol a tőzsde és gazdaság szempontjából izgalmas eseményeket vitatjuk meg. Az utóbbi hetekben sok izgalom volt a tőzsdéken, elég csak a gyorsjelentési szezonra gondolni, emiatt pedig a diverzifikáció fontossága is felértékelődött. Az ETF-eket érintő fejlesztés így ennek kapcsán szintén hasznos lehet.  
Újfent köszönjük türelmeteket és bizalmatokat, melyet az elmúlt hetekben és hónapokban irányunkban mutattatok. Fejlesztéseinkkel a jövőben is ügyfeleink minél teljesebb kiszolgálására törekszünk és örömmel vesszük a konstruktív javaslataitokat.
üdvözlettel:
K&H Értékpapír
KBC Equitas 2024. 04. 24. 14:29
Kedves Fórumozók!  
A korábbi postunkban leírtaknak megfelelően tájékoztatunk titeket, hogy rendszeres befektetések mostantól elérhetőek tárgyévi TBSZ számlán is, a megbízás beadásakor a legördülő menüben tudtok számlát választani.
A mobiltrader platform stabilitását és sebességét folyamatosan monitorozzuk, ez alapján úgy látjuk, hogy a megbízhatóság javult. A sebességen szeretnénk még javítani.
üdvözlettel:
K&H Értékpapír
KBC Equitas 2024. 04. 16. 16:37
Kedves Fórumozók!   
A hétvége folyamán rendszerstabilitási teszteket végeztünk, azzal a céllal, hogy a kereskedés felületeink gyorsaságát és megbízhatóságát tovább növeljük, azaz a leállásnak nem volt köze a webtrader 2.0 fejlesztésekhez.
A megbízások módosítása kapcsán: Ez a funkció a prioritási listánkon előkelő helyen szerepel. A terveink szerint még az új kereskedési rendszer bevezetése előtt elérhetővé tudjuk tenni.   
Korábban többen is kérdeztétek, hogy miért nem elérhető a rendszeres befektetés TBSZ számlán. Örömmel tájékoztatunk titeket, hogy ez a funkció elkészült és a következő webtrader verzióban aktiválni fogjuk.
Ezt követően gyűjtőévi TBSZ számlákra is tudtok, akár kis megtakarításokat is kedvező díjon (minimum díj-mentesen) ETF-be elhelyezni. Az új funkció aktiválásáról weboldalunkon fogunk részleteket közölni: https://www.khertekpapir.hu/szolgaltatasok/befektetesi-szolgaltatasok/rendszeres-befektetesek  
üdvözlettel:
K&H Értékpapír
KBC Equitas 2024. 04. 09. 17:53
Kedves Fórumozók!   
Az aktuális díjcsomag nyomon követesével kapcsolatban azt javasoljuk, hogy használjátok a mobiltrader alkalmazást, ahol real-time követhető a forgalmatok és az aktuális díjcsomag. Az új webes kereskedési rendszerünk fejlesztési tervei között különben szerepel ez a funkció is.
A megbízások törlése kapcsán azt kell tudnotok, hogy a K&H Értékpapír törekszik a megbízások transzparens megjelenítésére, ennek értelmében a megbízások állapota a kereskedési felületen megegyezik a tőzsdeivel.
Ha tőzsdei nyitvatartási időn kívül nyújtasz be visszavonási megbízást, azt a tőzsde a nyitáskor teljesíti. Új megbízást ezt követően tudsz benyújtani.   
üdvözlettel:
K&H Értékpapír
KBC Equitas 2024. 03. 28. 14:47
Kedves Ügyfeleink! Kedves Fórumozók!   
Nagyon sajnáljuk, hogy az átalakulásunk következtében fennakadásokat tapasztalhattatok.
Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több funkció zökkenőmentesen elérhetővé váljon a K&H Értékpapír kereskedési felületein, mind a webtrader-en, mind a K&H mobiltrader-en.   Ennek eredményeként
  • piaci áras eladási megbízás március 26-al elérhetővé vált,
  és a következő új funkciók bevezetésén már dolgozunk:
  • részletes portfolió kimutatás az állományokban lévő értékpapírokról, számlánként bemutatva a különböző bekerülési árakat és nem csak az átlagárat
  • rendszeres (havi) befektetések TBSZ számlán
 Tisztában vagyunk vele, hogy egy befektetésenként kimutatott részletes eredménykimutatás nagyon hasznos támogatást nyújt a jó befektetési döntések meghozatalában, ezért a fenti három funkció bevezetése után, ezzel a fejlesztéssel folytatjuk.
Amint ezek élesednek, természetesen tájékoztatunk Benneteket, addig is nagyon köszönjük türelmeteket és megértéseteket!   
Amennyiben további fennakadást tapasztaltok, illetve javítási, fejlesztési javaslatotok van, kérjük, jelezzétek a webtraderben elhelyezett „visszajelzést küldök” gombon keresztül. Előre is nagyon köszönjük!  
 Az általatok jelzett javaslatokat megvizsgáljuk, s a fejlesztésekkel az erőforrásaink adta lehetőségek szerint haladunk.   
További információkat honlapunkon, illetve (feliratkozás esetén) hírleveleinkben találhattok.   
Mégegyszer megköszönve türelmeteket és együttműködéseteket,   
üdvözlettel:
K&H Értékpapír

friss hírek További hírek